Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

İyiyim kuzum.cok şükür sen nasılsın bi gelişme yok saldım bu ay ben gelişme olsada adet günü belli.olur artık ben kovalamiyorum o beni kovalasın
En guzeli dun gece iki damla leke geldi piskolojim bozuldu ama sun is yaltim oglani imdir kaldir bide banyo yaptirdim belim ayaklarim ageilar girdi girdi sonra hemen uzani dinlendim bu sabahta baktim bisey yok dua et kuzum hic bisey olmasin

En guzeli dun gece iki damla leke geldi piskolojim bozuldu ama sun is yaltim oglani imdir kaldir bide banyo yaptirdim belim ayaklarim ageilar girdi girdi sonra hemen uzani dinlendim bu sabahta baktim bisey yok dua et kuzum hic bisey olmasin
İnşallah olmaz canım devamı gelirse doktora git oğlun daha küçük biliyorum ama fazla kucağına alıp indirmeden oynayın banyo isinide akşamları eşinle birlikte hallet dikkat et kendine minik kuşum çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah ❤

İnsallah simdi hastaneye gitsem batla uyumsuz bide leke falan desem doktorlari biliyosun sacmalar yok bos yok dis falan dedim biraz hcg artsin gittigimde krsede bebekte gorunsun

İnsallah simdi hastaneye gitsem batla uyumsuz bide leke falan desem doktorlari biliyosun sacmalar yok bos yok dis falan dedim biraz hcg artsin gittigimde krsede bebekte gorunsun
Oda doğru canım ama devamı gelirse çoğalırsa hemen git bekleme bende şimdi eşimle konuştum gece rüya görmüş hastanedeymisiz doğum yapmışım kız bebek olmuş:) bi tuhaf hissettim kendimi

Kisi basi 1 cay bardagi koftelik bulgur.6 cay bardagi bulgur
1 kasik biber salca
1 kasik domates salcasi
Yarim demet maydanoz
Tazesogan
5 yemek kasigi isot(pulbiber)
1 su badagi siviyag
4 yumurta
1.5 bardak soguk su
Tatli kasigi tuz
*** once pulbiberi salca kıvamına gelinceye kadar su ile karistiriyoruz(rengi iyi ciksin die)
**tepsinin bi köşeye bulgur salcalari ve pulbiberi koyuyoruz
×*yavas yavas arada soguk su ile bulgur yumusayana kadar yoguruyoruz(20 dk en az)
**yumusaynca ince dogranmis maydanoz tazesogan koyuyoruz az biraz daha yogur
**1bardak yagi kızdır. 4 yumurtayi cirp ve kizgin yagda fokurdatarak karistirarak pisir. Hemen kabarip pisiyor. Sonra yagli yumurta karisimini koftenin ustune dok yedirerek yogur. Mis misss
*yanina bil yesillik turp nar eksisi salgam ya da ayran afiyet olsun tatlim.

Tarif bana ait canim. Alinti degil. Birebir tam olcu

Ayyyy canım ya çok sağol bunu tek başıma yapamam eşimi bi akşam kafaya almam lazım elimde sinir sıkışması olduğu için iyi yoguramam off canım çekti yakın zamanda yapmam lazım:)))))

İyi akşamlar kızlar arada bi uğrayan ben yine geldim :) bugün çok kaygılıyım
gecen ay eşimden habersiz testler vs yapmıştım şüphemi belirtmemiştim öyle bebek yapalım diye bi konuşmada geçmedi öyle akışına bırakmış durumdayken benim bebek istediğimden habersiz kocacım durduk yere karnımı okşayıp hamilesin sen dedi içine mi doğdu bilmiyorum bu ay hiç gün takibi yapmadım bat bile bilmiyorum ama onun ne kadar çok istediğini anlamış oldum bu kadar çok isterken ya ben hamile kalamazsam kaygısındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…