Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
ay niyeki? ben de bi tane olsun çıksın diye hevesleniyorum:bicak:
Ne kadar geç çıkarsa o kara iyi canım:)
Mesela 5 aylıkken çıkan diş 5 yaşında düşüyor.7 aylıkken çıkan diş 7 yaşında düşüyor.Yani erken diş düşüp o yaşta çıkması diş sağlığı için iyi değil:)Yani erken çıkan diş bir eksiklikten veya fazlalıktan olabiliyor:)

Ne kadar geç çıkarsa o kara iyi canım:)
Mesela 5 aylıkken çıkan diş 5 yaşında düşüyor.7 aylıkken çıkan diş 7 yaşında düşüyor.Yani erken diş düşüp o yaşta çıkması diş sağlığı için iyi değil:)Yani erken çıkan diş bir eksiklikten veya fazlalıktan olabiliyor:)
ben çok geç çıkarmışım yaşıma gelmişim hala dişim yokmuş ama çocukluğum diş problemleriyle geçti hala öyle uğraşıyorum dişlerimle inşaallah oğlum öyle olmaz:anne:

Ben ekleyecektim künefe nin yanına hatta içinde Antep fistiklarini unutmuşum sayesinde buldum bugün :KK70:

Künefe ye eklemedim Gold diye :// gurtmingotam gurtmingotam almış klorak a basmış tanınmasın diye :eek:
:KK70: ah bu şekerlik :KK70: biliyor musun aynı seninkinin rengi de vardı aldığım yerde iyi ki onu almamışım aslında o renk hoşuma gitmişti ama tabaklarıma uymuyo diye bunu almıştım

Sağol kuzum halimi sordugun için :) abimiz gene hasta oldu minik bebiş de 3 gün önce sünnet oldu :) sizde ne var ne yok?
Geçmiş olsun canım:dua: maşallah :nazar: hayırlı olsun erkenden yaptırmakla çok iyi yapmışsınız

:KK70: ah bu şekerlik :KK70: biliyor musun aynı seninkinin rengi de vardı aldığım yerde iyi ki onu almamışım aslında o renk hoşuma gitmişti ama tabaklarıma uymuyo diye bunu almıştım

Geçmiş olsun canım:dua: maşallah :nazar: hayırlı olsun erkenden yaptırmakla çok iyi yapmışsınız
Bende almadım arkadaşım gelirken hediye almış bana :)) ama çok hoşuma gitti bende künefe nin yanina yakıştıramadım ama içinde kalmış Antep fıstığı sayende yedik :KK70:

_CaNanSu_ _CaNanSu_ yu iki gündür görmedimo_O
deynepnaz deynepnaz zaten hayırsız:63:
@-cantanem- annesi geldi:)
@H E hiç bakmıyor zaten :)
@tuzsuz_ruh tarifini yapmak için nazlanıyor:110:
can09e can09e :KK16:
@FAZLANAZLI çok yoğun:kahve:
@tontriko hep banlı zaten:skandal:
@3cadianasi nerede kaldı bizim tarif:skandal:
Smile Forever Smile Forever tarifini ekleyip kaçtı:işsiz:
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne :KK72:
Hehehe biri beni hatirlamis cok sukur:KK53:
Arada okuyup kaciyorum kimse yazmiyor kimseler yok. Dukkani bile gec aciyonuz erken kapatiyonuz artik bu kategori sessizlige burunduk:olamaz:
Biraz yogun bir ay geciriyorum.
Ama cagirin gelirim sohbete:KK53:

Teşekkur ederim canım :KK68:
Abisi 3 aylıkken sünnet olmuştu da daha erken yaptirmadigima pişman oldum o yüzden bu sefer 1 aylıkken yaptırdık :)

Teşekkur ederim canım :KK68:
Abisi 3 aylıkken sünnet olmuştu da daha erken yaptirmadigima pişman oldum o yüzden bu sefer 1 aylıkken yaptırdık :)
hayırlı olsun emiracım damatlığını da görürsün inşaallah:emir_bebek:
erken sünnet gerçekten çok iyi biz de 2,5 aylıkken yaptırdık ben de bi daha oğlum olursa hastaneden taburcu olmadan yaptıracağım:anne::KK200:

Hehehe biri beni hatirlamis cok sukur:KK53:
Arada okuyup kaciyorum kimse yazmiyor kimseler yok. Dukkani bile gec aciyonuz erken kapatiyonuz artik bu kategori sessizlige burunduk:olamaz:
Biraz yogun bir ay geciriyorum.
Ama cagirin gelirim sohbete:KK53:
Seni unutmak mümkün mü:KK45::KK200:
Aynen bu kategori soğuk geçiyor.Aynı dönemde herkesin bir yoğunluğu oldu.Yeniden toparlanırız sorun değil:)
Çağırmadan gel hatta gelirken kek,börek falan getir:)Çaylar müessesemizden:)

_CaNanSu_ _CaNanSu_ yu iki gündür görmedimo_O
deynepnaz deynepnaz zaten hayırsız:63:
@-cantanem- annesi geldi:)
@H E hiç bakmıyor zaten :)
@tuzsuz_ruh tarifini yapmak için nazlanıyor:110:
can09e can09e :KK16:
@FAZLANAZLI çok yoğun:kahve:
@tontriko hep banlı zaten:skandal:
@3cadianasi nerede kaldı bizim tarif:skandal:
Smile Forever Smile Forever tarifini ekleyip kaçtı:işsiz:
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne :KK72:
Ya vallahi nazlanmıyorum nevoş kolesterol yüksekliği ile baş ediyorum hatta edemiyorum kafamı yataktan yastıktan kaldıramıyorum ama yapıcam

Ya vallahi nazlanmıyorum nevoş kolesterol yüksekliği ile baş ediyorum hatta edemiyorum kafamı yataktan yastıktan kaldıramıyorum ama yapıcam
neler yapıyorsun..? bir de rejimdesin sanırım hamur işi kızartma falan yoktur sende.. neden yüksek ki?
hadi bem yiyorum yani. her gün pide kebap tavuk et..
Rabbim Şifa versin inşallah bizeee..:dua:

X