• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Soja Yagi Ile Sac Uzatma 100 % Garantiii Benim Icin En Etkilli Yöntem !

konuyu görmemle beraber araştırmaya koyuldum ve söylenenlere cidden inan dım neden dersenız okuduklarımdan bır kac gözume carpan seyı sızınle paylasacagımopuyorumnanaktan
Soya fasulyesi aminoasit kompozisyonu açısından diğer protein kaynağı olan gıdalarla (et, süt, yumurta) karşılaştırılabilecek kadar zengindir.

soya yağı faydaları;
*Önemli bir vitamin ve mineral kaynağıdır
*faydalı omega-3 ve omega-6 yağ asitlerini içerir
*zengin bir E vitamini kaynağıdır..

tabı daha bır cok sey yazıyor ama bu 3 madde sac uzamasında cok etkılı bnce hem uygulamakta oldukca kolay karısım derdı yok :dance: haftada 1 sınamekılı karısımı yapmaya basladım 1gunde soya yagı surerım olur bıter şampuanımda da cam terebentın yagı war sac da neye ugradıgını sasırıyordur emınım :sm_cool:

ya kizlar ben daha etkili olsun diye sacimi strec filme sarip yapmayi planliyorum ama bitlenirim diye korkuyorum ne dersiniz bi size sorim dedim :uhm:

niye bitlenesinki yap sen stretchle ben yapmayi beceremiyorum tutmuyor kafamda =D
sen yap korkma dogandan zarar gelmez hele hele herseye dave soyadan hicc

konuyu görmemle beraber araştırmaya koyuldum ve söylenenlere cidden inan dım neden dersenız okuduklarımdan bır kac gözume carpan seyı sızınle paylasacagımopuyorumnanaktan
Soya fasulyesi aminoasit kompozisyonu açısından diğer protein kaynağı olan gıdalarla (et, süt, yumurta) karşılaştırılabilecek kadar zengindir.

soya yağı faydaları;
*Önemli bir vitamin ve mineral kaynağıdır
*faydalı omega-3 ve omega-6 yağ asitlerini içerir
*zengin bir E vitamini kaynağıdır..

tabı daha bır cok sey yazıyor ama bu 3 madde sac uzamasında cok etkılı bnce hem uygulamakta oldukca kolay karısım derdı yok :dance: haftada 1 sınamekılı karısımı yapmaya basladım 1gunde soya yagı surerım olur bıter şampuanımda da cam terebentın yagı war sac da neye ugradıgını sasırıyordur emınım :sm_cool:

sagol ya evet bende onu arastirdim ama neden ayrintili senin gibi yazmadim anlamiyorum =D keske yazsaysdim en azindan bukadar olumsuz yorum almazdim iznin olursa senin yazdigini ilk yazima kopyalamak istiyorum herkes ordan kolayca okur

hem ben zaten arastirdiktan sonra aldim kimsenin tevsiyesiyle denemedim ben cikardim bunu cünkü soyada baska sebselerde olmayan viteminler var b vitamini dolu protein dolu yani kaybetmessiniz uzamiyor diye birakmayin bence arkadaslar saca gereken hersey soyada mineraller viteminle antioksidanlar yani gercekten diyorum soya yi yemek bile cok sagliklii

alışveriş marketlerini talan ettim yinede soya yağı bulamadım... kızlar nerden bulabilirz hangi markette var istanbulda biliyor musunuz?

yha bide kahküllerim geç uzuo ensem onun 2 katı hızlı uzuo..belki de ensede uzama oldu ama ben fark edemedim diplerime bakarak analayamamışım belki de bilemiorum..çünki diplerime bakarken kahkullerimden bakıorum

bu gece yapıp yatıcam cnmm..buarada tarif için saol demeyi unuttum galiba.ama tekrar denicem dediğim gibi ensemdeki saçlarımdan anlarım çünkü en hızlı oralar uzuo..

Back