- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Aynen en azından konuların içinde gereksiz yere mesajlaşma olmazEvet Ben Seneler Önce Burada Sohbet Varken Yazışıyorduk Bir Çok Arkadasımız Olmustu Bu Sayede Keşke Yine Olsa ; )
Neden yeni üyelik aldınızEvet Ben Seneler Önce Burada Sohbet Varken Yazışıyorduk Bir Çok Arkadasımız Olmustu Bu Sayede Keşke Yine Olsa ; )
Yine Yagmur02 idi Nikim Ama Girmiyordum bazı Sorunlardan Dolayı ..Neden yeni üyelik aldınız
Evet Ben Biliyorum Admin Vardı Arada Kazende Olurdu Gayet Düzgün hoş Sohbetler Oluyordu Bayanlar Arasında ..Nasıl bir şeydi acaba sohbet bölümü?
Hatırlayan var mı?
O zamanlar geyik bölümü yokmuş herhalde.Evet Ben Biliyorum Admin Vardı Arada Kazende Olurdu Gayet Düzgün hoş Sohbetler Oluyordu Bayanlar Arasında ..
Chat gibiydi forumları alakası yoktu.Nasıl bir şeydi acaba sohbet bölümü?
Hatırlayan var mı?
GüzeldiAaaa öyle bir bölüm mu varmış nasıl di acaba
Evet Ben Biliyorum Admin Vardı Arada Kazende Olurdu Gayet Düzgün hoş Sohbetler Oluyordu Bayanlar Arasında ..
Geyik olarak değilde fanatik kulüpler yada fan kulüpler başlığı altındaydı. Umutsuz ev kadınları kulübü aksama ne pişirsem kulübü sohbet muhabbet geyik kulübü falan gibiydi.O zamanlar geyik bölümü yokmuş herhalde.
Şimdi sohbet yerine o var :)
Bir ara sayfanın en üst bölümünde konuşma yeri vardı. Üye olmayanlar goremiyordu. Sonra ayrı chat gibi yaptılar falan güzeldi amaAslında ben 2005'ten beri ara ara girerim ama hiç gözüme çarpmamış chat..
Aynen böylelikle de konularda bambaşka konuşmalar oluyor.Bugün ben de geçirdim içimden böyle bir şey. Başka bir foruma üyeydim bir kaç yıl önce, orada odalar falan açılabilen ve genel sohbet kısmı olan bir uygulama vardı. Bence de güzel olur öyle bir sistem. Cidden bazen Tutamıyorum kendimi konularda
Kına sepeti mibiraz ilgisiz ama konu açtım ama göremiyorum nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?