• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Soja Yagi Ile Sac Uzatma 100 % Garantiii Benim Icin En Etkilli Yöntem !

arkadaşlar ben uyguluyorum fakat pek bi değişme kaydetmıyor gibi acaba kuru saç veya ıslak saç fark eder mi?

konu sahibesi hiç yazmıo:(

yooo yaziyorum canim =D

dedimki uzun süredir baska baska formuller kullandim ama 2 kez soya yagini yaptim ve sonucu daha cok etkili verdi demek istedim

yanlis anlasilmissa pardon

2 kez yaptigimin sebebide babam kesin yasak verdi sacinla ugrasma diye

ondan gizlide ancak 2 sefer yapabildim o yatinca ama bu siralar gece 2 ye kadar oturdugu icin gizli süremiyorum =D

size tavsiyem sizinkiler birsey demiyorsa kesin uygulayin

benimkiside birsey demesse her gece sürerdim vallah

ben yaptım hiçbişeye yaramıyo..tavsiye etmiorum asla

canim hicbir ise yaramiyor diye kestirip atma ya
sacini boyala yada komple boyalamk istemiyorsan biraz sacini al dibine sür acik olsun sonra o günü soya yagi beklet nasil hemen ciktigini göreceksin

hem biribirden sacin belline kadar gelecek degilki
biraz biraz uzayacak ama normalindan daha fazla
soya yaginin yada sirf soyanin faydalarini internette arastir göreceksin sende hem b vitamini var hem e vitamini var hemde bir sürü proteinler minerallar ve bu saydiklarimin hepsi sac icin cok önemli

soya yaginin icinde hersey bulunuyor yani hepsi bir arada

yine basla istersen

cnm saolmsj atmıssın ama ozel msj atamıorum.50 tane cvp sayım olmadığından dolayı..ben 4 kere filan yaptım bisi fark edemedim:((( hem saçım boyalı benim zaten dipten çıkanlar olunca hemencik belli oluo.ama bunu yaptım bisi olmadı:S

cnm saolmsj atmıssın ama ozel msj atamıorum.50 tane cvp sayım olmadığından dolayı..ben 4 kere filan yaptım bisi fark edemedim:((( hem saçım boyalı benim zaten dipten çıkanlar olunca hemencik belli oluo.ama bunu yaptım bisi olmadı:S

ya tabiki herkesin sac tipi farkli
mesela 100 de 60 dakilerde turp suyu saclari uzatmis ama benim uzatmayi bosver parlamadi yada bakimli bile durmuyordu sanki turp yapinca bozuluyordu sacim
ama isirgan yapinca süper oluyordu

cogu kisi zeytin badem hint yagiyla uzatiyor ama bende onlar ise yaramadi ama soya hepsinin üstünde benim icin ve o yüzden sizlere tavsiye etttim tabiki karar sizin denemek ve denememek sizin elinizde eger sevmediysen yapma ama inan bana soyanin icerdigi vitaminler zeytin maya isirgan turpta bile yok

bence yine bir süre yap olmassa birakirsin ama inan zarar hicbirsekilde görmessiiin

burdaki soya yaqları GDO lu..qenetiqi deqiştirildiqi için faydası olmuyor sanırım..çünkü eskiden annem yapıyomuş çok işe yarıyomuş şimdi hiçbi işe yaramıyo..almanyadakiler GDOlu deqil bildiqim kadarıyla

burdaki soya yaqları GDO lu..qenetiqi deqiştirildiqi için faydası olmuyor sanırım..çünkü eskiden annem yapıyomuş çok işe yarıyomuş şimdi hiçbi işe yaramıyo..almanyadakiler GDOlu deqil bildiqim kadarıyla

ilk kez duydum haberim yok ama benim almanyadan aldigim soya yagi cok etkili

ya kizlar ben daha etkili olsun diye sacimi strec filme sarip yapmayi planliyorum ama bitlenirim diye korkuyorum ne dersiniz bi size sorim dedim :uhm:

ya heyecan yaptım şimdi, denesem mi ki?? :uhm: ben badem yağı bemiks evigen bepanthen üçlüsünü karıştırp bakım yapıyordum gayet de memnunum ama şidi evdekiler bitti sağlık ocağına git ampulleri yazdır eczaneye git aktara gt mirmirmirmir uzun iş walla... şöyle tek bişi alıp süriim uzasın diodum bu topiği gördüm.... kanıma girmek üzeresiniz ohaoldumsmile

bende denedim 3 defa sonuç aynı değişen bişi yok mm lik bi uzama bile yokkk :((((

Back