Şu kuryelere yapılan saygısızlığa hiç tahammül edemiyorum ben de siparişlerimi getiren kuryenin karşısında nasıl teşekkür edeyim diye ezilip büzülüyorum çünkü işleri gerçekten çok zor ve trafikte çok tehlike içinde siparişleri getiriyorlar inşallah şikayet eder de eşiniz ağzının payını alır!
Ozaman bu işi yapmasınlar hanımefendi. Herkes yaptığı işi sevmeli. Eşimden şikayetçi olmadı çünkü aynı şekilde oda eşime bana hakaret etti. Hatta tam tersi, biz şikayetçi olduk. Zaten Beyefendi tüm Müşterilere bu şekilde davranıyormuş. Siparişleri getirmek zor geldiği için Müşteri kaçırma çabasında. Herkes işini düzgün bir şekilde yapmak zorunda. Bizde çalışıyoruz. Her işin bir zorluğu var. Ama sonuçta müşterilerimize saygısızlık etmiyoruz.
Bende sunu anlamiyorum esinizin eve gelirken ugrayip alabilecegi urunleri israrla zirt pirt marketten siparis vermek neden vakti olmayan insanlari yaslilari vs haric tutuyorum
Bilemedim yani bana surekli surekli online marketten alisveris yapmak sacma geliyor
Bi arkadasim sirf un kapisina gelsin diye 300tllik alisveris daha yapiyordu skfjsjk o zamandan beri sacma geliyor bu olay bana
kavgaya acigim
Siz hiç mi sipariş vermiyorsunuz? Trendyol olsun Yemeksepeti olsun? Bunun neresi saçma anlamış değilim. Eşim de bende tam zamanlı çalışıyoruz. Böyle bir imkan boşuna sunulmuyor sonuçta.
neden tartistiniz ki? ben olsam arardim şok il temsilcisi mi muduru mu her neyse artik, guzelce sikayet ederdim. musteri hizmetlerini arar, sikayetvar a yazardim. cok da guzel sonuc alinabilir. buna benzer bir sey basima geldi cunku o yuzden diyorum. kimseyle tartismaya girmeye gerek yok, ben sinirimi bozacagima kurye isini kaybedecegi icin korksun
Elbette şikayetçi olduk. Fakat hiç bir sonuç alamadık ne yazık ki. Şikayet etmedim eşime sadece Korktuğumu belirttim. Ki bence siz Eşinizle bu tarz konuları konuşmuyorsanız, ben bu evliliği gözden geçiririm.
Elbette şikayetçi olduk. Fakat hiç bir sonuç alamadık ne yazık ki. Şikayet etmedim eşime sadece Korktuğumu belirttim. Ki bence siz Eşinizle bu tarz konuları konuşmuyorsanız, ben bu evliliği gözden geçiririm.
Çok korkuyorum diye konu açıp
Ki muhtemel bazı ayrıntılar anlatılmadı biçok kişinin dikkatini çekmiş bu durum
Karşı taraf şikayetçi olmayınca bi rahatlama gelmiş size
Hatta atarlanmaya başlamışsınız üyelere
Riski Gebelik yaşadığım nedeniyle artık Alışverişimi yapmak için Markete gidemiyorum maalesef. Bu sebepten dolayı Şok uygulamasından alışverişimi yapıyorum. Her zamanda sorunsuz teslim edilir. Geçen ise Kurye adresimi yanlış kaydettiğimi söyledi (bunu söylerkende kapımın önünde) bana tamamen alakasız bir ilçeden bahsediyordu. Yinede tüm kontrollerimi sağladım ve adres doğru olduğundan emin oldum. Bu gün tekrar sipariş oluşturdum, Beyefendi poşetleri bile yukarı çıkarmadı, anlayacağınız benimle tartışmaya çıktı.
Beni Azarladı beni bloke edeceğini belirtti. Bende tartışmaya başladım. Sonuçta diğer kuryeler sorunsuz teslim edebiliyordu. Oda kapımda olduğuna göre Adresim doğru olduğunu kanıtlar.
Siparişimi vermeden geri gitti.
Hassas bir dönemden geçtiğim için bunu hemen eşimle paylaştım. Çok gücüme gitti. Eşim kuryeyi arayıp tartışmaya girmiş. Kurye ses kaydı aldığını ve polise şikayetçi olacağını belirtti.
Ben çok korkuyorum. Eşime birşey olur mu? Şikayet ederse nolur? Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz
Benim nişanlım kalp damar cerrahı ve Finlandiya'daki bir araştırma hastanesinden teklif aldı. Yani size iş teklifi gelmeden iş bulmadan Avrupa'ya gitmeniz mümkün değil hele ki avukatların aracı felan olması komedi.
Ben şu yorumu gormemisim.
Sen neden beni rahat birakmiyorsun? Derdin nedir soyle kapansin mevzu? Aylardir benimle ugrasiyorsun
Benim gidebilmek icin teklif almama gerek yok ben zaten AB vatandasyim istedigim zaman giderim istedigim avrupa ulkesine.
Avukat iş buluyor diye nerede yazmişim? Başka danistigim konular var.
Ne olayin detayini biliyorsun, ne gidecegim ülkenin adini biliyorsun ne sartlari biliyorsun boyuna biseyler yazip cizmissin.
Calismayana calismiyor diye bin tane yazi döşüyorsun, calisanin da işini begenmiyorsun derdin ne cidden?
Tutturmussun bi doktor muhendis...
Doktor muhendis olmayan avrupaya gitmesin.
Başka bir konuda da bosanmak isteyen kadina doktor muhendis degilsen boşanma Turkiyede gecinemezsin yaziyordun. Doktor muhendis olmayan ölsün bari.