Sivilceli Ciltler şok şok şok domates maskesi sivilce yaptı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
Arkadaşlar benim alnımda birkaçtane sivilce vardı çözümü için domates maskesi yaptım hiç yararını görmedim ( düzenli olrak yaptım ) hatta birkaç tane sivilce daha çıkmış gibisizce sivilcelere karşı ne yapmalıyım?

egzama ve hassasiyet sorunu olanlar özellikle dikkat etsinler tetikler domates

konu sahibi maskeyi kullanmayı bırak bir süre cildini gözlemle eğer sivilceler geçmiyorsa doktora git mutlaka

bu tür maskeleri düzenli olarak yapma...cildin kaldıramıyo demek ki...ayda bir falan yap...benim cildim de öyle..ilk yaptığımda oo0o şahane ama düzene sokunca mahvediyo

sivilcelere kesin cözüm demek isterim benim uyguladigim.daha dogrusu bana o kadar iyi geldiki,artik özel günlerimde bile cikmiyorlar.kisacasi su ,aktardan aldim izindeyken.kil maskesi ve kil sabunu.önce maskeyi yapip killi sabunla yikayip,nemlendirici sürüyorum.maskeyi haftada bir veya iki kez ama aksamlari yaparsan daha iyi olur.temizlik icinde sadece sabununu kullaniyorum ve mis gibi bir cildim olduama ben toz maske degilde kutunun icinde olandan aldim.bi dene istersen a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…