Kızlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben kendi düşüncemi söylemek istiyorum; çocuktan hoşlandım, işini beğendim, dine düşkün oluşunu beğendim daha adını koyamadigim şeyler ama bunlar yetmedi kafamda soru işaretleriyle devam etmek istemedim. Ama kalbini kırmadan bitirdiğimi düşünüyorum en azından ona bu nedenden dolayi senle olmaz demedim diyemedim diyemezdim .
Sabah Günaydın mesajı attım cevap yazmadı bana akşam 17.00-18.00 gibi face'den çıkardım bunu , 20.00 civarında mesaj attı nasılsın diye iyiyim sen nasılsın dedim iyiyim, beni facebooktan çıkarmışsın kızgın mısın bana dedi . Bugün mesaj attım cevap bile vermedin dedim işlerim yoğundu, işlerimi yapıyorum kitap okuyorum sonra o yüzden cevap yazamadım ( dini içerikli kitaplar okuyor iş yerinde yani işle ilgili bişey değil ). Bende e..... kusura bakma ama ben devam etmek istemiyorum, ben karşımdaki insandan ilgi görmek isterim tarzında bişeyler söyledim ,Allah inşallah gönlüne göre birini çıkarır karşına hoşçakal dedim ve o mesaj yazmadı böyle bitirdim .Gördüğüm kadarıyla kötü biri değildi ama olmadı kısmet tabi , üzüldüm mü derseniz hemde çok üzüldüm isterdim devam etmeyi ama soru işaretleriyle devam edemezdim , Allah onunda yolunu açık etsin yardımcısı olsun, gönlüne göre birini çıkarsın karşısına ....