• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Yapamazsan en azından 1-2 gün önce haber ver:)Katılmak isteyen ve tarif bulamayanlar var.

Ayyy valla yapacak olan varsa direkt ver canımın ici ya ben söz verdim diye vazgeçtim demeye utandım :bicak::KK23:
Tarifimin bir tanesini beş dakikada yapabilirim ama ön hazırlık gerektirene (anladın sen) bir türlü fırsat bulup yapamadım. Malzememi filan da aldım ama işte..

Ayyy valla yapacak olan varsa direkt ver canımın ici ya ben söz verdim diye vazgeçtim demeye utandım :bicak::KK23:
Tarifimin bir tanesini beş dakikada yapabilirim ama ön hazırlık gerektirene (anladın sen) bir türlü fırsat bulup yapamadım. Malzememi filan da aldım ama işte..
Tamam o zaman canım:)Olmadı ben yaparım:)

Canıım iyiyim çok şükür :KK200: sen nasılsın? Gerçekten gecem gündüzüm karıştı :confused: elhamdulillah sağlığı yerinde bizim kuzunun, gerisi mühim değil.

Ara ara uykusuz geçirdiğimiz gecelerde burayı da açıp okuyorum ama bir yemeğe denk gelirsem yandım, gece zaten acıkmış oluyorum çünkü :KK48: o yüzden çoğu konuya bakamadım bile :ıslık:

Sen yeni işe mi başladın canım? Tam takip edemedim. Hayırlı olsun, Allah kolaylıklar versin :KK200::KK200::KK200:

Canıım iyiyim çok şükür :KK200: sen nasılsın? Gerçekten gecem gündüzüm karıştı :confused: elhamdulillah sağlığı yerinde bizim kuzunun, gerisi mühim değil.

Ara ara uykusuz geçirdiğimiz gecelerde burayı da açıp okuyorum ama bir yemeğe denk gelirsem yandım, gece zaten acıkmış oluyorum çünkü :KK48: o yüzden çoğu konuya bakamadım bile :ıslık:

Sen yeni işe mi başladın canım? Tam takip edemedim. Hayırlı olsun, Allah kolaylıklar versin :KK200::KK200::KK200:
Alışma evresini geçtiniz yani, şükür canım:KK19:

Evet çipetpetim, işe başladım. Sağolasın canım benim :KK60:❤️

@_CaNanSu_ yu iki gündür görmedimo_O
@deynepnaz zaten hayırsız:63:
@-cantanem- annesi geldi:)
H E H E hiç bakmıyor zaten :)
@tuzsuz_ruh tarifini yapmak için nazlanıyor:110:
@can09e :KK16:
@FAZLANAZLI çok yoğun:kahve:
@tontriko hep banlı zaten:skandal:
3cadianasi 3cadianasi nerede kaldı bizim tarif:skandal:
@Smile Forever tarifini ekleyip kaçtı:işsiz:
@minik meleklerim :KK72:
Ahhh ahhh valla elim değmiyor,kızlarla uğraş yemekli misafirlerle uğraş,derslerle uğraş gece yatağa zor attım kendimi.Sözde bugün yapacaktım.Yarin yapmam lazimEn Büyük KK:bicak:

@_CaNanSu_ yu iki gündür görmedimo_O
@deynepnaz zaten hayırsız:63:
@-cantanem- annesi geldi:)
H E H E hiç bakmıyor zaten :)
@tuzsuz_ruh tarifini yapmak için nazlanıyor:110:
@can09e :KK16:
@FAZLANAZLI çok yoğun:kahve:
@tontriko hep banlı zaten:skandal:
3cadianasi 3cadianasi nerede kaldı bizim tarif:skandal:
@Smile Forever tarifini ekleyip kaçtı:işsiz:
@minik meleklerim :KK72:
Nevomm ya inan sizi çok özledim :(

Okadar yoruluyorum kı kıza herseyı anlatcam diye ağzım ayrılıyo akşama kadar :)

Çok şükür şuan herseyı öğrendi pratikleşmeyr , hızlanmaya çalışıyor

Nevomm ya inan sizi çok özledim :KK43:

Okadar yoruluyorum kı kıza herseyı anlatcam diye ağzım ayrılıyo akşama kadar :)

Çok şükür şuan herseyı öğrendi pratikleşmeyr , hızlanmaya çalışıyor
Allah kolaylık versin canım :)Zor ama şu dönemde sana uğraş olmuştur:KK200::KK19:Bizde özlüyoruz:KK74:

Back
X