• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Soja Yagi Ile Sac Uzatma 100 % Garantiii Benim Icin En Etkilli Yöntem !

bu gece yapıp yatıcam cnmm..buarada tarif için saol demeyi unuttum galiba.ama tekrar denicem dediğim gibi ensemdeki saçlarımdan anlarım çünkü en hızlı oralar uzuo..

yap
ben simdiki baktim 01.03.10 tarihinde boyadim tam 5 kere yapabildim bugun baktim 27.04.10 sacim 4 cm uzamis 2 ay dolmazdan ben cok memnunum
herkese tavsiye ediyorum

dun ısırgan kaynattım babam yine dalga gecti:olmaz: bilmem neyin pisligide iyi geliomus onu da sur dio:sinifsinif:sositososito

süper ya .. çok güldüm... ama baba haklı.. o bilmem ne pisliği saçı uzatıyo deseler onuda deneriz sanırım :))

konuyu açan arkadaşa bu formül gerçekten yarıyor anladığım kadarıyla haricinde başka soya yağının faydasını gören var mı? sonuç yazabilen var mı? ben önceden 2 defa denedim ilk denediğimde pek fark göremedim 2.de sevgilim saçların mı uzadı senin diye sordu bir ya da iki haftta ara geçmişti uygulamalarım arasında. ama bence bariz bir uzama yok idi. dün gece yine sürdüm sabaha kadar şuanda fark göremiyorum ama umarım uzuyordur.

aklıma şey geldi bide boya markaları soya proteinli saç kremleri verirdi saçı beslesin diye. sanırım soyada gerçekten yarar var.

birde sürekli değişen bir x yağ bir z yağ kullanmakta saçın dengesini bozuyor soyadan devam etmek istiyorum ben bu yüzden.

fikirleriniz düşünceleriniz ya da tecrübeleriniz varsa lütfan yazın bu konuda.

teşekkürler şimdiden..

denedim bi işe yaramıo :(

yaramasını çok isterdim elbet ama olmuo arkadaşlar.en azından bana bi etki etmio.. :(

üsgünüm:bbo:

konuyu açan arkadaşa bu formül gerçekten yarıyor anladığım kadarıyla haricinde başka soya yağının faydasını gören var mı? sonuç yazabilen var mı? ben önceden 2 defa denedim ilk denediğimde pek fark göremedim 2.de sevgilim saçların mı uzadı senin diye sordu bir ya da iki haftta ara geçmişti uygulamalarım arasında. ama bence bariz bir uzama yok idi. dün gece yine sürdüm sabaha kadar şuanda fark göremiyorum ama umarım uzuyordur.

aklıma şey geldi bide boya markaları soya proteinli saç kremleri verirdi saçı beslesin diye. sanırım soyada gerçekten yarar var.

birde sürekli değişen bir x yağ bir z yağ kullanmakta saçın dengesini bozuyor soyadan devam etmek istiyorum ben bu yüzden.

fikirleriniz düşünceleriniz ya da tecrübeleriniz varsa lütfan yazın bu konuda.

teşekkürler şimdiden..

100 % katiliyorum arkadasim bence sirf soya yap soyanin faydalari saymakla bitmez benden söylemesi illa uzasin diye degil illa sacimi beslesin diye düsünceyle devam ett :sm_cool: en sonunda bäöyle olursun:sm_cool: sevincten =D

ya bence o yağ saçındaki boyayı akıtmıştır dibinden çıkmamıştır ...:S

inanmiyorum inanmiyorum inanmiyorum
öyle sey mi olur ya boyayi akatacaksa komple akitir sirf dibten degil herhalde
hem saci bir yana birak yüzüme sürünce kaslarim dolgunlasti
süprizzzzz
bakin gercekten cok iyi soya yagi kaydirigubbakcemile2
illa uzatmasi yönünden bakmayalim :olmaz: sacimizi beslesin o en önemlisi naniknanik

ZEYCAN92

Ben bu siteye bugun uye oldum ve cok begendim..
Zeycan92 sana bi sorum olacak bu soya hakkinda..
Ben Danimarkada yasiyorum. Bugun bakmadigim sormadigim süper market kalmadi, hepside soya yagimiz yok dedi, kozmetik satan yerlere bile baktim :) ama yok yok yok..
Soya yagi yok ama soya bide soja sovs var yani soya sosu..
Peki soya yagi yerine soyanin kendini alip sïrsem saclarima ayni etki olurmu acaba ?? cunki burda olan tek sey soya bide sosu.. acil cvp verirsen sevinirim canim, cunki biran once baslayip saclarimi uzatmak isteyenlerdenim bende..

madem zeycan cvp vermiyor baska biriniz yardimci olun yha bilmiyorumkismile soya yagi yok yok yok burda hic bi yerdeeee :-( soya yada soya sosu var o da olur mu biriniz yardimci olun lutfennn

kızlarrr ben dün starbucks da soyalı içecek gördüm muzlu çilekli kakaolu sütler olurya aynı onun gibi küçük bir kutu da soya ve kakaolu içecek yazıyordu denemedim ama aklımda yer etti ondan bol bol tüketmek baya etkili olur bence doğrudnan kana karışıyor sonuçta.. tanesi 3.5 idi (:

Kizlar hemen hemen her yerde war soya yagi ,zeytniyagi findikyagi gibi yaglarin yaninda olur buyuk marketlerde,turkiyede yasamiyorum ama biliyorum ,bulmanizda cok kolay aslinda .Ayrica tabiki yemeklik yag olucak normalde yemek pisirmek icin kullanilan bir yag cunku,Zeytinyagida yemeklik ama kafamiza suruyoruz .

Kizlar hemen hemen her yerde war soya yagi ,zeytniyagi findikyagi gibi yaglarin yaninda olur buyuk marketlerde,turkiyede yasamiyorum ama biliyorum ,bulmanizda cok kolay aslinda .Ayrica tabiki yemeklik yag olucak normalde yemek pisirmek icin kullanilan bir yag cunku,Zeytinyagida yemeklik ama kafamiza suruyoruz .

ben migrosta soyola diye yağ buldum henüz almadım aktardan aldığım bitmedi koca şişe 8 lira migrosta
aktarda ufacık şişe 5 lira

ama hangisi daha iyi gelecek kestiremiyorum henüz...

Burada yok maleseffff:1no2: Büyük marketlere de baktim bir cok cesit yaglar var ama soya yagi yok.. hatta emin olmak icin her baktigim yere kendi bulamamla da kalmayip orada calisanlara da sordum yok yok yok diyorlar senağlama

Burada yok maleseffff:1no2: Büyük marketlere de baktim bir cok cesit yaglar var ama soya yagi yok.. hatta emin olmak icin her baktigim yere kendi bulamamla da kalmayip orada calisanlara da sordum yok yok yok diyorlar senağlama

yurtdisindan nerden yazdini bilsem market onerbilirdim ama,soja diye gecer hollanda ve almanyada avusturyada da ole gecer heralde .

yurtdisindan nerden yazdini bilsem market onerbilirdim ama,soja diye gecer hollanda ve almanyada avusturyada da ole gecer heralde .

Danimarka canim..
Valla sormadigim yer kalmadi burda ne kadar super market varsa hepsine baktim ve sordum hepside yok öyle bir yagimiz dedi :gitme:
Soya sosu varmis, oda ayni etkiyi gösterirmi acaba ondna alsam sürsem yhaaCADIARZU
Bana da yardimci olsun bu konuda birisi, cunki saclarim omuzlarimda ve biran önce uzasin istiyoruuuuuum.

Back