Sokağımızın köpeğine taciz

Korkunç bir şey bu. Ama bu canlar "mal" olarak görüldükçe, basit para cezalarıyla olayların üstü kapatıldıkça görüp duymaya devam edeceğiz maalesef. Pedofililerin geçmişleri incelendiğinde, ilk deneyimlerini hayvanlar üzerinde yaşadıkları yıllardır bilinen, anlatılan bir gerçek. Bugün o köpeği istismar eden, yarın bir gün bir çocuğa da yeltenebilir. Köpeğin yerini değiştirme imkanınız var mı acaba? Gerçi bu da çözüm değil, o köpek gider başka bir köpek gelir. Çok zor ve can sıkıcı bir durum. Umarım bir an önce çözüme ulaşır.

Değiştirme imkanım yok maalesef..nefret ediyorum bu tip yaratıklardan..çok haklısınız keşke elimden bişey gelse ama maalesef

Allahım neler yaşıyoruz yaa

Daha da kötü oluyor herşey hiç bişey iyiye gitmiyor sanki
Aynen öyle..insanlar sabırsızlaştılar tahammülsüzleştiler..en basit örneği ışıklarda ikide bir daat daat kornaya basiyorlar..ben artık nefret ediyorum böyle şeylerden..

Böyle sapıkların, hayvana şehvetle bakabildikleri için savunmasız bir çocuğa neler yapabileceklerini düşünüp dehşete düşüyorum. Bence devletin hayvanlara yönelik cinsel istismarda ciddi yaptırımlar uygulaması gerekiyor. Hayvana şehvetle bakanın hadım edilmesi bile gerekebilir. Nitekim çocuk istismarı vakalarının temeline gidilse o erkeğin hayatının bir döneminde mutlaka hayvanlara yönelik de eylemde bulunduğu ortaya çıkar.
Onlara göre cinsel duyguları tatmin etmek için kolay hedefler "av" oluyor. Böylelerinin tüm cinsel dürtülerini yok etmek alnına da damga vurmak istiyorum. Öyle damgası olsun ki yanına değil çoluğumuzu çocuğumuzu, kedimizi köpeğimizi bile yaklaştırmayalım.

Aynı düşüncedeyiz inşallah tez zamanda güzel bir yasa çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…