Evet canımKızlar yeni konu açıldı mı?
Sen gelmiycem diyince yeni topik açıldı güncelleme yapılamıyor dye canım ya böyle olcağını bilsek açmazdık kiHanımlar Yeni topiginiz hayırlı olsun :)
Olsun kuzum sıkıntı değil benden kaynaklı dayanırım girmem sandım ama dayanamadım maalesef bakmadan duramadım bağımlılık yaptı :))Sen gelmiycem diyince yeni topik açıldı güncelleme yapılamıyor dye canım ya böyle olcağını bilsek açmazdık ki
Ozledim seni cok kuzucugum benimmm gitmesen nolcakkiOlsun kuzum sıkıntı değil benden kaynaklı dayanırım girmem sandım ama dayanamadım maalesef bakmadan duramadım bağımlılık yaptı :))
Gidemedim zaten kuzumOzledim seni cok kuzucugum benimmm gitmesen nolcakki
Ayy gel bak betaber bekleyelim ben hala adet olmadim piskolojim bozuk bekliyorum bakGidemedim zaten kuzumbiraz kafa dinlim dedim bu ayda hüsran olunca baya kafa gitti ama yapamadım baktım daha kötü oluyorum
Ahhh batdaşım bende hastalandım benim ki bir gün önceden geldi kuzu ocak ayı bizim olur inşallaahGidemedim zaten kuzumbiraz kafa dinlim dedim bu ayda hüsran olunca baya kafa gitti ama yapamadım baktım daha kötü oluyorum
Oh ne guzel ugrastarip uzmemis bak gununde oldu iste kendini sakin uzme bu ay olucakkkkAhhh batdaşım bende hastalandım benim ki bir gün önceden geldi kuzu ocak ayı bizim olur inşallaah
Yok kız üzülmedim zaten dur ilk ay denemem bismillah daha yani tatlımOh ne guzel ugrastarip uzmemis bak gununde oldu iste kendini sakin uzme bu ay olucakkkk
Sen niye test yapmadın ki gülümAyy gel bak betaber bekleyelim ben hala adet olmadim piskolojim bozuk bekliyorum bak
Ben tam günümde oldum kuzum inşallah senenin ilk ayı uğurlu gelirAhhh batdaşım bende hastalandım benim ki bir gün önceden geldi kuzu ocak ayı bizim olur inşallaah
10 ocak veya 11 ocak olacak canımBen tam günümde oldum kuzum inşallah senenin ilk ayı uğurlu gelirsenin yeni bat kaç ?
Tamam kuzum ekliyorum10 ocak veya 11 ocak olacak canım
Yaptim,ama sorma ya ikiside bozuk galiba baska sacma bisey cikti ikinci cizgi var ama bembeyaz ikiside dun bi suru aksilik oldu kana gidemedim uzgunum zaten hala adettr olmadim persembe oluc galibaSen niye test yapmadın ki gülüm
İnşallah ikimizede hayırlı uğurlu gelsinBen tam günümde oldum kuzum inşallah senenin ilk ayı uğurlu gelirsenin yeni bat kaç ?
Yaptim,ama sorma ya ikiside bozuk galiba baska sacma bisey cikti ikinci cizgi var ama bembeyaz ikiside dun bi suru aksilik oldu kana gidemedim uzgunum zaten hala adettr olmadim persembe oluc galiba