- 11 Aralık 2018
- 40.390
- 250.937
- 598
Peki ben bir şey sorabilir miyim, aklıma takılan bir konu ne zamandır, sizin bilginiz var sanırım.
Ben hiç hayvan beslemedim, severim ama uzaktan, asla dokunamam, hele kedilerden çok korkuyorum.
Kayınvalidem yeni doğmuş bir kediyi sahiplendi, hayvan şu an 7-8 aylık vardır sanırım. Kedi evde büyüdü ( evin alt katında bakıyor günde 1-2 saat de oturdukları eve alıyor) ama aşı vs yapılmıyor hiç. Kaç defa söyledim veterinere götürün diye ama ne olacak ben gençken de beslerdim diyor. Ah ben dokunabilsem alıp götüreceğim ama asla elimi süremiyorum.
2 yaşında oğlum var, kediyle oynuyor ve çok seviyor. Onun için tehlikeli midir bu durum? Daha önce birkaç defa tırmalamış şu an elini sürmüyor biraz korkmuş sanırım ama hep haşır neşir hayvanla.
Eklemeyi unutmuşum, babannesi bakıyor ben çalışırken
Yani ben hayvanlarla haşır neşirim, çok da umursamıyorum hastalık mevzusunu ama çocuğum olsa aşısız hayvanla temas etmesini çok şstemezdim sanırım. Yani sokak hayvanlarından çok korumam, sevmek isterse hayır demem ama evde beslediğim hayvan hele ki dışarı çıkıp giren bir hayvansa aşılatırdım mutlaka.
Aşıya götürmek için dokunmanıza gerek yok. Kedi kafesi edinin, içine sevdiği mamayı koyun kendi girer zaten.