- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
-
- Konu Sahibi chopinnocturne
aslında buranın chat bölümü olsa sohbet daha akıcı olurvallahı saka maka yaz tatılı gelıyoooo degılde cıddı cıddı bız kk yı fena cıddıye alıyoruz sanırım bılıncaltımıza kadar ıslemıs
Chat bolumune ne hacet bildigin burda chate baglamisizAsl
aslında buranın chat bölümü olsa sohbet daha akıcı olur
hadı hadı gıt donmadan. benımde acayıp uykum geldı yaaaKizlar sobasiz odadayim sarj bitiyo diye yataga giremedim bi turlu prizin yaninda durayim diye begin felcindenden degilde korkarim soguktan nallari dikicem
He ya uykusuz kalinca sacmaliyom ben kizlar ogrendi ama sen o saatte aramizda olmadigin icin ogrenemedinfelaket tellalı gıbısın gece gece
dusunucem bııır sebebbbSen yarın bir sebep uydur vatsaptan yaz
Bencede bencede belki sonrada hocaefendi yazarSen yarın bir sebep uydur vatsaptan yaz
tamamHe ya uykusuz kalinca sacmaliyom ben kizlar ogrendi ama sen o saatte aramizda olmadigin icin ogrenemedin
Bence sen iyisimi bizi dinle elini cabuk tut
Aldin mi kiz numarayi ben biseyleri mi kacirdimdusunucem bııır sebebbb
kız deluuu whatsap grubundan aldım ya numarasını sabaahAldin mi kiz numarayi ben biseyleri mi kacirdim
Sabah ben evde degildim canim ya kacirmisim orasini eeee kiz hic irtak ogrenciniz yada ortak problem vs bisey yok mu bisey bahane et yaz istekız deluuu whatsap grubundan aldım ya numarasını sabaah
Evet noldukı ankdym aslen rizeliymKız sen ankaradamısn