Kullan at gibi oldular artıkHb ya napiyosunuz benim bat 9 ocak ya bende acikcasi udtune pek dusmedim bu ay cunku artik adami bir obje olarak gormeye baslamistim
Aynn bende öyle canimm her gün test yapasım geliyo du burayı okuyup cift çizgiyi gördükçe sanki bende de çıkacak gibi hissediyordum bu ay öyle bi his de yok heves de yok ama içten içe düşüncelerim var hayirlisyla nasip etsin inşallah rabbimmBende 10 gun kala başlardım testlere olsa bile çıkacak sanki 10 gun kala akıl iştebu ay banada isteksizlik geldi zaten baktım yine yok ise giricem madem çocuk yapamıyorum bari biraz birikim yapim
Amin inşallah bi bakmışsın bu isteksizlikle hamile kalmışızAynn bende öyle canimm her gün test yapasım geliyo du burayı okuyup cift çizgiyi gördükçe sanki bende de çıkacak gibi hissediyordum bu ay öyle bi his de yok heves de yok ama içten içe düşüncelerim var hayirlisyla nasip etsin inşallah rabbimm
Aynen ya artik askla bakiyorum olayaKullan at gibi oldular artık
Göğüs deme bana geçen ay sızladı şişti damarlar çıktı negatifi görünce kesesim geldi onlarıAynen ya artik askla bakiyorum olayabakalim ne olcak ama sevda gogsum cok aciyo yaa
YaaaGöğüs deme bana geçen ay sızladı şişti damarlar çıktı negatifi görünce kesesim geldi onları
nurumcan senin ilkmi olcak canimAynn bende öyle canimm her gün test yapasım geliyo du burayı okuyup cift çizgiyi gördükçe sanki bende de çıkacak gibi hissediyordum bu ay öyle bi his de yok heves de yok ama içten içe düşüncelerim var hayirlisyla nasip etsin inşallah rabbimm
Ayyy inşallah kuzumm.insalllahhhhhhhhAmin inşallah bi bakmışsın bu isteksizlikle hamile kalmışız
Evet canım ilk olacak ama hiç anne olamicakmisim gibi hissetmek beni çok uzuyonurumcan senin ilkmi olcak canim
Niye boyle bir hisse kapildin kiEvet canım ilk olacak ama hiç anne olamicakmisim gibi hissetmek beni çok uzuyo
2 yillik evliyim düzenli bi şekilde 5 aydır deniyoruz ama her ay negatif görmek bana bunu hissettirdi hamislere hayranlıkla bakıyorumNiye boyle bir hisse kapildin ki
oncelikle daha cok erken umutsuz olman icin vede kendini dusurme evet insan soyle bir dusunce aliyor ya benimde hemen testim pozitif olsa bende hamile kalsam ama bunun bence bir zamani var ölum dogum şaşmaz Rabbim istemese ne bir nefes alabilir nede uzun yasamak icin fazla nefes verebiliriz millete bakipta kendi moralini bozma derim stres eb buyuk dusmani cunku bu sirf hotmonal bi durum2 yillik evliyim düzenli bi şekilde 5 aydır deniyoruz ama her ay negatif görmek bana bunu hissettirdi hamislere hayranlıkla bakıyorum
Haklısın canım benim ama çok zormuş gerçekten ben hemen olacak zannetmiştim hep öyle gördük ya dizilerden.. sitresten uzak durmaya çalışıyorum ama o benim peşimi bırakmıyor sanki olacak mı olmicak mi zaten artık isteğim hevesim kalmadı sanki bide bu ay klomen kullandım ben böyle umutsuz olmak niyeyse bilemedim işte hayırlısı bakalimm her şeyin vakti saati var ama beklemek çok zorr ayıptır söylemesi iliskiden sonra yarm saat yatın diyolar ya onu bile yapmıyorum içimden gelmiyooncelikle daha cok erken umutsuz olman icin vede kendini dusurme evet insan soyle bir dusunce aliyor ya benimde hemen testim pozitif olsa bende hamile kalsam ama bunun bence bir zamani var ölum dogum şaşmaz Rabbim istemese ne bir nefes alabilir nede uzun yasamak icin fazla nefes verebiliriz millete bakipta kendi moralini bozma derim stres eb buyuk dusmani cunku bu sirf hotmonal bi durum
Ben ilk cocugumu 6. ayimda hamile kaldim simfi ise korunmayi birakir birakmaz olur sandim ama 1.5 seneye yaklasti cok sukur sorunum yok ama bende test ysptim bu zsman zarfinda 2 kez falan sma negatifi gorunce hevedim kacti bende aysgumi yukari dikiyordum ha bu arada tsm iliski esnadinda beline yastik koy olacak ama demekki bir zamani varHaklısın canım benim ama çok zormuş gerçekten ben hemen olacak zannetmiştim hep öyle gördük ya dizilerden.. sitresten uzak durmaya çalışıyorum ama o benim peşimi bırakmıyor sanki olacak mı olmicak mi zaten artık isteğim hevesim kalmadı sanki bide bu ay klomen kullandım ben böyle umutsuz olmak niyeyse bilemedim işte hayırlısı bakalimm her şeyin vakti saati var ama beklemek çok zorr ayıptır söylemesi iliskiden sonra yarm saat yatın diyolar ya onu bile yapmıyorum içimden gelmiyo
Aynen öyle canimm olacak ama be zaman sabırsızlanıyorum içimde bir mucize olacak düşündükçe içim kıpır kıpır ediyoBen ilk cocugumu 6. ayimda hamile kaldim simfi ise korunmayi birakir birakmaz olur sandim ama 1.5 seneye yaklasti cok sukur sorunum yok ama bende test ysptim bu zsman zarfinda 2 kez falan sma negatifi gorunce hevedim kacti bende aysgumi yukari dikiyordum ha bu arada tsm iliski esnadinda beline yastik koy olacak ama demekki bir zamani var
Nasilsin canim benim warmi gelismeCanlar tel kapanmak üzere yatağın yanında prizde yok:)) öpüyorum sizi hayırlı geceler cümleten. mutlu sabahlara uyanalım inşallah