- 8 Nisan 2017
- 57.050
- 301.253
- 698
O zaman ben mi çaldım bu durumda
İlk ekleyen Aslı yani![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ben mi çaldım bu durumda
İlk ekleyen Aslı yani![]()
O zaman ben mi çaldım bu durumda![]()
Yanginda ilk kurtarilacaklar canim:)))Gedikiler nedir bacım anlamadım
Sen nasılsın yorgun misin bugün
Aynen sen çalmışsınO zaman ben mi çaldım bu durumda![]()
Biraz kurcalarsak ben bile calmis ola bilirimO zaman ben mi çaldım bu durumda![]()
Gedikliler artıkcan09e ve
Minik Duduklu Tencere
Bizim lohusalarımız nasıllar acep
@pinkstrapEmira SY @LezzetliCipetpet @CocoChanelmademoiselle
![]()
Geçmiş olsun canım hayırlı olsunSağol kuzum halimi sordugun için :) abimiz gene hasta oldu minik bebiş de 3 gün önce sünnet oldu :) sizde ne var ne yok?
Kimden ne çaldınBiraz kurcalarsak ben bile calmis ola bilirim![]()
İste o sekerligi diyorum arap sacina dondu olay nevoKimden ne çaldın![]()
Geçmişler olsun canım benim, Allah yardımcın olsunSağol kuzum halimi sordugun için :) abimiz gene hasta oldu minik bebiş de 3 gün önce sünnet oldu :) sizde ne var ne yok?
Gecmis olsunSağol kuzum halimi sordugun için :) abimiz gene hasta oldu minik bebiş de 3 gün önce sünnet oldu :) sizde ne var ne yok?
Benim yok ondan çok rahatımİste o sekerligi diyorum arap sacina dondu olay nevo![]()
Benim de yok aslindaBenim yok ondan çok rahatım![]()
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun![]()
Valla hayırlı cumalar mesajları gelmese haftasonunun geldiğini bile anlamam günler çok hızlı geçiyorGeçmişler olsun canım benim, Allah yardımcın olsun
Ohh ohh, erkenden sünnet telaşesi de geçmiş
Bizler aynı, arada etiketleyip yolu bulmanızı sağlıyoruz![]()
Çok sağolun :)Gecmis olsun![]()
Yapamazsan en azından 1-2 gün önce haber ver:)Katılmak isteyen ve tarif bulamayanlar var.Çok teşekkürler ablacığım
Valla hayırlı cumalar mesajları gelmese haftasonunun geldiğini bile anlamam günler çok hızlı geçiyortarif bildirdim meze basit kategori diye ama inşallah yapabilirim bakalım...
Çok sağolun :)
Deynebe aslinda sondan birinci olduguna gore odul verilmelideynepnaz geçen yarışmada sonuncu oldu biliyor musun
Yine sonuncu olacak diye korkuyormuş ondan katılamıyormuş
![]()