Öncelikle teşekkür ederim böyle bir konuya değindiğiniz için.
Benim nacizane bir fikrim var bu çok ucuza toptan satılan folyo gibi parlak küçük yemek kapları var tek kullanımlık paket servis yapılan restoranlar kullanıyo büyük marketlerde bile rahatlıkla toptan satılıyor çok cüzi fiyatlara.bu yaz alıp onları atıcam çantama.gördükçe sokakta yaşayan miniklerimizi koyucam önlerine.dışarı çıktığımızda su bulmak kolay marketten falan ama kap bulmak hep sıkıntı ben böyle bir çözüm düşündüm kendimce.inanın çok cüzi fiyata minik folyo kase şeklinde kaplar birbiri ardına sıralı oluyorlar çantanızda rahatlıkla beş altı tane koyabilirsiniz.o kavurucu sıcaklarda yazık minklerimize.Belediyelerimiz sağolsun ne çeşme kaldı ne havuz gariplerim nerden bulucaklar suyu şehrin ortasında.tamam çöpte yemek artığı belki var belki yok ama su yok bunu biliyoruz.en azından bir kap su.
duymuşsunuzdur PEygamberimiz zamanında da bir kadının bir köpeğe bir kap su verdiği için tüm günahlarının affolduğu hikayeyi.onlar bize muhtaç.
derelerini yokedip kendimize ev yaptık bir kap su koymamak onlara haksızlık değil mi?