merhaba herkese ![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
bu sabah sevgilimle harika bi sabah gecirdik, alisveris yaptik inanilmaz guzel gecti herzamanki gibi...
Eve geldik ben ders calismaya gittim odama oda obur odaya uyumaya gitti.. 1 saat sonra yanina gittim sarildim uyandi, ve havadan sudan konusmaya basladik. Konu gece kluplerine geldi. bana bi anisini anlatiyordu. Sonra neden bilmiyorum eski iliskilerini sordum. ama bu cevapi beklemiyodum : Yok disco dan sonra kiz ona gelmiste iliskiye girmislerde (!) bana bunlari anlatiyo hemde detaylariyla (!). Aslinda ben sordum eee nasildi felan diye, ama cevap vermesini beklemiyodum![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
(--> 1. $ok) oylesine sormustum sacmalama napacaksin bosver gecmisi felan demesini bekliyodum. Sonra kendiside farkina vardi sacmaladigindan, bende biraz suratimi astim "boyle saygisizlik olurmu ya detayina kadar anlatiyorsun askerlik arkadasinmiyim ben" dedim. Neyse sonra sinirden gicikligina bisey uydurdum, dedim "haa bende bi keresinde eski sevgilimle disco ya gittim" dedim nerde dedi bende (eski sevgilimle ayni sehirde degildik, arada 600 km var) onun sehrinde dedim. "Nerde kaldin gece" dedi cevap vermedim. "ee anlat naptiniz" dedi bende "ozelim bu neden anlatiyimki" dedim, cok sinirlendi. "anlatsana naptiniz, sonra o gelip bana anlatsa dahami iyi olur" dedi
"hayir oyle bisey yapmaz, O SAYGILIYDI" dedim ve "CIK ODADAN" dedi ![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
(--> 2. $ok) ben cok sasirdim $ok ustune $ok, "nasil yani dedim" "CIK" dedi ve bakisi o kadar deisiktiki o kadar ofkeliydiki..
odama gittim, yarim saat sonra geldi cok ozur diledi ben dinlemiyodum çik, konusmak istemiyorum deyip duruyorum dinlemiyorum hic onu oda hayir cikmiyorum diyodu ben bilgisayarimla poker oynuyorum. Sonra israr etti sarilmaya calisti cok kotuydu cok ozur diliyordu yine cik dedim ve bilgisayarimin ekranina vurdu kapatmak icin, ve atti yatagin obur ucuna
(--> 3.$ok) ben dayanamadim bu kadar $oka hungur hungur aglamaya basladim
geldi yanima ozur dileyip durdu cok kotuydu
ama konusmuyordum ve annem cagirdi cikmak zorunda kaldi. VE pc ye baktimki ekrani maf olmus
ya ne yapacagimi bilmiyorum gercekten, benim yerimde olsaniz napardiniz ?
biraz tuhaf yazdim ama umarim anlamissinizdir
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
bu sabah sevgilimle harika bi sabah gecirdik, alisveris yaptik inanilmaz guzel gecti herzamanki gibi...
Eve geldik ben ders calismaya gittim odama oda obur odaya uyumaya gitti.. 1 saat sonra yanina gittim sarildim uyandi, ve havadan sudan konusmaya basladik. Konu gece kluplerine geldi. bana bi anisini anlatiyordu. Sonra neden bilmiyorum eski iliskilerini sordum. ama bu cevapi beklemiyodum : Yok disco dan sonra kiz ona gelmiste iliskiye girmislerde (!) bana bunlari anlatiyo hemde detaylariyla (!). Aslinda ben sordum eee nasildi felan diye, ama cevap vermesini beklemiyodum
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
odama gittim, yarim saat sonra geldi cok ozur diledi ben dinlemiyodum çik, konusmak istemiyorum deyip duruyorum dinlemiyorum hic onu oda hayir cikmiyorum diyodu ben bilgisayarimla poker oynuyorum. Sonra israr etti sarilmaya calisti cok kotuydu cok ozur diliyordu yine cik dedim ve bilgisayarimin ekranina vurdu kapatmak icin, ve atti yatagin obur ucuna
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
ya ne yapacagimi bilmiyorum gercekten, benim yerimde olsaniz napardiniz ?
biraz tuhaf yazdim ama umarim anlamissinizdir