- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Yani istemeye istemeye okuyorum burada yazılanları,zor geliyor demek mi istiyorsun?Keşke hep özet geçsen de okumak zorunda kalmasak güzel oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani istemeye istemeye okuyorum burada yazılanları,zor geliyor demek mi istiyorsun?Keşke hep özet geçsen de okumak zorunda kalmasak güzel oluyor
Haydi kazen haydi kazeen haydiiiiiiiiii tam zamani tam zamaniii haydiiiiiiiUrfa dan Antep daha kalabalık yazmıştın ,oğlan bulunduğun yerde başlarsa okula seneye atama olursa tekrar alışmaya zorlanır diye endişe ediyordun ,yazdım sandım yazmamışım,nasıl unuturum seni
Hatlar karıştı,belgeleriyle ispat edeyim dedim ,başkasının herifi yiyormuş 8 lahmacun
Neva nın herifi yiyormuş
Merakla bekliyoruz
Kazenin telefonunu mu istesek ,konu açtıkça çaldırırdık kapıda bekliyoruz aç konumuzu diye
Yumurtayı kapıda seviyorsun yaniÇıkardım evet ama ben çok seviyorum son ana sıkıştırma yi böyle acele Edip hızlı hizli yapıyorsun ya yaparken döküp saçılıyor birde onları topluyorsun zevkli oluyor
Kardelen’e mi gittinŞöyle bir züccaciye arşınlaması yaptım uygun geldi sizinle paylaşayım dedim. Çok şey vardı ama hepsini çekip abartmiyim dedim
Eki Görüntüle 2212025 Eki Görüntüle 2212028 Eki Görüntüle 2212029 Eki Görüntüle 2212031 Eki Görüntüle 2212033
Burda yok olsada ateş pahasıŞöyle bir züccaciye arşınlaması yaptım uygun geldi sizinle paylaşayım dedim. Çok şey vardı ama hepsini çekip abartmiyim dedim
Eki Görüntüle 2212025 Eki Görüntüle 2212028 Eki Görüntüle 2212029 Eki Görüntüle 2212031 Eki Görüntüle 2212033
Aynen öyleYumurtayı kapıda seviyorsun yani
Yok öyle istemiyorum boşu boşuna sayfa dolduruyorlar demek istedimYani istemeye istemeye okuyorum burada yazılanları,zor geliyor demek mi istiyorsun?
Burda da çok pahalı böyle şeyler ://Burda yok olsada ateş pahası
 herkes bir bir yapıyor, bekliyoruzBende tarifimi ekledim hanımlar inşallah beğenirsiniz
Nispet yapıyorlar anacım, bende bulsam bi ucuzluk alacam da yok işteBurda da çok pahalı böyle şeyler ://
Evet canım yapması değilde yazması onca resim çekip arasından seçmesi çok zor oluyor yaa :) sabah yaptım ama konuyu açmak bu saati buldu oğlan da uyuyunca rahat oluyor sen ne zaman yapıyorsun tarifini herkes bir bir yapıyor, bekliyoruz
Bu haftayı atlatmam lazım canım, eksik malzemelerim var. Eşimde yok, önümüzdeki hafta içi yaparım kısmetseEvet canım yapması değilde yazması onca resim çekip arasından seçmesi çok zor oluyor yaa :) sabah yaptım ama konuyu açmak bu saati buldu oğlan da uyuyunca rahat oluyor sen ne zaman yapıyorsun tarifini
Nispet yapıyorlar anacım, bende bulsam bi ucuzluk alacam da yok işte
_CaNanSu_ kesin kendine alır tabak çanak diyecem ama tayin durumu var.
Anladım canım çok yorma kendini sende bi minik daha varmış ben ilk bebişin sanmıştımBu haftayı atlatmam lazım canım, eksik malzemelerim var. Eşimde yok, önümüzdeki hafta içi yaparım kısmetse
Evet canım yapması değilde yazması onca resim çekip arasından seçmesi çok zor oluyor yaa :) sabah yaptım ama konuyu açmak bu saati buldu oğlan da uyuyunca rahat oluyor sen ne zaman yapıyorsun tarifini
 hadı hayırlısı olsun tatlımBu aralar tabak çanak alamam...
Tayin çıkarsa yeni evimde alırım birşeyler
Yok ikinci bu Sagol canımAnladım canım çok yorma kendini sende bi minik daha varmış ben ilk bebişin sanmıştım
Haydi kazen haydi kazeen haydiiiiiiiiii tam zamani tam zamaniii haydiiiiiii
Maşallah kardeş geliyor demekki hayırlısıyla gelsin inşallahYok ikinci bu Sagol canım