Bende öyle okudum ya :)selam verdim diye okudum, bunu ne yapalım peki?
İyi bari bir ben değilmişim yanlış okuyanselam verdim diye okudum, bunu ne yapalım peki?
Almayın lütfen zararlı. Marketlerde kuru mama satılıyor uygun fiyata onlardan alabilirsiniz.Zararmiymis ya bizde oglumla bazen marketin önünde duran kedilere alıyoruz
Bende öyle okudumselam verdim diye okudum, bunu ne yapalım peki?
Çok teşekkür ederim içim rahatladı. Yani kedi tesadüfen çıktı karşıma, anlık bir kararla aldın. Bıçak vb. olmadığı için elimle parçaladım biraz büyüktü, sanırım ondan öyle oldu.Sokak kedileri çöplerden beslene beslene bağışıklıkları güçleniyor. Hiç takılmasın aklınıza, Allah'ın izniyle bişey olmaz. Bende geçenlerde bir paket sosis alıp kedilere dağıttım. Elimle parçalarken iri kalmış, aynı dediğiniz gibi oldu kedinin biri, ama yavrum aç olduğundan uğraştı yedi. Sonra iyice küçük parçalara ayırıp verdim. Onlar mutlu ben mutlu ayrıldık
Bir daha almiyim aynen bilmiyordum zararlı oldunu ben kedilere dokunamıyorum oglum çok seviyor , beslemek istiyor oda benim gibi korkmasın diye korktumu belli etmiyorum :) salam alıp veriyoruz :) balik yaptım zaman cama geliyor oglum balik filen veriyor :) balik zararlı mı pekiAlmayın lütfen zararlı. Marketlerde kuru mama satılıyor uygun fiyata onlardan alabilirsiniz.
Hayır zararlı değil. Kılçıklı ve balığın atıklarınıda sakın vermeyin. Boğazlarına takılıyor veya mide bağırsak sorunları yaşıyorlar. Fırında pişirdiğiniz balıklardan verebilirsiniz. Bütçeniz el veriyorsa uygun fiyata 15 kg kedi mamaları satılıyor onlardan alabilirsiniz. Yavrunuzla beraber beslemeye çıkabilirsiniz. Hem sokaktaki yavrucaklar hemde sizin yavrunuz çok mutlu olur.Bir daha almiyim aynen bilmiyordum zararlı oldunu ben kedilere dokunamıyorum oglum çok seviyor , beslemek istiyor oda benim gibi korkmasın diye korktumu belli etmiyorum :) salam alıp veriyoruz :) balik yaptım zaman cama geliyor oglum balik filen veriyor :) balik zararlı mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?