Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Duygularınız ne kadar karışık ilk önce kime karşı ne hisleriniz varsa onu netleştirin kafanızda siz daha duygularınızın farkında değilken burdan kim size ne diyebilir kii
Duygularınız ne kadar karışık ilk önce kime karşı ne hisleriniz varsa onu netleştirin kafanızda siz daha duygularınızın farkında değilken burdan kim size ne diyebilir kii
Seviyorsunuzdur elbette Ama eski erkek arkadaşınıza karşı vicdan azabınız arkadasınızın abisine olan adını koymadığınız hisleriniz bunlar hep duygu karmaşası
Çok zor bir karar.. Hala ölümlü dünyada Türk Kürt Alevi Sünni tartışmaları yüzünden ilişkilerin bitiyor olmasına anlam veremiyorum.. Ailelerinizin bu konuda tutumları sertmiş onları karşınıza alamayacaksanız bile bile lades oluyor maalesef. Hazır soğumaya başlamışken belki de bitirmek ikiniz için de düşünmeniz açısından daha hayırlı olacaktır.
Çok zor bir karar.. Hala ölümlü dünyada Türk Kürt Alevi Sünni tartışmaları yüzünden ilişkilerin bitiyor olmasına anlam veremiyorum.. Ailelerinizin bu konuda tutumları sertmiş onları karşınıza alamayacaksanız bile bile lades oluyor maalesef. Hazır soğumaya başlamışken belki de bitirmek ikiniz için de düşünmeniz açısından daha hayırlı olacaktır.
Öyle olduğunu düşünmüyorum. Yanındayken bana dokunduğunda rahatsız olmuyorum veya onu arzulamıyor ona bir şey hissetmiyor değilim. Sadece bu düşüncelerim yüzünden geri çekiliyor gibi oluyorum.