bu gece yapıp yatıcam cnmm..buarada tarif için saol demeyi unuttum galiba.ama tekrar denicem dediğim gibi ensemdeki saçlarımdan anlarım çünkü en hızlı oralar uzuo..
bu saclar ıle kafayı yedıkk sanırsam bayanssulusmile
dun ısırgan kaynattım babam yine dalga gectilmaz: bilmem neyin pisligide iyi geliomus onu da sur dio:sinifsinif:sositososito
konuyu açan arkadaşa bu formül gerçekten yarıyor anladığım kadarıyla haricinde başka soya yağının faydasını gören var mı? sonuç yazabilen var mı? ben önceden 2 defa denedim ilk denediğimde pek fark göremedim 2.de sevgilim saçların mı uzadı senin diye sordu bir ya da iki haftta ara geçmişti uygulamalarım arasında. ama bence bariz bir uzama yok idi. dün gece yine sürdüm sabaha kadar şuanda fark göremiyorum ama umarım uzuyordur.
aklıma şey geldi bide boya markaları soya proteinli saç kremleri verirdi saçı beslesin diye. sanırım soyada gerçekten yarar var.
birde sürekli değişen bir x yağ bir z yağ kullanmakta saçın dengesini bozuyor soyadan devam etmek istiyorum ben bu yüzden.
fikirleriniz düşünceleriniz ya da tecrübeleriniz varsa lütfan yazın bu konuda.
teşekkürler şimdiden..
ya bence o yağ saçındaki boyayı akıtmıştır dibinden çıkmamıştır ...:S
denedim bi işe yaramıo
yaramasını çok isterdim elbet ama olmuo arkadaşlar.en azından bana bi etki etmio..
üsgünüm:bbo:
Kizlar hemen hemen her yerde war soya yagi ,zeytniyagi findikyagi gibi yaglarin yaninda olur buyuk marketlerde,turkiyede yasamiyorum ama biliyorum ,bulmanizda cok kolay aslinda .Ayrica tabiki yemeklik yag olucak normalde yemek pisirmek icin kullanilan bir yag cunku,Zeytinyagida yemeklik ama kafamiza suruyoruz .
Kizlar hemen hemen her yerde war soya yagi ,zeytniyagi findikyagi gibi yaglarin yaninda olur buyuk marketlerde,turkiyede yasamiyorum ama biliyorum ,bulmanizda cok kolay aslinda .Ayrica tabiki yemeklik yag olucak normalde yemek pisirmek icin kullanilan bir yag cunku,Zeytinyagida yemeklik ama kafamiza suruyoruz .
Burada yok maleseffff:1no2: Büyük marketlere de baktim bir cok cesit yaglar var ama soya yagi yok.. hatta emin olmak icin her baktigim yere kendi bulamamla da kalmayip orada calisanlara da sordum yok yok yok diyorlar senağlama
yurtdisindan nerden yazdini bilsem market onerbilirdim ama,soja diye gecer hollanda ve almanyada avusturyada da ole gecer heralde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?