Şok olacaksınız..Böylesini yaşayan oldu mu?

kizz sen cok yasaa emiii :roflol::roflol:

3. kişiler yüzünden nişanlınla kocanla huzurunu bozma.
aynı evde mi yaşayacaksın hayır .
kapını kapatınca herkes dışarda kalır.nişanlın iyiyse birbirinizi seviyosanız yazık etmeyin
kayınvalide yüzünden yuva yıkılsaydı oooo evli kimse kalmazdı

şimdi gelelim ayrılma sebebime..
Pazar günü döndüm
dönerken bayramlıklarda k.pederin gönlü olmadı,cebiinden para çıktı diye sanırım...arıza çıkarttı...
vedalaşmamak içn kaçtı el öptürmedi...
eve gitti sevgilim ..ben evime ulaşınca aradı.. anne baba doldurmuş demediğini bırakmadı..

3yıl masal gibi bir aşk yaşadık

paramız oldu masa donattırdık en lüx yerlerde..
paramız olmadı 3gen peynir ekmekle doyurduk karnımızı..
tek bi sorunumuz olmadı..
nezaman evine döndü ailesiyle yaşamaya başladı dertler başladı

ayrıca yazdığında şaşılacak hiçbirşey yok klasik kayınvalide - gelin sendromu
inşallah seninki bukadarla kalır yoksa ne kaynanalar var aman aman illallah-tatlicadiarzu-

onu almış bunu vermiş,ne bu yaa.eşya muhasebesi sanki,git beş yıl uzakta durcakmışsınız madem gözün kesiyorsa al götür eşyalarını.önemli olan eşinin yanıda olmak değilmi,benim kzımla damadım birer bavullarla gittiler çalışmak gereken yere.noldu şimdi herşeyleri var.madem kayınvalide olacak kimse eşyaya göz koyduysa bırakın kullansın.çalışıyorsanız hiçde polatike etmeyin.
,ooff şok şok deyince bende vahim bişey sandım..:umursamaz:

Anladığım tek yer, nişanlınızın ailesinin yanına dönünce değişmiş olduğu.
Şimdi suç değişende mi, yoksa değiştirende mi?
Seven insan neden değişir, neden sevdiğine sormaz böyle mi oldu, şöyle mi oldu diye?
Annesi de olsa bir başkasının ağzına bakıp değişen insan suçludur bence.
Nişanlınızı alın karşınıza konuşun. Şimdi böyleyse siz evlenince ne olacak. Her lafta değişip sorun mu çıkaracak.
Peki söz böyle gel gitlere nereye kadar dayanacaksınız ki.

ayrıldınızmı şimdi canım :sm_confused:
annemle konuşuyorlardı demiştin enson sonuç ne oldu :sm_confused:
nişanlın ne diyor ayrılmak istediğin içinn tepkisi nasıl oldu :sm_confused:

konunun adı einstein'ın formülü olmalıymış kafamçokkarıştı

formülü çözene benden koca bi öpücük Şeniz kaydirigubbakcemile3

konunun adı einstein'ın formülü olmalıymış kafamçokkarıştı

formülü çözene benden koca bi öpücük Şeniz kaydirigubbakcemile3

ben buldum ben buldum hani öpücükŞeniz
sonuç kaynana kayınpeder avucunu yalamış kaynananın ahı tutmamış
nişanlı süper bir iş bulmuş
herşey yolunda yalnııız sütten ak koltuklar kimde kalıcak o muamma iştedelikafadulden

ah be kuzum arapsaçına döndü olayın valla
bunları en başından kısa kısa yazsaydında kımseye eziyet çektirmeseydin olmazmıydı
yakalaşık 12 saattir aydınlanamadı konu
nişanlının ailesi tuhaflar ama kusura bakma sende tuhafsın
başkalarının yüzünden ben sevdiğim adamı neden bırakıyorum diye bi düşün bence
artıları eksileri bi tart bakalım neresı ağır basıyor
çalışan insansınız sonuçta herşeylerini kendiniz alırsınız ayrıca inan bana daha kıymetlı olur
üstelik bakşa şehre gidince kafanızda rahat olacak ne kadar çabuk ayrılıyorsunuz ölee
bu gibi sorunları yaşamadan evlenen çok az insan var
iyi düşünün hakkınızda hayırlısı olsun

helal olsun hayatım alkisalkisalkis

kocaman öpüyorum Şeniz kaydirigubbakcemile3

canım gerçekten çok karışık tamam büyükler isteklerinizi yapmamış olabilirler siz yapın birlik olun. ne uğraşıyosunuz onların kahrıyla bu kadar beklemişsiniz biraz daha bekleyin ayrıca bi yere gidecektiniz uzakta olacaktınız ona ne oldu herşey çok karışmış canım. kayınvalidenlere kızdın sonuç nişenlından ayrılıyosun. sana kızmış ne demiş ne etmiş niye kızmış canım ben hiç bişey anladım

konu almış başını gitmiş ama sahibi açıklamamış kaydirigubbakcemile3
baştan sona okudum hiç anlayan çıkmamaış

bende okumaya başladım dedim sabah sabah oruçmu vurdu oleyyyyyyyyyy kimse anlamamış kendimi salak sıfatına bürücektim yoksa..........

anladığım kadarıyla yorum yapacağım şimdi sana canım:

- Evet kayınvalidenlerin aynı ev teklifi veya 1 oda teklifi çok garip. Ama uygun dille anlatıp istemediğini dile getirmişsin zaten. Sen istemiyorum dediğinde nişanlında arkandayken kimse seni zorla oturtamaz.Nitekim iş teklifiyle bu sorun çözülmüş. Hem de uzağa gidiyormuşsun zaten.
-Eve aldığın eşyaları tabi ki götüreceksin. 5 yıl az bir zaman değil. Yeni evleniyorsun sonuçta.
-Kayınpederinin cimriliğinden bahsetmişsin. Ben senin yerinde olsam aileden hiçbir şey beklemem bu saatten sonra. Herşeyi olduğu kadar kendi imkanlarımla halletmeye çalışırım. Bayramlık muhabbeti de dahil sende ne koparırsam kar mantığı sezdim. Ama yanlış tutumlar bunlar.
-Kayınvalidelerin oğullarını ve gelinlerini kıskamaları çok da şok olunacak bir durum değil. Günümüzde kıskanmayanlara şok olmak lazım.
-Buraya sıkıntılarımızı yazıyoruz,paylaşıyoruz ve yeri geliyor akıl alıyoruz deneyimli arkadaşlarımızdan. Eğer bir konu açıyorsan takip edip cevaplayacaksın ki sen gelene kadar 102 mesaj olmasın ve kızlar seni dikkate alsın. Sonradan çıkıp kimseyi azarlayamazsın bence.
-Bundan sonra olacaklara da çok şaşırma bence. Senin gelinliğin,takın.vs.. hepsinde de sorun yaşayacağın belli. Ya katlanıp kabul edeceksin beklentin olmadan, ya da ayrıldım diyordun kararının arkasında olacaksın.
-En son bitti diyordun. Son durumu anlat ve yardımcı olabileceğimiz birşey varsa dinleyelim. Yoksa konuyu kapat ki hepimiz meşgul olmayalım.

Bir de bir yorumcu arkadaş üniversite mezunu insanın anlatım tarzına bak falan demiş geçmiş sayfalarda. Belli ki kafası karışmış ve düzenli anlatayım derken konuları iyice karıştırmış. Kimsenin eğitim durumunu yargılamak size düşmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım niye olayları arkası yarın gibi parça parça anlatıyorsun
hepsini birden yazda bizlerde sorunu anlayalım değilmi ama,bulmacayla başladın,en son nişanlından ayrılacağına geldik.eeeeeee şimdi sonuç
puzzle gibi oldu aynen.bugün puzzle ın hangi parçasını anlatacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…