• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok olacaksınız..Böylesini yaşayan oldu mu?

Kusura bakma arkadaşım ama sana teessüf ediyorum, bunca insan yazdıklarından birşey anlamadıysa demek ki yeterince anlaşılabilir yazmamışsın derdini..Anlamadım diyenleri de geyik yapmakla suçlayıp fırçalıyorsun.Arada birkaç şeyi herkes anlamış ama tamamını değil..Cümlelerin kopuk ve anlaşılmaz,gerçekten anlayabilmek için 2-3 sefer okudum.Acaba ben mi anlamadım diye bu sefer yorumları okudum,bende değilmiş sorun..
Herkesin vakti kıymetli,işi var gücü var,dalga geçmeye kimsenin niyeti yok,o niyette olan geyiğe geçer..
Eğer şu yazdıklarını bir gözden geçirip daha düzgün cümlelerle yazarsan eminim tüm arkadaşlarım ellerinden geldiği dillerinin döndüğünce sana fikir vermeye ve rahatlatmaya çalışacaklardır..Ben de dahil..

Ben deli gibi sevdiğim nişanlımdan ayrılacam diyorum..okuyanlar panayıra gelmiş gibi muhabbet ediyor...
K.pederim düğünü devamlı erteliyor bende dayanamıyorum artık...

Yazdıklarımda çelişecek birşey bulamadınız dalga geçecek yer arıyorsunuz...
sohbet etmek istiyorsanız geyiğe geçin..

bir derdim var topiğinde eğlence bulamazsınız..
ama yok cidden bi fikriniz varsa saygı duyuyor ve bekliyorum.. vereliniortak

gülsüm sultan farkını gösterdin ...seni dikkatle takip ediyordum beni şaşırtmadın a.s.

Eyvallah güzelim sagolasin....:delphin:

Kizma seker ama gercektende biraz karisik yazmissin...muhtemelen gergin bir halde yazdigin icindir....neyse...

Simdi bizler neden sok olmadik? Cünkü bircogumuz evli barkli, bu yollardan coktan gectik güzelim....senin basina ilk defa geliyor tabikide bazi seylere olan tepkin cok daha farkli...

Ama yinede inan bana neler var neler!!! Okudukca gördükce Kaynanam bir melek diyecek duruma gelirsin!!

Nisanlinla ciddi ve kararli bir sekilde konusup dügün tarihini tam olarak belirleyin....gerekirse ailenlede paylas olani biteni....öyle kafalarina göre durmadan dügün tarihini erteleyemezlerki!!

Birde sunu sakin unutma arkadasim....
Ne kadar az beklentilerin olursa insanlara karsi o kadar azda hayal kirikliklari yasarsin...

Hayirlisi olsun insallah

Gülsüm abla sanırım benim tek hatam başlığım...
Karışık denmiş ama eğer öyle maddeler halinde yazmasam daha nasıl anlatabilirdim bilemiyorum..

Zaten ben kimseden bi beklentim yok..ama onlar düşünmüş taşınmışlar..diğer 2 bayramda nişanlım kendi maaşıyla aldı hediyeleri.. bu bayram nişanlım daha maaş almadığından kendi alacakmış...alacağı kıyafteler için şart koşuyor... yoksa almayacakmış...

Evet cimri bi adam ..
500km gelen misafire :
wc kağıdı almamak için,yapılan köfte yanına ayran yaptırmamak için evde olay çıkarttı..
Bende sorun çıkartacağını anladım gerek yok bisürü kıyafetim var dedim...
3 katlı evi kirada 1 emekli (normalden fazla )maaşı + hala çalışıyor..

Ben bizzat yaşadığımdan bana korkunç geliyor..bizim ailede yaşanmayan durumlar..

Şuan annem nişanlımla konuşuyor..ayrılmak istediğimi söyledim..Tüm ailem nişanlımı çok seviyor.. 3aylık nişanlıyken hemen dini nikahımız yapılsın istediler bu yüzden.

Şuan annem nişanlımla konuşuyor..ayrılmak istediğimi söyledim..Tüm ailem nişanlımı çok seviyor.. 3aylık nişanlıyken hemen dini nikahımız yapılsın istediler bu yüzden.

Aceleci kararlar verme canim...Nisanlini seviyorsan ayrilma derim.

Bu zamanda iyi bir insan bulmak yuva kurmak cok zor...

Ailesinin tasvip etmedigin huylari olabilir...kimse dört dörtlük degildir güzelim...ama bu yüzden ayrilmak bilemiyorum ne kadar mantikli...

Iyi düsün

gülüm sen kaynana görmemişsin bu anlattıkların cok abartılacak seyler degil takma kafana eşin sen destekliyosa gerisini bosver gitsin

kızlar hiçbişi anlamadım anlayabilen varsa bi özet geçse ne makbule geçer :delphin:bu anlaşılamayan yazıyı yazmak için çok çaba harcamış arkadaş delikafadulden

Beyazdelisi geçtim konunun karşına bi daha okuyayım dedim de
bana bi vahiy geldi
bütün yazıları anladım.akannehir
bak ben sana anladıklarımı yazıcam sende doğru yada yanlıuş de bana
1.nişanlın ve ailesi eviniz konusunda bedavaye kaçmaya çalışmışlar.masrafsız olsun diye,büyük evlerinden pansiyon odası gibi bi oda vermeye kalkmışlar.ama sen güzel daha büyük bi ev istiyorsun.onların 3 kiracısı varken sen sana verilen tek göz odada oturmak istemiyorsun.
2.askerden gelince nişanlın kayınvalidelerden birlikte oturalım teklifi gelmiş,siz redetmişsiniz ama onların tepkisi allah belanızı vere şeklinde olmuş ellerini ovuşturup.sen buna çok kızmşsın CADIARZU
3.kiracılar evden çıkmasın paralar gitmesin diye nişanlının parasıda aynı eve gircekmiş.üstelik senide işe sokmaya kalkışmışlar.(herşeye burunlarını sokmuşlar yani) kaydirigubbakcemile2
bunları anladım ben.peki sen şimdi neden ayrılmak istiyorsun nişanlından?orayı anlamadım canım

madem 300 km uzakta olacaksınız neden ayrılıyorsunuz
güzelce yazmıyorsnuz olayları birde fırça atıyorsnuz
nişanlınızla ne gibi sorun yaşadınız onu da anlatın ki öğrenelim

:uhm: noliy burda :uhm:
walla bişi anlamadım ama evlılık oncesı hepımız yasıyoruz boyle seylerı sorun her neyse nısanlın yanında olduktan sonra takma derım ben...
bıde hakkaten sorun ne :uhm:

hayat hep şok olmakla geçiyor zaten......varsın bir de sizden bir şok olsun.....sengözlerimebaksanab

daha yolun başındasınız.....bu yolun adına evlilik diyorlar gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama daha çok işiniz var çokkk..............Kaynana Gelin muhabbeti bir başladı mı hiç bitmez......kayınvalideyi ve olaylarını çok ciddiye almamalı, bunu bilip kabullenip evlenmeli ve ilişkide mutlaka bir mesafe bir saygı olmalı....:olmaz:

yoksa iki kadının bir kişiyi paylaşamamak uğruna vereceği şavaşta, vay arada kalana vayy..............hem zaten bu hayatta bir gelin olunuyor, bir kayınvalide tabiiki allah kısmet ederse.....

esas konuya dönecek olursak nacizane bir tavsiyem olacak, madem 5 yıllığına uzak bir yere gidiyorsunuz ev sizin, eşya sizin, en önemlisi de HAYAT Sizin......verin nişanlınızla başbaşa konuşun kararlarınızı ikinizin mutluluğu için alın.....

bence en önemlisi sizin nişanlınıza ne kadar güvendiğiniz....her durumda yaslanabileceğiniz bir dağ gibi duruyorsa karşınızda gerisini koyverin gitsin.....evlilikte erkeğin duruşu çok önemlidir....
hakkınızda hayırlısı olsun.......a.s

Son düzenleme:
keske yazilari renkli renkli yapicam diye bu kadar caba harcamasaydin canim...
yanlis anlamada ne yazdigin hic anlasilmiyo cünkü....

bana bi vahiy geldi
1.nişanlın ve ailesi eviniz konusunda bedavaye kaçmaya çalışmışlar.masrafsız olsun diye,büyük evlerinden pansiyon odası gibi bi oda vermeye kalkmışlar.ama sen güzel daha büyük bi ev istiyorsun.onların 3 kiracısı varken sen sana verilen tek göz odada oturmak istemiyorsun.
2.askerden gelince nişanlın kayınvalidelerden birlikte oturalım teklifi gelmiş,siz redetmişsiniz ama onların tepkisi allah belanızı vere şeklinde olmuş ellerini ovuşturup.sen buna çok kızmşsın CADIARZU
3.kiracılar evden çıkmasın paralar gitmesin diye nişanlının parasıda aynı eve gircekmiş.üstelik senide işe sokmaya kalkışmışlar.(herşeye burunlarını sokmuşlar yani) kaydirigubbakcemile2
bunları anladım ben.peki sen şimdi neden ayrılmak istiyorsun nişanlından?orayı anlamadım canım

aaa nisanlisindanmi ayrilmak istiyormuss ?:bbo:
ne guzel anlatmisin canim emegine saglik alkisalkisalkis

bana bi vahiy geldi

Evet güzelim azda olsa doğru anlamışsın
1- 3 katlı bina muhteşem oldu ama her kat yapılırken sana yapıyoruz dediler ama her katdada yok boşver dediler...
2- 8ay arayla teklif geldi..1.teklifde k.valide asla olmaz dedi..2.teklifte neden kabul etmiyorsun dercesine kıyamet kopardı.. üstelik 2. teklifi etmeden 1gün önce kaynana benle evi nasıl döşeyeceğimizi planlıyordu!!

3- evet aynen maalesef..

aynı odada hem uyuyacaksın hem yemek yap hem karyolanda tv izle vs...
gardropmu sığsın karyolamı buzdolabımmı?

orta kat bitti..
nişanlım işe girdi beni özlemiş hafta sonu yanıma geldi...

Yanıma geldi diye!!!!!! oturacağım evi Baldızına yani teyzeye kiraya verdiler...nezaman suç oldu nişanlının yanına gitmek?
bidaha gelmesin maazallah evleri satar korkuyom laelaelaelaelae

Back