ya ben sacima bir sefer uyguladim geceye kadar biraktim sonra sabah baktimki 0.7 cm uzamis sonra inanmadim bunu soya yapmamistir dedim
sonra bir gün cildim kuru idi sürdüm tüm yüzüme soya yagini baktimki sabah kalkinca kaslarim dolgunlasmis biyik falan cikmis yani bu sefer soyanin etki yaptigini anlayip bu konuyu actim
yani uzun zaamandir kullanmiyorum 1 gecede ne kadar uzadigini söylüyorum illerdeki haftalarda daha net bilgi veririm sana
Ben anlayamadım şimdi soya yağı yüzündeki tüyleri nasıl aktifleştirebilir ki?Kaş ve kirpikler de saç folikülleri gibi çalışıyor olabilir belki bilgim yok ama siz yüz tüylerinizde de bir aktifleşme gözlemlemişsiniz.Saç ve yüzdeki kıllar ne alaka..
Evet soya saç için çok çok yararlı olabilir özellikle dökülmeyi durdurabilir çünkü sizin bahsettiğiniz gibi soyanın içindeki bir çok vitaminler proteinler den çok saça asıl yararını içinde barındırdığı izoflavon maddesi sağlıyor saça yani içerisinde fitoöstrojen var.Zaten östrojenlerin saça faydalarını bilmeyen yok saçları parlak,yumuşak ve güçlü yapar.
Şimdi ben annemin cildine soya yağını uygulucaktım cilt kırışmasını ve sarkmasını önlemek için bildiğiniz gibi menapozdan sonra azalan östrojenler için soya tedavisi uygun görülüyor 35 yaşından sonraki bayanlara özellikle,soyalı tabletler var hatta içten destek için.Birçok yaşlanma karşıtı kremlerin içeriğinde de içinde barındırdığı doğal östrojenlerden dolayı soya tercih ediliyor.Ben de kimyasal kremlerle uğraşmayıp doğal olsun diye saf soya yağı uygulayacaktım hatta çok güvendiğim bir marka da var almayı düşünüyordum fakat siz yüzdeki tüyleri de aktifleştirdi diyince kararsız kaldım anneminkinde de böyle bir etki yaparsa diye biraz çekindim açıkçası.
Yüzüne kullanan bayanlar varmı acaba tüylerinde herhangi bir artış gözlemlediler mi?Bilgisi ve tecrübesi olan bayanlar varsa bizleri bilgilendirsinler lütfen