- 17 Mart 2012
- 6.118
- 1.949
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Merhaba herkese, anneme arabayla 10 dk uzaklıkta mesafede tek başıma yaşıyorum. Annem de tek. Her işini ben hallederim. Zaten hiçbir yere çıkarmıyorum, çarşı pazar alışveriş hepsini ben yapıp götürüyorum evine. Her gün olmasa da 2 günde 1 mutlaka uğrar bakarım. Şimdi bu kapanma sürecinde annem yalnız kalamayacağını ve yanımda kalmak istediğini söyledi. Açıkçası benim de gönlüm razı değil 18 gün tek başına kalmasına. Başına bir şey gelse, bir ihtiyacı olsa çıkıp gidemem yasak var diye. Markete gitmesini de istemiyorum. O sebeple yanıma alacağım annemi.
Yalnız benim ikametgahım hala annemin evinde. Pazartesi günü de annemin 2. doz aşı randevusu var. Ben aracımla annemi aşıya götürüp getirsem ikametgahınızdan farklı bir yerde oturuyorsunuz vs vs diye ceza yer miyiz acaba? Bugün polise de sordum annemin randevusunu belgelemek kaydıyla araçla aşıya götürebilir miyim diye. Evet götürebilirsiniz dediler de. Emin olamadım hala. Durduk yere 3 bin tl ceza yemek istemem.Benzer durum yaşamış ola varsa diye bir sormak istedim. Teşekkürler herkese, sağlıklı günler..
Yalnız benim ikametgahım hala annemin evinde. Pazartesi günü de annemin 2. doz aşı randevusu var. Ben aracımla annemi aşıya götürüp getirsem ikametgahınızdan farklı bir yerde oturuyorsunuz vs vs diye ceza yer miyiz acaba? Bugün polise de sordum annemin randevusunu belgelemek kaydıyla araçla aşıya götürebilir miyim diye. Evet götürebilirsiniz dediler de. Emin olamadım hala. Durduk yere 3 bin tl ceza yemek istemem.Benzer durum yaşamış ola varsa diye bir sormak istedim. Teşekkürler herkese, sağlıklı günler..