Şok Kurye sorunu.

Ozaman bu işi yapmasınlar hanımefendi. Herkes yaptığı işi sevmeli. Eşimden şikayetçi olmadı çünkü aynı şekilde oda eşime bana hakaret etti. Hatta tam tersi, biz şikayetçi olduk. Zaten Beyefendi tüm Müşterilere bu şekilde davranıyormuş. Siparişleri getirmek zor geldiği için Müşteri kaçırma çabasında. Herkes işini düzgün bir şekilde yapmak zorunda. Bizde çalışıyoruz. Her işin bir zorluğu var. Ama sonuçta müşterilerimize saygısızlık etmiyoruz.

Siz hiç mi sipariş vermiyorsunuz? Trendyol olsun Yemeksepeti olsun? Bunun neresi saçma anlamış değilim. Eşim de bende tam zamanlı çalışıyoruz. Böyle bir imkan boşuna sunulmuyor sonuçta.

Elbette şikayetçi olduk. Fakat hiç bir sonuç alamadık ne yazık ki. Şikayet etmedim eşime sadece Korktuğumu belirttim. Ki bence siz Eşinizle bu tarz konuları konuşmuyorsanız, ben bu evliliği gözden geçiririm.

sizin izlemeniz gereken cozum yolundan benim evliligime nasil getirdiniz konuyu ama sikayetci oldukk demissiniz , oldum dememissiniz. kendi basiniza bisey yapamiyorsunuz sanirim. artik kargocuya odersiniz tazminatini,bol hakaretli dava dosyasi onunuze gelir , yakindir

Yok canım sen hiç merak etme o güzel kafanı yorma

Çok korkuyorum diye konu açıp
Ki muhtemel bazı ayrıntılar anlatılmadı biçok kişinin dikkatini çekmiş bu durum
Karşı taraf şikayetçi olmayınca bi rahatlama gelmiş size
Hatta atarlanmaya başlamışsınız üyelere

bence eşiniz tartışmaya girmeseydi .uygulama üzerinden durumu bildirseydiniz

Ben şu yorumu gormemisim.
Sen neden beni rahat birakmiyorsun? Derdin nedir soyle kapansin mevzu? Aylardir benimle ugrasiyorsun

Benim gidebilmek icin teklif almama gerek yok ben zaten AB vatandasyim istedigim zaman giderim istedigim avrupa ulkesine.
Avukat iş buluyor diye nerede yazmişim? Başka danistigim konular var.
Ne olayin detayini biliyorsun, ne gidecegim ülkenin adini biliyorsun ne sartlari biliyorsun boyuna biseyler yazip cizmissin.

Calismayana calismiyor diye bin tane yazi döşüyorsun, calisanin da işini begenmiyorsun derdin ne cidden?
Tutturmussun bi doktor muhendis...
Doktor muhendis olmayan avrupaya gitmesin.
Başka bir konuda da bosanmak isteyen kadina doktor muhendis degilsen boşanma Turkiyede gecinemezsin yaziyordun. Doktor muhendis olmayan ölsün bari.

Yeter artik kabak tadi verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…