En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Urfa dan Antep daha kalabalık yazmıştın ,oğlan bulunduğun yerde başlarsa okula seneye atama olursa tekrar alışmaya zorlanır diye endişe ediyordun ,yazdım sandım yazmamışım,nasıl unuturum seni:KK45:

Hatlar karıştı,belgeleriyle ispat edeyim dedim ,başkasının herifi yiyormuş 8 lahmacun :skandal:

Neva nın herifi yiyormuş:sus:

Merakla bekliyoruz :rolleyes:
Kazenin telefonunu mu istesek ,konu açtıkça çaldırırdık kapıda bekliyoruz aç konumuzu diye:KK53:
Haydi kazen haydi kazeen haydiiiiiiiiii tam zamani tam zamaniii haydiiiiiii:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Çıkardım evet ama ben çok seviyorum son ana sıkıştırma yi böyle acele Edip hızlı hizli yapıyorsun ya yaparken döküp saçılıyor birde onları topluyorsun zevkli oluyor :KK70:
Yumurtayı kapıda seviyorsun yani :KK70:

herkes bir bir yapıyor, bekliyoruz :KK73:
Evet canım yapması değilde yazması onca resim çekip arasından seçmesi çok zor oluyor yaa :) sabah yaptım ama konuyu açmak bu saati buldu oğlan da uyuyunca rahat oluyor:36: sen ne zaman yapıyorsun tarifini

Evet canım yapması değilde yazması onca resim çekip arasından seçmesi çok zor oluyor yaa :) sabah yaptım ama konuyu açmak bu saati buldu oğlan da uyuyunca rahat oluyor:KK36: sen ne zaman yapıyorsun tarifini
Bu haftayı atlatmam lazım canım, eksik malzemelerim var. Eşimde yok, önümüzdeki hafta içi yaparım kısmetse

Nispet yapıyorlar anacım, bende bulsam bi ucuzluk alacam da yok işte :mad:
_CaNanSu_ _CaNanSu_ kesin kendine alır tabak çanak diyecem ama tayin durumu var. :süslü:

Bu aralar tabak çanak alamam...
Tayin çıkarsa yeni evimde alırım birşeyler :dondurma:

Bu haftayı atlatmam lazım canım, eksik malzemelerim var. Eşimde yok, önümüzdeki hafta içi yaparım kısmetse
Anladım canım çok yorma kendini sende bi minik daha varmış ben ilk bebişin sanmıştım :22:

Evet canım yapması değilde yazması onca resim çekip arasından seçmesi çok zor oluyor yaa :) sabah yaptım ama konuyu açmak bu saati buldu oğlan da uyuyunca rahat oluyor:KK36: sen ne zaman yapıyorsun tarifini

Merakla bekliyorum :KK8:

Back