Şok ustune şok

bi konu açılıyor bi çok kişi problemle ilgilenip farklı bakış açıları sunmaktansa eleştirmeyi tercih ediyor buna gerçekten anlam veremiyorum insanlar hayatını istediği gibi yaşar herkesin kendi tercihi yaşam şekli örf adetlere göre değil insan zihniyetinin algıladığı sınırladığı ölçüde şekillenir..
konuya gelince detay vererek konuşması yanlış olmuş senin sormaman onunda anlatmaması gerekirdi ama olmuş bi kere ikiniz açısından da tecrübe olur aynı hatayı bir daha yapmazsınız
mutluluklar dilerim

bi konu açılıyor bi çok kişi problemle ilgilenip farklı bakış açıları sunmaktansa eleştirmeyi tercih ediyor buna gerçekten anlam veremiyorum insanlar hayatını istediği gibi yaşar herkesin kendi tercihi yaşam şekli örf adetlere göre değil insan zihniyetinin algıladığı sınırladığı ölçüde şekillenir..
konuya gelince detay vererek konuşması yanlış olmuş senin sormaman onunda anlatmaması gerekirdi ama olmuş bi kere ikiniz açısından da tecrübe olur aynı hatayı bir daha yapmazsınız
mutluluklar dilerim

Ben de aynı şeyi yaşadım biraz önce..))) taciz boyutuna ulaşıyor bazen. ne yapmak lazım bilmiyorum.Allah yardımcıları olsun.

Ben de aynı şeyi yaşadım biraz önce..))) taciz boyutuna ulaşıyor bazen. ne yapmak lazım bilmiyorum.Allah yardımcıları olsun.

alt bilinçle alakalı bi durum
günlük yaşantısında dile getiremedikleri fikirler burada konu açanları eleştirerek açığa çıkıyor

mutluluklar dilerim

bende aynen bunu anlatmaya calisiyorum ve herkesin bakis acisina saygi duyuyorum sonucta herkes ayni sekilde ayni ortamlarda buyumedi, ayni cevresi yok. Her insanin degisik bi bakis acisi vardir. Ama bi gercek vardir ki kimse kimseye kendi bakis acini empoze edemez. Bazi insanlar saniyorki kendi bakis acisi en dogrusu ve herkesin oyle yasamalarini istiyorlar :S bu cok sacma bence

Son düzenleme:
rüyamsiin konuyu zaten tatlıya bağlamışsınız onun için bişey demicem olması gerekeni biliyorsun zaten.. ama seni her cümleye tek tek üşenmeden cevap verdiğin için tebrik ediyorum:46: İlkkez karşılaştım bununla :1:

rüyamsiin konuyu zaten tatlıya bağlamışsınız onun için bişey demicem olması gerekeni biliyorsun zaten.. ama seni her cümleye tek tek üşenmeden cevap verdiğin için tebrik ediyorum:46: İlkkez karşılaştım bununla :1:

net cevaplar vermem gerekiyordu ve verdim tesekkurler :1:

bu arada tesekkurler suyun_rengi sizede mutluluklar :16:

erkek arkadaşın kıskançlık krizine girmiş cnm :97::97:

Ruyaa seni uzun zamandir goremiyodum, byle bi konuda bulmayida beklemiodum acikcasi:27:

canim aslinda ben erkekler sevgililerine eski iliskilerinden bahsetmeyi sevmez diye biliyodum ama
burda herkes aksini iddia etmis demekki benim sevgilim bi istina:1:

kiskanclik krizleri cok tehlikeli oluyo insan hic yapmayacagi, sonradan pisman olacagi seyler
yapabiliyo
ama barismissiniz ztn

sunu soylemek isterim sevgilinin olan biteni anlatmasi yanlis olmus ztn oda fark etmiski sonradan ozur dilemek icin yanina gelmis..

bidaha geride kalan seyler icin birbirinizi uzmeyin olur mu:69:

Son düzenleme:
Ruyaa seni uzun zamandir goremiyodum, byle bi konuda bulmayida beklemiodum acikcasi:27:

canim aslinda ben erkekler sevgililerine eski iliskilerinden bahsetmeyi sevmez diye biliyodum ama
burda herkes aksini iddia etmis demekki benim sevgilim bi istina:1:

kiskanclik krizleri cok tehlikeli oluyo insan hic yapmayacagi, sonradan pisman olacagi seyler
yapabiliyo
ama barismissiniz ztn

sunu soylemek isterim sevgilinin olan biteni anlatmasi yanlis olmus ztn oda fark etmiski sonradan ozur dilemek icin yanina gelmis..

bidaha geride kalan seyler icin birbirinizi uzmeyin olur mu:69:

evet iki haftadir dondum sahalara canim :37: vallah bende beklemiyodum boyle bi konu acmayi, kimseyi arayamadim ve cok sinirliydim bende KK yardimci olur diye konu actim iste :1:

aslinda benim askimda sevmezdi eskilerden konusmak ama birazcik ustune gittim galiba yani hep benim sucum :59: yinede sonuclari beklemiyordum ama dedigin gibi kiskanclik krizleri insana herseyi yaptiriyo :47:

insallah bidaha gereksiz yere uzmeyiz birbirimizi :69:

Back