- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.144
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet bal şeker olsun kuzumYiyorum şuan
Sagol canımAfiyet bal şeker olsun kuzum
Maşallah hafıza super ama 8 lahmacun u hatırlamıyorumGeçmişi okuyunca ödevimi bitirmiş gibi hissediyorum
Aklımda kalanlar tontiş bana en yaşlısı dedi,AKŞAMDAN LAHMACUN HAMRU YOĞURDU ,BUGÜN YAPACAK,hala hamurla uğraşmayı yemek yapmaya tercih ediyor.
Canan tayin istiyor ,bulunduğu yeri sevmiyor,mastercheffteki adamların yaptığı su böreğini beğenmemiş
Can cicik muayenesi için hangi polikliniğe gidilmesi gerektiğini soruyor (genel cerrahi),barbunya yapmış ama resim eklememiş her zaman ki gibi
Nevreste her zamanki becerikliliğiyle 15 kişilik menü hazırlıyor
Yasmin ,yasmin neydi az düşüneyim (volta atan üye smileyi)momografi çekilirken cicikleri acımış.Fazla kilo vermiş,tımanı bol geliyormuş artık
Minik meleklerimin herifi 8 tane lahmacun yiyor ,bir de makinaya çamaşır atmaya üşeniyor,geyik topiği var.
Azerin tarifini telefona yazıp kaydetmiş,ee ne yapsın 4 çocukla işini kolaylaştırmış ,bugün tarifini yapıyormuş inşallah(Allah kolaylık versin)tarifte gr hesabımı vereceğim kaç gr olduğunu kestiiremiyorum diyor
Makyajkolik beğenip beğenip kaçıyor ,fazla zaman bulamıyor galiba ,sessiz sessiz durup bombayı patlatacağa benziyor
İşte tembel insan böyle oluyor hep son güne saklıyorlar sıkıştırıyor kar herşeyi nasıl yapıyor lar anlamıyorumNapayım, şirkete çağırıldım evrak teslimine. Teslim ettim, şimdi eve dönüyorum. Öğleden sonra işkur danışmanımla görüşecekmişim.
Evime gideyim, çayımı içeyim
Perşembe’ye kurs görecekmişiz, insan kaynakları halâ evrak tamamlayamayanlar var dedi.
Ben 1 hafta evvel tamamladım, nasıl bu kadar savsaklıyor insanlar, anlamadım
Sen ne yapıyorsun?
Sen dedin ya, benim herif 7-8 lahmacunu yer diyeMaşallah hafıza super ama 8 lahmacun u hatırlamıyorum
Yasmin için yazdıklarına sesli güldüm
Yazdıklarımdan kendine pay çıkardın mı bacım?İşte tembel insan böyle oluyor hep son güne saklıyorlar sıkıştırıyor kar herşeyi nasıl yapıyor lar anlamıyorum
Teşekkür ederim kuzumKolay gelsin ballım
Çıkardım evet ama ben çok seviyorum son ana sıkıştırma yi böyle acele Edip hızlı hizli yapıyorsun ya yaparken döküp saçılıyor birde onları topluyorsun zevkli oluyorYazdıklarımdan kendine pay çıkardın mı bacım?
Hatırlamıyorum dediğimi ://Sen dedin ya, benim herif 7-8 lahmacunu yer diye
Bende çok güldüm, evet tumanlarım bol geliyor
Çok da saaaapmasaydin bize de kalsaydı bı iki oyBitirdim tarifianam oldum yaa sadece fotograflama yarim saatimi aldi
Sıkı durun bomba gibi geliyorumoglan da hasta hala cok zor sartlar altinda yaptim yatagimi bile simdi toplicam
İlk fotoları görünce nevo bin hediyeleri sandım gözlerim parladiŞöyle bir züccaciye arşınlaması yaptım uygun geldi sizinle paylaşayım dedim. Çok şey vardı ama hepsini çekip abartmiyim dedim
Eki Görüntüle 2212025 Eki Görüntüle 2212028 Eki Görüntüle 2212029 Eki Görüntüle 2212031 Eki Görüntüle 2212033
Urfa dan Antep daha kalabalık yazmıştın ,oğlan bulunduğun yerde başlarsa okula seneye atama olursa tekrar alışmaya zorlanır diye endişe ediyordun ,yazdım sandım yazmamışım,nasıl unuturum seniAllah tan bana bişey yazmamışsın
Hatlar karıştı,belgeleriyle ispat edeyim dedim ,başkasının herifi yiyormuş 8 lahmacunMaşallah hafıza super ama 8 lahmacun u hatırlamıyorum
Yasmin için yazdıklarına sesli güldüm
Neva nın herifi yiyormuşSen dedin ya, benim herif 7-8 lahmacunu yer diye
Bende çok güldüm, evet tumanlarım bol geliyor
Merakla bekliyoruzBitirdim tarifianam oldum yaa sadece fotograflama yarim saatimi aldi
Sıkı durun bomba gibi geliyorumoglan da hasta hala cok zor sartlar altinda yaptim yatagimi bile simdi toplicam
yok onunki daha gelmemiştir :)İlk fotoları görünce nevo bin hediyeleri sandım gözlerim parladi
Keşke hep özet geçsen de okumak zorunda kalmasak güzel oluyorUrfa dan Antep daha kalabalık yazmıştın ,oğlan bulunduğun yerde başlarsa okula seneye atama olursa tekrar alışmaya zorlanır diye endişe ediyordun ,yazdım sandım yazmamışım,nasıl unuturum seni
Hatlar karıştı,belgeleriyle ispat edeyim dedim ,başkasının herifi yiyormuş 8 lahmacun
Neva nın herifi yiyormuş
Merakla bekliyoruz
Kazenin telefonunun mu istesek ,konu açtıkça çaldırırdık kapıda bekliyoruz aç konumuzu diye
Unutsaydın iyiydi yaa, yine hatırladım şimdiUrfa dan Antep daha kalabalık yazmıştın ,oğlan bulunduğun yerde başlarsa okula seneye atama olursa tekrar alışmaya zorlanır diye endişe ediyordun ,yazdım sandım yazmamışım,nasıl unuturum seni
Hatlar karıştı,belgeleriyle ispat edeyim dedim ,başkasının herifi yiyormuş 8 lahmacun
Neva nın herifi yiyormuş
Merakla bekliyoruz
Kazenin telefonunu mu istesek ,konu açtıkça çaldırırdık kapıda bekliyoruz aç konumuzu diye