• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller soguktan esmerleşen cilt, lutfen yardım edin!..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

leyla06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
538
458
103
Ankara
Kizlar sogukta durdum birkac gun ve yuzum ve ellerim karardi. Yani amele yanigi olur ya boyle.
Yani soguk goren yerlerim adeta bronzlasti.
Bu nedir?
Nasil gecer?
Bir daha bunu yasamamak icin ne yapmaliyim?
Lutfen fikir verin arkadaslar cok dertliyim.

Ama bunun sebebini anlayamadim adeta bronzlastim. Nette de aradim bulamadim. Bulsam bir daha dikkat ederdim

brozlaşmak değilde morarıyo olabilirmisin yani soğuktan morarma oluyosa sana öyle geliyo olabilir esmermisin ? ben beyazım ben bildiğin domates oluyorum soğukta abartmıyorum yani resmen yüzümü kırmızıya boyamış gibi seninkide öyle oluyo olabilir ha bi ihtimal daha var oda damar tıkanıklığı ama sanmam bunu

Canım sıcak hava gibi soğuk havada cildi yakar. Sabun cildi kurutuyor, daha çok yakar. Onun yerine dermatolojik olarak yağ içeren ürünler kullan cildine. En basitinden bol bol krem sürüp çık dışarı. Ama kremin üstüne kapatıcı, fondöten sürme. Vücut losyonu kullan. Bu süre içinde keselenme. Yazın kullandığımız gibi kışın da ışığa karşı 24 saat korumalı kremler kullan.

Son düzenleme:
souk hava sıcaktan daha cok yakar vallaa... kara kuzu olursun:D ama zamanla geçer.. ama kreem sür kuru tutma.dus al bolca ama keselenme....

merhaba
benim de basima gelmisti.Mart sogugunda gün boyunca bir dagin tepesinde oldugum icin soguktan yanmistim.Arkadasin söyledigi gibi krem kullanin .Mümkünse yüksek faktörlü günes kremi.Kis olmasina ragmen günes isinlari etkili oluyor.
Endiselenmenize gerek yok yavas yavas gecicektir.Benimkisi de gecmisti.

Back
X