Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Kuzum ben evliliğim 2. ayında pek umursamadigim zaman hamile kalmıştım simdide çoğu zaman bosvermeye çalışıyorum ama olmuyor basaramiyorum ben bu umursamamayi galiba

Aynen oldu canim tabi düşünüyordum biraz ama belirti aramiyordum en azından zaten pek bilgim de yoktu o zaman hatta gecikmenin 2 veya 3 inci gunumu tam hatirlamiyorum testim negatifti tam 7 gun gecikme oldu tabi niyetim yok teste gorumcem zorla yolladı eczaneden nasilsa negatif cikcak diye diye geldim testi yaptim hemen çizgiler belirdi hemde gayet net ardından bir daha yaptim oda aynı ama nasip olmadi iste

Aynen oldu canim tabi düşünüyordum biraz ama belirti aramiyordum en azından zaten pek bilgim de yoktu o zaman hatta gecikmenin 2 veya 3 inci gunumu tam hatirlamiyorum testim negatifti tam 7 gun gecikme oldu tabi niyetim yok teste gorumcem zorla yolladı eczaneden nasilsa negatif cikcak diye diye geldim testi yaptim hemen çizgiler belirdi hemde gayet net ardından bir daha yaptim oda aynı ama nasip olmadi iste
Nasip degilmis canim benim uzulme
Hayirlisi buymus

Kizlar Kandiliniz Mubarek Olsun Rabim bugunun Hurmetine dualarimizi kabul etsin...

Bu ktopikteki herkezinn hamileligini hostersin dogumunu bebislerini kucagina almayi nasip etsin insallah allah aminnn

Hayirli kandiller kızlar Bu mübarek gecede Rabbim gonlumuzde geçenleri nasip etsin insallah amin

Selam hanımlar hayırlı kandiller :KK24:

Hayırlı kandiller ☺️

Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah şehitlerimizin de ruhu şad olsun kuran okuyan arkadaşlar bu gece onlar için yasini şerif bilmeyen arkadaşlarda bildiği duaları okuyabilirseniz çok iyi olur:KK200:

Hayırlı kandiller canlarımm

Herkesin kandili kutlu olsun.Milletimizin başı sağ olsunALLAH geride kalanlara sabır versin.Ateşin düştüğü evlere gami gani sabir versin

AMIN INŞALLAH hayirli kandiller canim kardeslerim sizleri seviyorum dualarimdasiniz ALLAHIM yar ve yardimciz olsun evimiz bebek sesleriyle şenlensin yuvalarimiz huzurla dolsun saglikli sihhatli tum sevdiklerimizle mutlulukla huzurla yasamak dilegiyle INŞALLAH canim kardeslerim INŞALLAH tez zamanda sagliklica hayirlisyla bebislerimiz bize gelir ALLAHIM dualarimizi kabul eylesin cok cok cok AMIN INŞALLAH hayirli kandiler ALLAHIM tekrarini sevdiklerimizle hep birlikte erdirsin:KK200:

X