- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.149
Sağol canım, darısı sana ve tüm isteyenlereMaşallah kardeş geliyor demekki hayırlısıyla gelsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım, darısı sana ve tüm isteyenlereMaşallah kardeş geliyor demekki hayırlısıyla gelsin inşallah
 hadı hayırlısı olsun tatlım
Sonra ne kadar sürede gitmeniz gerekiyor çıkarsa, cocugun okulu falanda var çünkü. Allah yardımcınız olsun kış günüinşallah canım
2 hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Ben de duz beyaz tabak istiyorum bakalim ne zaman disari cikip alicamNispet yapıyorlar anacım, bende bulsam bi ucuzluk alacam da yok işte
_CaNanSu_ kesin kendine alır tabak çanak diyecem ama tayin durumu var.
Hayirli olsun gelmis 3.tarif deEvet canım yapması değilde yazması onca resim çekip arasından seçmesi çok zor oluyor yaa :) sabah yaptım ama konuyu açmak bu saati buldu oğlan da uyuyunca rahat oluyor sen ne zaman yapıyorsun tarifini
Sonra ne kadar sürede gitmeniz gerekiyor çıkarsa, cocugun okulu falanda var çünkü. Allah yardımcınız olsun kış günü
Hayırlısı canım, olanlarla idare edeceğizBen de duz beyaz tabak istiyorum bakalim ne zaman disari cikip alicam
Hayirli olsun gelmis 3.tarif de
Aaa oda bıkmış ordan cimcime de az değil hepiniz için kolay bir süreç olur inşallahOcak sonuna doğru yeni görev yerinde olmamız gerekiyor...
Ilk dönem neredeyse bitmiş olacak...
Alfabeyi çözmüş olacak...
Umarım sıkıntı çıkmaz...
Arkadaş ortami değişecek,bu sorun haline gelmez inşallah...
Kızım benden hevesli gitmek istiyor
Yasminsayin tarifi gibi yarin yarin acilmasa bari
Amin canım isteyen herkese nasip etsinSağol canım, darısı sana ve tüm isteyenlere
Bende eklemek içi sizleri bekliyorum bakacağım korkup vazgececegimBende tarifimi ekledim hanımlar inşallah beğenirsiniz
yok canım sen bizi korkutma da sonraBende eklemek içi sizleri bekliyorum bakacağım korkup vazgececegim
Hayırlısı canım, olanlarla idare edeceğiz
Aaa oda bıkmış ordan cimcime de az değil hepiniz için kolay bir süreç olur inşallah
Hic sorma saniyede elli kez yeniliyorum sayfayi:))Sırf tarifler açılmıştır diye girdim yine yok
Tarifler geldi mi ki