Şok oldum :(

Ya ama yeni tanıştığın insanlara öyle her şeyini açmazsın. Bu adam aile ilişkilerini ortaya dökmüş ilk günden.
Bu sosyal manada birtakım eksiklikleri olduğunu gösterir, dengesizlik var bu bir gerçek. Açık sözlülükle falan alakası yok.
Onu geç, yok şunu yapan kızı sevmem, bunu sevmem demiş. Maçoluk falan da değil bu, dümdüz hödüklük.
Her yönden berbat. Hiç gideri yok.
evet arkadaşa buyuk ders olsun ve kaçsın.bir kişinin işine gücüne aldırmasın evlenir işi sevmedim çalışmıyacagım der sen çalış ben yiyeyim olur sonuç

evet arkadaşa buyuk ders olsun ve kaçsın.bir kişinin işine gücüne aldırmasın evlenir işi sevmedim çalışmıyacagım der sen çalış ben yiyeyim olur sonuç
Bir de dini yönden görüşlerini ilk günden öğrenmek isteyen kim?
Şahsen ben istemem, daha soft konulardan başlar normal insanlar birbirini tanımaya. Siyaset ve din neden? Açık oturum falan mı yapıyoruz, altı üstü bir randevu. Sevdiğin renk, burcun, sinema zevkin, en sevdiğin yemek vs. konuş ya, varsın klişe olsun. :kahve:
Marjinal olacağım diye ilk buluşmada terk edilmeye gerek yok. Bazen anam babam usulü gitmek hayat kurtarır.
Bir de bir mesele aklıma takıldı, tamam ailesi kısıtlamış, anne babayı soğuk buluyor. Buraya kadar tamam, anne baba diye sevme mecburiyetin yok, öyle ebeveynler var ki düşmanı aratmaz. Fakat kız kardeşini sevmeme nedeni çok ürkünç. Neymiş abdestli görmüyormuş, dini bütün değilmiş. Lan ne alaka? Ne ara bu sevgi kriteri oldu hödük? Bir kardeşi ne zaman sevmeyebilirim? Bana saygısız davranır, canımı acıtır, başkalarının canını yakar, işte o zaman soğurum. Fakat din bir kriter değil, o onun kişisel meselesi, benim değil.
Bu nedenle bu adam anormal, normal bulanlara şaşırdım ben.

Bir de dini yönden görüşlerini ilk günden öğrenmek isteyen kim?
Şahsen ben istemem, daha soft konulardan başlar normal insanlar birbirini tanımaya. Siyaset ve din neden? Açık oturum falan mı yapıyoruz, altı üstü bir randevu. Sevdiğin renk, burcun, sinema zevkin, en sevdiğin yemek vs. konuş ya, varsın klişe olsun. :kahve:
Marjinal olacağım diye ilk buluşmada terk edilmeye gerek yok. Bazen anam babam usulü gitmek hayat kurtarır.
Bir de bir mesele aklıma takıldı, tamam ailesi kısıtlamış, anne babayı soğuk buluyor. Buraya kadar tamam, anne baba diye sevme mecburiyetin yok, öyle ebeveynler var ki düşmanı aratmaz. Fakat kız kardeşini sevmeme nedeni çok ürkünç. Neymiş abdestli görmüyormuş, dini bütün değilmiş. Lan ne alaka? Ne ara bu sevgi kriteri oldu hödük? Bir kardeşi ne zaman sevmeyebilirim? Bana saygısız davranır, canımı acıtır, başkalarının canını yakar, işte o zaman soğurum. Fakat din bir kriter değil, o onun kişisel meselesi, benim değil.
Bu nedenle bu adam anormal, normal bulanlara şaşırdım ben.
güzelim burada kimse normal demedi zaten

Bilmem, bazısı zaman ver, tanı falan demiş.
Bilemedim valla, en çok korktuğum erkek türüdür. Bunlardan takıntılı, zorba tipler de çok çıkar.
tabikii bir de evlendin mi kolay kurtulamazsın da duygu sömürüsü de yaparlar her açıdan kötü

tabikii bir de evlendin mi kolay kurtulamazsın da duygu sömürüsü de yaparlar her açıdan kötü
Ben tanıdım buna benzer bir türünü.
Sürekli avutmak zorunda kalıyorsun, psikolojik danışman gibiydim. Sevgililik hak getire.
Zayıf erkek istemiyorum bu yüzden. Bir süre sonra acımaya başlıyorsun, sevgi, çekim falan kalmıyor.

Ben tanıdım buna benzer bir türünü.
Sürekli avutmak zorunda kalıyorsun, psikolojik danışman gibiydim. Sevgililik hak getire.
Zayıf erkek istemiyorum bu yüzden. Bir süre sonra acımaya başlıyorsun, sevgi, çekim falan kalmıyor.

çok iyi biliyorum

Bilmem, bazısı zaman ver, tanı falan demiş.
Bilemedim valla, en çok korktuğum erkek türüdür. Bunlardan takıntılı, zorba tipler de çok çıkar.

Valla ben dedim. Hala da katılıyorum. Burdan tanımadığım iz bir insanın anlattigina göre adamı kotuluyoruz. İnanın konu Sahibi adamdan elektrik alsaydi şu an o adamı savunurdu, hoslanmamis ve kendince adam kötüydü diye kendini teselli ediyor. Adam anlatsa belki olay çok başka olacak. Tanımadığımiz bir insan hakkında hastalıklı b sorunlu saçma demek ne kötü.
Ben de gorucu usulü olan ilk bulusmalarda siyasi ve dini görüşüne önem veririm. Sevgi tamam ama aynı evde yasacagin insanla aynı yönden gelip aynı yola gitmen gerekir. Ki adam kendince dindar, ailesi onun gibi değil ve adam bundan dolayı ailesini sevmiyor. İstiyor ki konu Sahibi onun gibi değilse hiç bir yola girilmesin
Bazen bayanları anlamak gerçekten zor oluyor, dürüst insan kabul görmüyor. Adam kızın gözünü boyasa sonra söylese ne olacaktı. Kız birakamayacakti da.
Ha ister görüşür ister görüşmek ama yapılan yorumlar haksız bence. Ki dediğim gibi vkonu sahibi hoslansa burda herkes gitme dese de giderdi 2. Kez.

Valla bana sanki adam sizi kendinden sogutma odakli bulusma planlamis gibi geldi. Baska türlüsünü düsünemiyorum ..

Tek takıldığım cümlesi " abdestli değil " .

Bu cümleden dolayı istemezdim. Ifade etmesini bilmemiş ya da gerçekten düşüncesi bu.

Adamın konuşmaları, hal ve hareketleri çok tuhaf geldi. Daha yeni bir katil ortaya çıktı Atalay Filiz mi neydi, adam adam öldürmüş 3 senedir de farklı kimlikle bazı yerlerde çalışıyor kimse de anlamamış. Yani demem o ki kimseye güvenme ne olcağını bilemezsin, tuhaf bir tip bu adam bence. Uzak dur.

Kızlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben kendi düşüncemi söylemek istiyorum; çocuktan hoşlandım, işini beğendim, dine düşkün oluşunu beğendim daha adını koyamadigim şeyler ama bunlar yetmedi kafamda soru işaretleriyle devam etmek istemedim. Ama kalbini kırmadan bitirdiğimi düşünüyorum en azından ona bu nedenden dolayi senle olmaz demedim diyemedim diyemezdim .

Sabah Günaydın mesajı attım cevap yazmadı bana akşam 17.00-18.00 gibi face'den çıkardım bunu , 20.00 civarında mesaj attı nasılsın diye iyiyim sen nasılsın dedim iyiyim, beni facebooktan çıkarmışsın kızgın mısın bana dedi . Bugün mesaj attım cevap bile vermedin dedim işlerim yoğundu, işlerimi yapıyorum kitap okuyorum sonra o yüzden cevap yazamadım ( dini içerikli kitaplar okuyor iş yerinde yani işle ilgili bişey değil ). Bende e..... kusura bakma ama ben devam etmek istemiyorum, ben karşımdaki insandan ilgi görmek isterim tarzında bişeyler söyledim ,Allah inşallah gönlüne göre birini çıkarır karşına hoşçakal dedim ve o mesaj yazmadı böyle bitirdim .Gördüğüm kadarıyla kötü biri değildi ama olmadı kısmet tabi , üzüldüm mü derseniz hemde çok üzüldüm isterdim devam etmeyi ama soru işaretleriyle devam edemezdim , Allah onunda yolunu açık etsin yardımcısı olsun, gönlüne göre birini çıkarsın karşısına ....

ay cok komik bi konu yaa yazim tarzin partnerinin laflari falan hakkinda hayirliisi olsun canim.cok tatlisin ☺☺

Ya kusura bakmayın da sanki size direk vazgeçtim diyememiste siz vazgeçin diye sacmalamis boyle. Ha bu numara degilde adamın ve gerçek haliyse hiç çekilmez bu adam..

Ya kusura bakmayın da sanki size direk vazgeçtim diyememiste siz vazgeçin diye sacmalamis boyle. Ha bu numara degilde adamın ve gerçek haliyse hiç çekilmez bu adam..

Dini şeylere önem veriyor diye mi terkedildi bu adam şimdi? Kafanızdaki sorular görüşmeden konuşmadan nasıl cevaplanacaktı pardon? Adama söylediği cümlelerin anlamını sormaktan çekinip buradakilerin gazına geldiniz. Üzüldüm. Önyargılara kurban gitti bir ilişki daha

X