• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok olacaksınız..Böylesini yaşayan oldu mu?

anladığım kadarıyla yorum yapacağım şimdi sana canım:

1- Evet kayınvalidenlerin aynı ev teklifi veya 1 oda teklifi çok garip. Ama uygun dille anlatıp istemediğini dile getirmişsin zaten. Sen istemiyorum dediğinde nişanlında arkandayken kimse seni zorla oturtamaz.Nitekim iş teklifiyle bu sorun çözülmüş. Hem de uzağa gidiyormuşsun zaten.

2- Eve aldığın eşyaları tabi ki götüreceksin. 5 yıl az bir zaman değil. Yeni evleniyorsun sonuçta.

3- Kayınpederinin cimriliğinden bahsetmişsin. Ben senin yerinde olsam aileden hiçbir şey beklemem bu saatten sonra. Herşeyi olduğu kadar kendi imkanlarımla halletmeye çalışırım. Bayramlık muhabbeti de dahil sende ne koparırsam kar mantığı sezdim. Ama yanlış tutumlar bunlar.

4- Kayınvalidelerin oğullarını ve gelinlerini kıskamaları çok da şok olunacak bir durum değil. Günümüzde kıskanmayanlara şok olmak lazım.

5- Buraya sıkıntılarımızı yazıyoruz,paylaşıyoruz ve yeri geliyor akıl alıyoruz deneyimli arkadaşlarımızdan. Eğer bir konu açıyorsan takip edip cevaplayacaksın ki sen gelene kadar 102 mesaj olmasın ve kızlar seni dikkate alsın. Sonradan çıkıp kimseyi azarlayamazsın bence.

6- Bundan sonra olacaklara da çok şaşırma bence. Senin gelinliğin,takın.vs.. hepsinde de sorun yaşayacağın belli. Ya katlanıp kabul edeceksin beklentin olmadan, ya da ayrıldım diyordun kararının arkasında olacaksın.

7- En son bitti diyordun. Son durumu anlat ve yardımcı olabileceğimiz birşey varsa dinleyelim. Yoksa konuyu kapat ki hepimiz meşgul olmayalım.

Bir de bir yorumcu arkadaş üniversite mezunu insanın anlatım tarzına bak falan demiş geçmiş sayfalarda. Belli ki kafası karışmış ve düzenli anlatayım derken konuları iyice karıştırmış. Kimsenin eğitim durumunu yargılamak size düşmez.

ayy inanmayacaksiniz ama ben yorumlarda rakamlar gordumu direk pskolojik olarak okumak istemiyorum yaalaelaelaelaelae

suç senin kimseye suç bulma canım..millet zaten oruçlu..çalışan var..yogun yorgun olan var..kimse nin bu topige gırgır amaçlı girdigini sanmıyorum..sen başlıgı abartmışsın..başlıkla konun içerigi..birbirine çok uzak..yani kimsenin birşey anlamaması çok normal..

ah be kuzum arapsaçına döndü olayın valla
bunları en başından kısa kısa yazsaydında kımseye eziyet çektirmeseydin olmazmıydı
yakalaşık 12 saattir aydınlanamadı konu
nişanlının ailesi tuhaflar ama kusura bakma sende tuhafsın
başkalarının yüzünden ben sevdiğim adamı neden bırakıyorum diye bi düşün bence
artıları eksileri bi tart bakalım neresı ağır basıyor
çalışan insansınız sonuçta herşeylerini kendiniz alırsınız ayrıca inan bana daha kıymetlı olur
üstelik bakşa şehre gidince kafanızda rahat olacak ne kadar çabuk ayrılıyorsunuz ölee:kızgın:
bu gibi sorunları yaşamadan evlenen çok az insan var
iyi düşünün hakkınızda hayırlısı olsun

K.peder her kademede (asker sonrası işe girdikten sonra) şuzaman evleneceksiniz diyor. ama o zaman gelince çıkıyor bişi

Şimdide
dün görev yerine gitti orasıda tam dağ başı buzzz gibi biyer..bende cehennem gibi biyerde yaşıyorum ..nikah benim ailemin olduğu yerde olacak..benim yaşadığım yere sadece gelin damat gidecek

bahaneye bakarmısınız.
neymiş efendim: kışın çok soğuk olurmuş -10 derece lülülülülülü o soğukta evlenilmezmiş..
bahara kalacakmış

nişanlımda tüm güç babasında olduğundan o nederse onu yapıyoruz.

bana kalsa gider tutarım salonu hemen başlarım hazırlıklara...ama baba köstek oluyor..

Babanın derdi bizi ayırmak..uğraşmasın ben ayrılıyorum ...dedim

Evet başka yere gitti nişanlım ama hala babasının dolduruşuyla hareket ediyor..

Konu sahibi arkadaşım milleti hala şok edememişsiniz,
19 sayfadır sizden açıklama bekleniyor,
konunuz böyle anlamsız mesajlarla ilerlemesine
izin veremeyiz,devam edecekseniz buyrun,açıklayıcı bir mesaj yazın ve paylaşıma başlayın artık...

Hazır konu sorumlusu da buradayken
rica ediyorum konumu kapatırmısınız?

Yardım istedim ama laf anlatmaktan derdime çare bulamadık...
Ciddi anlamda yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ederim

dün, annem tlfonda konuşuyo nişanlımla, ayrılcam diyodunakannehir

Konu kapanmamış ben bu soruya cvp vermeliyim...

benim sevgilimi görseniz ayrılıyorum diye aptal dersiniz.. abdestli namazlı..(eskiden: romantik ,hediyeer alır beni el üstünde turar..bende onu aynı şekilde ..) yani siz sevgilinizden ne istiyorsanız tam öyle bir erkekti...

ama baba geldi mutluluk bitti...
ben kestirip attım istemiyorum bitti diye ..bukadar lafı saydı ama .bitti deyince SABRET dedi..

sanırım lafı bana geçiyor ondan.

bu yüzden artık benle muhattap olmuyor direk anemle konuşuyor..annemde bana kızıyor piyangoyu teptigim için..Bide dini nikahımıza güveniyo..(iyiki boşama yetkimiz yok:sm_cool: )

Ben bişi dersem yaparım sevgilimde bunu biliyor
Pire için yorgan yakmam Dünyayı yakarım

Konu kapanmamış ben bu soruya cvp vermeliyim...

benim sevgilimi görseniz ayrılıyorum diye aptal dersiniz.. abdestli namazlı..(eskiden: romantik ,hediyeer alır beni el üstünde turar..bende onu aynı şekilde ..) yani siz sevgilinizden ne istiyorsanız tam öyle bir erkekti...

ama baba geldi mutluluk bitti...
ben kestirip attım istemiyorum bitti diye ..bukadar lafı saydı ama .bitti deyince SABRET dedi..

sanırım lafı bana geçiyor ondan.

bu yüzden artık benle muhattap olmuyor direk anemle konuşuyor..annemde bana kızıyor piyangoyu teptigim için..Bide dini nikahımıza güveniyo..(iyiki boşama yetkimiz yok:sm_cool: )

Ben bişi dersem yaparım sevgilimde bunu biliyor
Pire için yorgan yakmam Dünyayı yakarım
niaşnlının abdestli namazlı olması güzel hediyeler alıyor olması
bulunmaz hint kumaşı olması demek değildir canım...
ailesinin yaptıklarına kısıyosun yok diyosun öle dedi yok diyosun böle yaptılar falan
ve senin nişanlın ne kadar onlar aileside olsa seni savunması lazım
ben bişe dersem yaparım dünyayı yıkarım diye konuşuyosun
eeee ailesine niye yaptıramadın bakalım ev eşya kebap ayran vs-tatlicadiarzu-

annemde bana kızıyor piyangoyu teptigim için..Bide dini nikahımıza güveniyo..(iyiki boşama yetkimiz yok )
bu ne demek
bunuda anlayan beri gelsin buyrunnnnnnnnn

niaşnlının abdestli namazlı olması güzel hediyeler alıyor olması

bulunmaz hint kumaşı olması demek değildir canım...

ailesinin yaptıklarına kısıyosun yok diyosun öle dedi yok diyosun böle yaptılar falan

ve senin nişanlın ne kadar onlar aileside olsa seni savunması lazım

ben bişe dersem yaparım dünyayı yıkarım diye konuşuyosun

eeee ailesine niye yaptıramadın bakalım ev eşya kebap ayran vs

Şimdi nişanlımın nekadar mükemmel olduğunu anlatmak için detaylara girmem gerekiyor madem...

hasta oldum eliyle çorba pişirdi elleriyle içirdi... Daha detay yazmayayım (ama her konuda karşılığını da verdim.

Motor almayı düşündü kartımı verdim gittik nakit ödedi kartımdan. sonrada bana eksiksiz iade etti.sormadık bile birbirimizie...o verirmisin demedi,ben ödeyecekmisin(sevgiliyken)

öğrenciyken Yurt dışına gtmesine destek oldum dili gelişsin kolay iş bulsun diye

maddi manevi sonsuz bi güven vardı aramızda.

Nişalım 15 günlük maaş aldı daha, cebinde sanırım şuan 300tl var..

yani maddi anlamda piyango demek istemiyoruz

Manevi anlamda pırlanta ..daha nasıl anlatmalıyım bilemedim...

Tek sorun baba olmadan işi yapamaması..okul bittikten sonra

halbuki aynı şehirdeyken karar verir uygulardık

Back