Devir gerçekten çok kötü pislik 50-55 yaşlarında arabasının plakasını paylaştım Twitter da gerçekten durumlar çok kötüne biçim bir dönemde yaşıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin...
Yakalayıp ağzını burnunu dümdüz edicez bekliyoruz bir şekilde onu rezil edicezAbi yakalayin dovun odunla.
Çektim videosunu dün gece tam gecenin yanına oturdu sevmeye yeltendi bizi farketti ama aldım videoya..rezil rüsva edicez onuBöylelerinin videosunu çekip, ismiyle sosyal medyada paylaşmak lazım. Sonra da bi temiz dayak. Rezil olmaktan korkarlar belki.
Yok ilk biz bir güzel dövelim ondan sonra gebersin içeri tıktırıcam onuAyağı takılsın da kafasını çarpsın,beyin kanamasından gebersin pislik oç.
Karısına öyle bakmıyordur bi bakışı var hayvana aşık gibi..bence de böyle tiplerin yaşamaması gerekİnanamıyorum ya, kusacağım gerçekten, inanılmaz midem bulandı. Böyle tiplerin yaşamaması gerekiyor. Hepsini toplayıp imha ederim imkanım olsa. İnsan falan demem.
Ne yapıyorsun sen deyip kovalamadınız mı? Ben orda sinirden minyon kadın halimle dayanamayıp kafasına taş filan atardım.Çektim videosunu dün gece tam gecenin yanına oturdu sevmeye yeltendi bizi farketti ama aldım videoya..rezil rüsva edicez onu
Videoya almam gerek taciz ederken elimde kanıt olması gerek..ondan sonra Allah ne verdiyse ağzını burnunu kırıcam ve haber kanallarına da atıcam tüm ülke görsün bu şerefsizi diyeNe yapıyorsun sen deyip kovalamadınız mı? Ben orda sinirden minyon kadın halimle dayanamayıp kafasına taş filan atardım.
Orda olsam dövmeye gelirdim valla.Videoya almam gerek taciz ederken elimde kanıt olması gerek..ondan sonra Allah ne verdiyse ağzını burnunu kırıcam ve haber kanallarına da atıcam tüm ülke görsün bu şerefsizi diye
Döverken biri mutlaka çeker..kızlı erkekli tüm mahalleli giricez..Orda olsam dövmeye gelirdim valla.
Konunun takipçisiyim, gelişmeleri yazın lütfen... hatta bdv'ye mi açsaydınız acaba, daha çok insan görürdü, bursa'da yaşayanlar filan da vardır muhakkak.Döverken biri mutlaka çeker..kızlı erkekli tüm mahalleli giricez..
Yazıcam gelişmeleri..evet Bursa’dan var kadınlar kulübünde teşekkür ederimKonunun takipçisiyim, gelişmeleri yazın lütfen... hatta bdv'ye mi açsaydınız acaba, daha çok insan görürdü, bursa'da yaşayanlar filan da vardır muhakkak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?