Şok sporcu sütyen ücreti :(

Pamuktanbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
229
62
98
34
Ameliyat sonrası takmak için medicalden sporcu sütyen almamız gerekli.Ücreti 250 TL imiş.1-2 ay takıp atılacak bişey için bu kadar para çok değil mi sizler ne kadara aldınız markası nedir tavsiye edebileceğiniz bir site var mı acaba

Bu sütyeni doktor alıp ameliyat sonrası takıyor zaten . Ameliyat ücreti içinde Yani.. Sana doktorunmu aldırıyor?

Sporcu sütyeni değil, medikal sütyen bu sütyenin adı.. Gerçekten çok çok önemli ameliyat sonrası kullanımı..
Önemli bir detay evet,gözümden kaçmış
Ameliyat sonrası takılan sütyeni,yani Medikal ameliyat sonrası sütyeni bu Pamuktanbebek Bunu doktorunun temin etmesi gerek. Birkaç hafta sonrada sporcu sütyenine geçeceksin. Ben https://www.ayyildiz.com.tr/estetik-operasyon-sonrasi-sutyeni-sutyen bu sütyeni alıp kullanmıştım

Ameliyat ücreti dışında istediler bu ücreti arkadaşlar yani benim anladığım hem medikal sütyen takıcam daha sonrada sporcu sütyen alıp onu takıcam doğru anladım değil mi ?

Ameliyat ücreti dışında istediler bu ücreti arkadaşlar yani benim anladığım hem medikal sütyen takıcam daha sonrada sporcu sütyen alıp onu takıcam doğru anladım değil mi ?
Hmm... Bazı doktorlar hastaya aldırıyor evet,nedense....
Evet,ameliyathanede Medikal sütyeni takıp odana alıyorlar. Birkaç hafta sonra bu sütyeni çıkartıp estetik ameliyat sonrası kullanılan sporcu tarzı sütyeni taktırıyor.
Medikal sütyeni Elektron Medikal den bulup alabilirsin. Sitesine bir bak.

Çok teşekkür ederim onların anlaşmalı medicalleri var büyük ihtimalle parayı isteyip biz alıcaz demişler.Acıbadem hastanesinde olucam neyse başa geldi artık yapacak bişey yok sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…