Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam nasılsınız hayatın akışı nasıl ilerliyor biraz sohbet etmek istedim neredesiniz hayatınızdan memnun musunuz çocuğunuz var mı evli mi bekar mısınız post altına yazın muhabbet edelim
Ben bekarım burada bekar olanı dövüyorlar haberin olsun. Bekarsan bile kesinlikle evliyim de. Katıldığım yer 4-4lük bir yer aha dayiya sor. ailurophile
Ben bekarım burada bekar olanı dövüyorlar haberin olsun. Bekarsan bile kesinlikle evliyim de. Katıldığım yer 4-4lük bir yer aha dayiya sor. ailurophile