Şok ustune şok

Ruyamsiin

u'r my dream <3
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
885
0
46
- Yurtdışı
merhaba herkese
bu sabah sevgilimle harika bi sabah gecirdik, alisveris yaptik inanilmaz guzel gecti herzamanki gibi...
Eve geldik ben ders calismaya gittim odama oda obur odaya uyumaya gitti.. 1 saat sonra yanina gittim sarildim uyandi, ve havadan sudan konusmaya basladik. Konu gece kluplerine geldi. bana bi anisini anlatiyordu. Sonra neden bilmiyorum eski iliskilerini sordum. ama bu cevapi beklemiyodum : Yok disco dan sonra kiz ona gelmiste iliskiye girmislerde (!) bana bunlari anlatiyo hemde detaylariyla (!). Aslinda ben sordum eee nasildi felan diye, ama cevap vermesini beklemiyodum (--> 1. $ok) oylesine sormustum sacmalama napacaksin bosver gecmisi felan demesini bekliyodum. Sonra kendiside farkina vardi sacmaladigindan, bende biraz suratimi astim "boyle saygisizlik olurmu ya detayina kadar anlatiyorsun askerlik arkadasinmiyim ben" dedim. Neyse sonra sinirden gicikligina bisey uydurdum, dedim "haa bende bi keresinde eski sevgilimle disco ya gittim" dedim nerde dedi bende (eski sevgilimle ayni sehirde degildik, arada 600 km var) onun sehrinde dedim. "Nerde kaldin gece" dedi cevap vermedim. "ee anlat naptiniz" dedi bende "ozelim bu neden anlatiyimki" dedim, cok sinirlendi. "anlatsana naptiniz, sonra o gelip bana anlatsa dahami iyi olur" dedi "hayir oyle bisey yapmaz, O SAYGILIYDI" dedim ve "CIK ODADAN" dedi (--> 2. $ok) ben cok sasirdim $ok ustune $ok, "nasil yani dedim" "CIK" dedi ve bakisi o kadar deisiktiki o kadar ofkeliydiki..

odama gittim, yarim saat sonra geldi cok ozur diledi ben dinlemiyodum çik, konusmak istemiyorum deyip duruyorum dinlemiyorum hic onu oda hayir cikmiyorum diyodu ben bilgisayarimla poker oynuyorum. Sonra israr etti sarilmaya calisti cok kotuydu cok ozur diliyordu yine cik dedim ve bilgisayarimin ekranina vurdu kapatmak icin, ve atti yatagin obur ucuna (--> 3.$ok) ben dayanamadim bu kadar $oka hungur hungur aglamaya basladim geldi yanima ozur dileyip durdu cok kotuydu ama konusmuyordum ve annem cagirdi cikmak zorunda kaldi. VE pc ye baktimki ekrani maf olmus

ya ne yapacagimi bilmiyorum gercekten, benim yerimde olsaniz napardiniz ?
biraz tuhaf yazdim ama umarim anlamissinizdir

Ben olayı anladım ama tam olarak ne konuda yardım istediğini anlayamadım.
fakat söylemek istedimkiMalesef erkekler kadar rahat değiliz,onlarla aynı değiliz,o yüzden onlarla yarış içine girerek,kıyaslama yaparak kendimizi ifade etmemiz doğru değil.Onun ayıbını sen yapma,hem zaten onun ağzına yakışmıyosa bunları anlatmak,seninkine hiç yakışmaz
Senin yerinde olsam meseleyi uzatmazdım,çünkü olan biten hiçbişey yok durduk yere birbirinizi kırmanız gereken.Sanırım o da anlamıştır hatasını ve senin istemediğin şekilde davranmaz,tabi seni anlayabilmişse.
Pc n için onun çare düşünmesi lazım.Bekle bakalım heralde başkasının eşyasına zarar verdiği için telafi edecek kadar düşüncelidir umarım.

kıskançlık nöbeti geçirmiş..

ay erkekler bayılıyo sevgilisine bunları anlatmaya, bende bi benimki sanıyodum hay maşallah ne yapmaya çalışıyo bunlar ya

Son düzenleme:
tatlım sevgilin çok kabalaşmış asla sen suçlusun demiyorum o suçlu ama tavsiyem s.d.k yarışına girmemek gerek erkeklerle:) benim sevgilim de uyuz olur buna. sen böyle yaparsan ben böyle yaparım fln dedim mi hemen o uysal adamın gözü kin doluyor. biz de karar aldık böyle bi tavırda olmıyacağız artık. ayrıca uyku mayhoşluğundan anlatmış gibi geldi zayıf anına geldi sanırım. ama ne olursa olsun seni kovması ve ekranını kırıp atması affedilir gibi değil. bana biraz şiddet yanlısı gibi geldi. bu tip şeyler şiddetin öncüsü bence sinyaller böyle başlıyor ben olsam ilişkimizi tekrar düşünürdüm. ileride o ekran yerine sen olabilirsin dikkatli ol

şimdi bu erkek ya kanıtlaması lazım tabii inan yarısından fazlası abartmadır canım emin ol hiç kafana takma bence sadece ona karşı biraz mesafe koy ki bidaha böle şeylere cürret edemesin haddini bilsin

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz(dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.

bana eski sevgilileriyle "yaptıklarını" ayrıntılarıyla anlatan biri hiç olmadı.Kocam bile üstü kapalı ilişkilerinden bahsetmiştir.ben hiç bahsetmem. Ama en önemlisi sormam. Nerede durman gerektiğini bilmiyorsan istemediğin cevaplarla karşılaşmaya hazırlıklı olmalısın. Onun olduğu kadar senin de suçun.Kusura bakma. Doğruya doğru. Erkekler boşboğaz olabilirler.Ama kadın idareci olmak zorundadır. Adam kendini bilmez evet. Ama sen aynaya bakmayı denedin mi hiç?

Ne güzel günlerinizi eski defterleri açarak ne diye heba edersiniz ki?
Tadını çıkarın anın..
Geçmiş,bitmiş size ne artık?

Kız:"Hayatım çok mu kilo almışım?"
Erkek: "Evet fil gibi olmuşsun!"
Kız: ....

Kız: "Hayatım sence ben güzel miyim?"
Erkek: "İdare eder ama Elif daha güzel"
Kız: ....

Kız: "Hayatım beni seviyor musun?"
Erkek: "Takılıyorum, daha güzel bir kız bulursam kaçırmam"
Kız: ...

Erkeklere "doğru cevapları"ndan korktuğunuz soruları sormaktan kaçının... "Cevap vermesini beklemiyordum" diyorsunuz ama onun cevabı en az sizin sorunuz kadar abes, değil mi?...

Unutmayın, "İstediğini söyleyen istemediğini işitir..."

haklisin, uzatmamam gerek... Zaten en buyuk suc benim kurcalamayacaktim
Pc yi zaten gorunce hemen yenisini alirim dedi.
tsk ederim dusuncelerin icin

kıskançlık nöbeti geçirmiş..

evet cok kiskanc

ay erkekler bayılıyo sevgilisine bunları anlatmaya, bende bi benimki sanıyodum hay maşallah ne yapmaya çalışıyo bunlar ya

bende anlamadim

s.d.k yarisi ??
evet yarisa girmek yanlis ama tutamadim kendimi cok sinirlendim bi an
yazi icin kusura bakmayin alisik degilim uzun Turkce yazilar yazmaya
bende dedim zaten esyalarima boyle yaparsan kim bilir bana naparsin diye ama delimisin kiyamam ben sana dedi ona inaniyorum kadinlara cok saygilidir tahammul edemez kadina siddeti. Tabi Allah bilir ama insallah dedigin gibi bisey olmaz

şimdi bu erkek ya kanıtlaması lazım tabii inan yarısından fazlası abartmadır canım emin ol hiç kafana takma bence sadece ona karşı biraz mesafe koy ki bidaha böle şeylere cürret edemesin haddini bilsin

haklisin tsk ederim yorumun icin :54:

bende oyle yapacagini sanmistim cunku normalde oyle biri degildi.. Evet sormamda en buyuk hata benim kiskandim sinirlendim ve sordum kendimi tutamadim

Ne güzel günlerinizi eski defterleri açarak ne diye heba edersiniz ki?
Tadını çıkarın anın..
Geçmiş,bitmiş size ne artık?

Dogru, eskileri acmak sacma ama bi an konu acildi sonrada devam etti iste...

bi anlik sinirden cikti agzimdan sordum ama oda oyle detaylariyla anlatacak biri degildi..
tskler yorumunuz icin

"değildi" derken tanımamışım demek istedin galiba.Öyle değildi böyle değildi şöyle değildi? peki nasıldı??? Adamı tanımamışsın. Sokakta gördüğün yabancı bir insana "seks hayatın nasıl" diye sordun farz et. Alacağın cevap : 1.Sana ne
2. ne o sen de mi istiyorsun?
Adam bu kadar bile sır saklamaya çalışmamış.Yarın bir gün seninle yaşadığı bir şeyleri "birilerine" anlattığını düşün. Evet o kadar kötü!! Centilmen bir erkek karşısındaki tek gecelik bir ilişki ya da parayla yattığı biri bile olsa ne yaşadığını asla anlatmaz!!!!!!!!!!!

belki taniyamamisim bu yonunu, cunku anlatma sekli gercekten sanki bir arkadasina anlatiyomus gibi anlatti hic beklemiyodum :26:
bilmiyorum tek gecelik oldugu icin belki anlatti (sonucta ciddi bir iliskimiz var, evlilik planlarimiz var, belki cevap vermeye mecbur oldugunu hissetti? ama yinede bu kadar detayli anlatmasi cok tuhafima gitti) ama benimle yasadiklarini ASLA birine anlatmaz eminim

Sen öyle san... senden ayrılınca anında dökülür...

banabu hikayenin ilk başları doğru ama sonra biraz uydurma gibi geldi... üzgünüm bana bir yerlerde kırpma birleştime yok etme yaptınız gibi geldi....

annen kurduğun hayalleri mi bozdu.. annen sen ve sevgilin birlikte mi yaşıyorsunuz?
Evlilik hayalleri kurmak güzeldir...

BAştan sona bir kere daha okudum.asıl şok ben oldum.. şok üstüne şok... okudum.. eee gece nasıldı kızla nasıldı demişin ne demesini bekliyordun... sende kaşınmışın... kıs evlen sen bu adamla aman sakın bırakma mazallah boşta kalır diğer kızlara bulaşır bırakma sende kalsın...

Son düzenleme:
şimdi benim anlamadığım bişi var erkek arkadaşınla aynı evde mi kalıyosun annen çağırdı da neyin nesi annen de mi sizle kalıyo ??

Ayrıca erkekler böledir canım kendi yaşadıklarını böbürlene böbürlene anlatırlar iyi bi halt yapmışlar gibi ama senin kiler işin içine girince tahammülleri kalmaz işte onları çözmek zor yani hepsi öle seninkine özgü bi durum diil tatlım ..

ne dokulmesi bana karsi o kadarda saygisiz degil ! Ayrica bana karsi saygisiz bile olsa aileme ASLA saygisizlik etmez !
ayrica neden uydurma olsunki isim gucum yok buraya uydurma biseylermi yazacam ?!
belki kendimi yanlis ifade etmis olabilirim, sonucta uzun Turkce yazilar yazmaya aliskin degilim Turkiyede yasamiyorum... Ama uydurdugumu soylemeniz sacma olmus.
Annem kurdugum hayalleri bozdu demedim hic tekrar okuyun bence ! hayir bizle beraber yasamiyo, sevdigim annemin akrabasi oldugu icin bazen bize gelebiliyo.
Ve kizla nasildi diye sormadim, kulupte nasildi felan diye sordum, ama biliyorum zaten soyledimde, en buyuk suc benim bunu inkar etmiyorum, sinirden kiskancliktan sordum iste !
ayrica bu ne demek : "kıs evlen sen bu adamla aman sakın bırakma mazallah boşta kalır diğer kızlara bulaşır bırakma sende kalsın..." kusura bakmayin ama cok sacma bi laf olmus...
2dk da bilip bilmeden insani .....siz yaptiniz yani bravo !!

Hayir akraba oldugu icin bize gelebiliyo, cunku burda kimsesi yok, benim icin geldi buraya , 2 bucuk senedir burda once baska bir ulkede yasiyordu, benim icin yepyeni bir hayata basladi, hayatinda benden baska kimsesi yok (evet annesi yok babasida yok sayilir... neyse simdi onun hikayesini anlatirsam roman olur)
saol yorumun icin canim

herkese tsk ediyorum yorumunuz icin, zaten baristik ikimizde birbirimizi bosa kirmamizin ve eskilerden konusmamizin ne kadar sacma oldugunu anladik ve onumuze bakiyoruz..

Son düzenleme:

"Saygısızlığını bilgisayarını kırarak göstermiş zaten... Bir kişi gerçek yüzünü öfkeslendiğinde. Kızdığında gösterir."

bilgisayarimi ozellikle kirmadi, onu dinlemedigim icin ekrani kapatti ekranda yuzugume deydi... Zaten onu gorunce cok uzuldu hemen aynisindan bitane alirim ozur dilerim dedi...

"Annesin akrabasıysa seninde akraban olmuş oluyor... Ben Bu tarz yakınlaşmalara karşı olan biriyim"

evet benimde akrabam olmus oluyor, bende bi zamanlar karsiydim bu tur iliskilere ama olacagi varmis oldu ve iyikide oldu

"Bekar bir erkeğin sizin evinize girp çıkmasından... Akrabanda olsa annenin böyle yakınlaşmalara izin vermesinden ..."

bizde yasamiyorya ! bazen geliyo bize, bizden baka kimsesi olmadigi icin...
kusura bakmayinda annemin izin verip vermemesi sizene ?
annem biliyoki o izin vermesede gorusecem onunla, haberi olsa daha iyi degilmi? annemde istemiyo merak etmeyin, ama zorla izin aliyorum cunku biliyoki o izini vermese bile ben gorusucem onunla, eve zincirleyecek degilya... Hem butun genc kizlarin bu zamanda sevgilisi yokmu? var.. Butun genc kizlarin annesi babasi bundan haberdarmi? Hayir hepsinin degil, peki haberdar olmalari daha iyi degilmi? kizim nerde kiminle geziyo.. bunlari bilmeleri iyi degilmi? gizli sakli yapmak daha mi iyi ??

"sonra erkek arkadaşının seni bir an unutp eskiden yaşadığı AŞırı zevk aldığı bir olayı hiç utanmadan sana anlatmasından( özellikle unutmamış baksana.. ayrıntıları verebildiğine göre)..."

asiri zevkmi aldigi bir olaymi oyle bisey ne ben soyledim ne o.. asil siz biseyler uyduruyosunuz
evet unutmamis haklisiniz, ama umurumda degil artik, siz gecminizdeki yaptiginiz bazi hatalari unuttunuzmu?

"bu tür erkeklerinde sonradan sizinde yaşadığı aşırı rahat ve evli hayatı yaşar gibi... sorumsuzca yaşamsından ..."

evli hayatimi akrabamin bize gelmesiyle evli hayati yasar gibi olduk :60:

"Türkiye de aile yaşantısının ordaki örf adet ve aile yaşantıısndan çok uzakta olmasından...Hiç değilse bana göre..."

bu konuya girmek bile istemiyorum... herkesin yasantisi farklidir sonucta. Kimseye soyle yada boyle yasamasini empoze edemezsiniz... Ama sunu soyleyimki, akrabamla iliskim var ve buna annem izin veriyo diye orf ve adetten uzagiz diyemezsiniz ne alakasi var Allah askina? Orf ve adetlerimize cok yakiniz merak etmeyin.. belki Turkiyede yasayan bircok ayleden bile daha yakiniz !

"Herkesin okuduğunda annesinin bu tür yakınlaşmalara nasıl izin verdiğini düşünmeye başlamasından...
Bilmem yüzlerce neden sayabilirim.."

soyledigim gibi, annem izin vermese biliyoki ondan gizli yaparim (herkesin yaptigi gibi) o yuzden baska secenegi yok, ne zaman kiminle oldugumu bilmek istiyo. ama sizde baya abartmissiniz, izin veriyoda neye veriyo? konusmamiza.. bu cokmu anormal? sanki beraber mi yatiyoruz tobe tobeeeeeee !!!! konusmakta suc oldu bee

"Benden ve yakın çevremden senin erkek arkadaşın gibi; gece diskoya gidip ordan bir kızla geceyi geçirebilecek rahatlıkta ve duyduğu bu rahatlığa benimle paylaşabilecek kadar.... artık ne denebilirse... uzak dursun yeter..."

evet erkek arkadasim oyle buyudu, burdaki butun erkekler gibi. ama sevdigimin bir farki var, O 16 yasindadan itibaren YALNIZ buyudu, kimsesiz HIC KIMSESIZ, 16 yasinda tek basina kaldi, uyusturucuya yada her turlu pislige bulasabilirdi, ama Allaha sukur bulasmadi, genc yasta yalniz kalmak nedir bilirmisiniz siz? hep bir aile hasretiyle buyudu benim sevdigim, hic baba sevgisi gormedi, yanliz basina buyudu tek basina, bi annesi vardi ama oda Turkiyedeydi, yilda 2 kere gorebiliyodu, oda vefat etti. Kimsesiz kaldi... simdi onun hayatinda sadece ben varim, beni herseyden cok sevdiginide cogu kez kanitladi. Bana bakisi yeter be, oyle degisik bi bakisi varki bana bakarken anlatamam Sizce bana ihanet edermi? hic zannetmiyorum...

"geçmiş hiç bir zaman geçmişde kalmaz...GEçmiş günümüzün aynasıdır... GEçmiş elbette hesap soracak.. her daim önüne çıkacaktır"

gecmisi umursayan icin gecmis gecmiste kalmaz tabi.. bende biraz umursadim hata yaptim. artik onumuze bakacagiz insallah...

Ben sana içimden geçenleri söyledim.. Herkes kendi hayatındna sorumlu ben abartmadım.. şok yaşayan şaşıran buraya aktaran yorum isteyen sensin..

İnsanlar umursamadıkları şeyleri hatırlamazlar unuturlar... unutulmayan şeyler ya çok büyük acılardır. yada çok büyük mutluluklardır.. herkesin unutmadığı şeyler farklıdır.

Erkeklerin aldatıp aldatmama olayına deyinmiyorum bile... Ama sen kulaklarını kapatırsan .. gözlerini kapatman icap eder...

Benim ilk sözlerimde bu anlattıkların arasında bağ kuramadığım içindi...

Üzgünüm senin yaşadıkların benim yaşantımdan çok ama çok uzak... benim ailem benim erkek arkadaşlarıma elbet karışmaz. bende benim aileme dahil olmayan birinin yanına uzanmam yada sammi olmam... herşey belirli ölçüdedir...
evlenmeden önce kurulan samimiyetten bahsettim ben? sen ne anladın ??????
Tutupta ne erkek arkadaşımı eve davet ederim nede evine giderim. prensip meselesi...

Başkalarının yaşantısı alakadar olduğu kişiyi ilgilendirir. Erkek arkadaşında sende birbirinizle ilgilenmeye devam edin.. önünüze bakın..
mutluluklar dilerim.

Allah mutlu olmak nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…