Sokak kedisine salam verdim sıkıntı olur mu?

Bundan sonra salam yok, dediniz gibi mama aliriz :) tesekurler teyzesi :) ben de seviyorum da aslında tiskiniyorum bazı kedilerden :) ama bazısı var çok çok tatlı boncuk gözlü:) çirkin olanları sevemiyorum heral de anlamadım:)

Hayvanları çirkin-tatlı kategorisinde ayırırsak onlar çok hissederler. Ve çok hisli varlıklar sokakta zaten hayata tutunmak için çöplerin içinde gezeliyorlar. İnsanoğlu bizlerden daha çok temizlerdir tiksinmeyin hiç korkmayın. Onlar güvene güvene yaklaşırlar. Siz güzelce mamaleını dağıtın

korkmayın sıkıntı olmaz. normalde verilmez evet parazit riski var. ama bu kedi baya aç belliki. çok hızlı yedigi içinde kusar gibi olmuştur endişelenmeyin. o zavallılar çöpten bozuk şeyleri yiyolar çaresizlikten. ve maalesef alışıyo bünyeleri. bi salamdan kendinizi suçlu hissetmeyin.. mümkünse ev yemeklerinden artanları verebilirsiniz daha sağlıklı olur özellikle etli yemekler :) tavuk suyuyla pişirilmiş makarna pilav vs afiyetle yerler <3

Teşekkürler yorumlar için.

Kedi ile tekrar karşılaştım. Gayet sağlıklı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…