• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Soja Yagi Ile Sac Uzatma 100 % Garantiii Benim Icin En Etkilli Yöntem !

bugün gene uygulayacağım. sabaha kadar bekleticem yemeklik soya yağını.
sanırım saçlarım uzuyor ölçmüyorum ama normalın dışında bi uzama var mayalı süt ve soya yağını uyguluyorum sadece. umarım herkes istediği saçlara kavuşur bir an evel. :kedi:

bugün gene uygulayacağım. sabaha kadar bekleticem yemeklik soya yağını.
sanırım saçlarım uzuyor ölçmüyorum ama normalın dışında bi uzama var mayalı süt ve soya yağını uyguluyorum sadece. umarım herkes istediği saçlara kavuşur bir an evel. :kedi:

insallah canimm insallah

babam yasakliyor olmassa inan hergün her gece soya yagini sürerim ama yasakladi gizli yapabildigim kadar yapiyorum tekk
her gün yapsaydim kim bilir istedigim boyda olurdu simdik eminimm

arkadaslar ben artık forumda yokum msjlara yanıt veremıyecem forum bayagı degısmıs artık zevkde vermıyor sıze ıyı forumlar

kızlar herşeye atlamıyalım madem gecede 0.7mm mi ne uzattı bi ay beklesin resimle belgelesin zor bişy deil bu onu sür bunu sür herşeyi allak bullak ediyorus :47:

Aynen, her söylenene inanmayin.. bir günde 1 cm uzasa ayda 30 cm uzar :)) kimse kaynak yaptirmazdi, 1 ay soya yagi sürerdi herkez o zaman ;)
Resim bile ekelese bu kadar büyük atan, yine inanmam ben. Zor degil ki foto cekip, 1 ay sonra bidaha cekip ertesi gün bu kadar uzadi demek.. ;)

Bazı insanların saçı çabuk uzar eskiden saçlarım sarıydı röfle yaptırdıgımın ertesi günü diplerinden nokta gibi siyah saçlar cıkardı hemde öyle bakım falan da yapmazdım ama şimdi o kadar cabuk uzamıo cok yıprandı saclarım yada uzuyordur da rengi koyu oldugu için ben farkedemiorum bilmiorum ama söylediği doğru bence...

ya illaki uzatıyo, bakım yapıyodur ama 1 qecede 0.7 mm olacak kadar aşırı deildir.. :44:

ya illaki uzatıyo, bakım yapıyodur ama 1 qecede 0.7 mm olacak kadar aşırı deildir.. :44:

bu da ayda 2,5 cm eder.Benim 1 ayda 2,5cm uzadı.Beyaz saçım vadı dibinden kestim.Hergün farekediyordum uzadığını.Hatta ilk kestiğim hafta nereyse 1 cm uzadı.Ama ben başka yöntemler uyguladım.

Bazı insanların saçı çabuk uzar eskiden saçlarım sarıydı röfle yaptırdıgımın ertesi günü diplerinden nokta gibi siyah saçlar cıkardı hemde öyle bakım falan da yapmazdım ama şimdi o kadar cabuk uzamıo cok yıprandı saclarım yada uzuyordur da rengi koyu oldugu için ben farkedemiorum bilmiorum ama söylediği doğru bence...

Canim senin anlatmaya calistigin ½ milim.. o kadar uzar bir gunde bu dogru.. ama arkadas 7 milim uzamaktan bahsetmis :)
Ben sacimi bi sira acicilarla actirirdim ve normalde sacim siyah.. benimde aynen senin anlattigin gibi ertesi gün sabah kalktigimda diplerim tomur topur cikmis oluyodu..

bu da ayda 2,5 cm eder.Benim 1 ayda 2,5cm uzadı.Beyaz saçım vadı dibinden kestim.Hergün farekediyordum uzadığını.Hatta ilk kestiğim hafta nereyse 1 cm uzadı.Ama ben başka yöntemler uyguladım.

ayda 2,5 cm?? :44: madem o kadar çabuk uzatıyo neden başka yöntemler uyqulama qereği duydun ki?

ayda 2,5 cm?? :44: madem o kadar çabuk uzatıyo neden başka yöntemler uyqulama qereği duydun ki?

Başka yöntem derken;ben soya yağı kullanmadım.Başka yöntemlerle saçımı 2 ayda 5 cm uzattım.Bunu da beyaz saçımdan biliyorum.Umarım şimdi anlaşılmışımdır.

ben bu bakımdan sormadm.. uyquladığın yöntemi sordm..

Temiz saça saç derisine çam terebentin sürdüm.En etkilisi de bu.Gece yatarken sürdüm.Saç derisinde hafif yanma oluyor.Kılcal damarların harekete geçiriyor.Sonra ek olarak hint yağına başladım.Bir ara mayalı süt içtim.4haftadır da sinameki kürünü yapıyorum.Isırgan ve kırkkilit otunu durulama suyu olarak kullandım.Ama ondan çabuk bıktım.şampuanıma sarmısak koydum.Şampuanım yeni bitti.Artık normal şampuan kullanıyorum

Temiz saça saç derisine çam terebentin sürdüm.En etkilisi de bu.Gece yatarken sürdüm.Saç derisinde hafif yanma oluyor.Kılcal damarların harekete geçiriyor.Sonra ek olarak hint yağına başladım.Bir ara mayalı süt içtim.4haftadır da sinameki kürünü yapıyorum.Isırgan ve kırkkilit otunu durulama suyu olarak kullandım.Ama ondan çabuk bıktım.şampuanıma sarmısak koydum.Şampuanım yeni bitti.Artık normal şampuan kullanıyorum

maşşşaaalllah :1: bu kadar uğraşsam bnmde saçlarım uzardı sanırım :43: tşkler..

Back