- Konu Sahibi BeyazDelisi
-
Ben deli gibi sevdiğim nişanlımdan ayrılacam diyorum..okuyanlar panayıra gelmiş gibi muhabbet ediyor...
K.pederim düğünü devamlı erteliyor bende dayanamıyorum artık...
Yazdıklarımda çelişecek birşey bulamadınız dalga geçecek yer arıyorsunuz...
sohbet etmek istiyorsanız geyiğe geçin..
bir derdim var topiğinde eğlence bulamazsınız..
ama yok cidden bi fikriniz varsa saygı duyuyor ve bekliyorum.. vereliniortak
gülsüm sultan farkını gösterdin ...seni dikkatle takip ediyordum beni şaşırtmadın a.s.
Şuan annem nişanlımla konuşuyor..ayrılmak istediğimi söyledim..Tüm ailem nişanlımı çok seviyor.. 3aylık nişanlıyken hemen dini nikahımız yapılsın istediler bu yüzden.
kızlar hiçbişi anlamadım anlayabilen varsa bi özet geçse ne makbule geçerbu anlaşılamayan yazıyı yazmak için çok çaba harcamış arkadaş delikafadulden
Bütün sihir can alıcı başlığı atmakta zemuszemus
Beyazdelisi geçtim konunun karşına bi daha okuyayım dedim de
bana bi vahiy geldi
bütün yazıları anladım.akannehir
bak ben sana anladıklarımı yazıcam sende doğru yada yanlıuş de bana
1.nişanlın ve ailesi eviniz konusunda bedavaye kaçmaya çalışmışlar.masrafsız olsun diye,büyük evlerinden pansiyon odası gibi bi oda vermeye kalkmışlar.ama sen güzel daha büyük bi ev istiyorsun.onların 3 kiracısı varken sen sana verilen tek göz odada oturmak istemiyorsun.
2.askerden gelince nişanlın kayınvalidelerden birlikte oturalım teklifi gelmiş,siz redetmişsiniz ama onların tepkisi allah belanızı vere şeklinde olmuş ellerini ovuşturup.sen buna çok kızmşsın CADIARZU
3.kiracılar evden çıkmasın paralar gitmesin diye nişanlının parasıda aynı eve gircekmiş.üstelik senide işe sokmaya kalkışmışlar.(herşeye burunlarını sokmuşlar yani) kaydirigubbakcemile2
bunları anladım ben.peki sen şimdi neden ayrılmak istiyorsun nişanlından?orayı anlamadım canım
Beyazdelisi geçtim konunun karşına bi daha okuyayım dedim de
bana bi vahiy geldi
bütün yazıları anladım.akannehir
bak ben sana anladıklarımı yazıcam sende doğru yada yanlıuş de bana
1.nişanlın ve ailesi eviniz konusunda bedavaye kaçmaya çalışmışlar.masrafsız olsun diye,büyük evlerinden pansiyon odası gibi bi oda vermeye kalkmışlar.ama sen güzel daha büyük bi ev istiyorsun.onların 3 kiracısı varken sen sana verilen tek göz odada oturmak istemiyorsun.
2.askerden gelince nişanlın kayınvalidelerden birlikte oturalım teklifi gelmiş,siz redetmişsiniz ama onların tepkisi allah belanızı vere şeklinde olmuş ellerini ovuşturup.sen buna çok kızmşsın CADIARZU
3.kiracılar evden çıkmasın paralar gitmesin diye nişanlının parasıda aynı eve gircekmiş.üstelik senide işe sokmaya kalkışmışlar.(herşeye burunlarını sokmuşlar yani) kaydirigubbakcemile2
bunları anladım ben.peki sen şimdi neden ayrılmak istiyorsun nişanlından?orayı anlamadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?