Ya sacini sampuanlasaydin:) olumlu ol pozitif bak:))Bu dus alayim dedim ayagim islanmadan suyu kestiler iyi mi
Dogru diyosun aklima geldi benim de sonraYa sacini sampuanlasaydin:) olumlu ol pozitif bak:))
Acisini cikardim diyosun:)) bi buyuk kovaya su al bi dahakine nolur nolmaz:)Dogru diyosun aklima geldi benim de sonraneyse ki tekrar su geldi de girip dus aldim cikarken de fayanslari ovup oyle ciktim
Acisini cikardim diyosun:)) bi buyuk kovaya su al bi dahakine nolur nolmaz:)
Ya yapma ben hep hasta olurum: ( fon kullanirim soyle gafiften, ancak gunduzden olursa evin icinde kurur dedigin gibi.. bi kac kez iltihap gevurdim cok korkuyorumbi de kotu bi huyum var asla sacimi fonle kurutamam tekrar kirleniyo gibime geliyo o yuzden banyoyu gunduz yapmaya calisirim bazen iste yetisemeyince aksama kaliyo boyle bu gece yine islak sacla uyicam galiba
Ben nadiren hastalanirim grip falan anlaminda yani.yilda 1 kez anca:))o yuzden dikkat etmiyorum belki sık sık hastalansam korkumdan fonlerimYa yapma ben hep hasta olurum: ( fon kullanirim soyle gafiften, ancak gunduzden olursa evin icinde kurur dedigin gibi.. bi kac kez iltihap gevurdim cok korkuyorum
Ay ben 2. Dogumdan sonra oyle kotuyduki direncim..herseye gasta olurdum hayatimda bu kadar arka arkaya hasta olmamistim. Bu kizdan sonrada hic biseyim dogru gitmedi halsizlik vs. Yeni yeni toparlarimBen nadiren hastalanirim grip falan anlaminda yani.yilda 1 kez anca:))o yuzden dikkat etmiyorum belki sık sık hastalansam korkumdan fonlerim
Kirli hissetmenin sebebi, sıcak saç dibindeki yağı harekete geçirir bu da bu hisse sebep olurbi de kotu bi huyum var asla sacimi fonle kurutamam tekrar kirleniyo gibime geliyo o yuzden banyoyu gunduz yapmaya calisirim bazen iste yetisemeyince aksama kaliyo boyle bu gece yine islak sacla uyicam galiba
Ben de oglanlardan sonra resmen yaslandimAy ben 2. Dogumdan sonra oyle kotuyduki direncim..herseye gasta olurdum hayatimda bu kadar arka arkaya hasta olmamistim. Bu kizdan sonrada hic biseyim dogru gitmedi halsizlik vs. Yeni yeni toparlarim
Insallah
Saclarimi severim o yuzden cok sicak suyla yikanmam cok sogukla da yikanamam yazin bile olsaKirli hissetmenin sebebi, sıcak saç dibindeki yağı harekete geçirir bu da bu hisse sebep olurSıcak suyla saç yıkanmaz mesela, erken kirlenir :)
Günaydın çok geçmiş olsunBu arada Gunaydinlar
Benim oglanlardan birisi oskuruyo evde.digerlerini postaladim
Seninkiler bide ucuz anam iyi bile dayanmissin:)Ben de oglanlardan sonra resmen yaslandimbel agrisi bacak agrisi
Saclarimi severim o yuzden cok sicak suyla yikanmam cok sogukla da yikanamam yazin bile olsaislakken saclarimi taramam havluyla sadece suyunu alirim hirpalayarak havluyla kurutmam
Saclarim uzun ama fena dokuluyo
Hay Allahim sabah sabah keyif yerinde masallah:))Deniz ay vurmuş banane,
Gün doğmuş çiçek açmış banane,
Benim acım aşkımdan sanane,
Istemiyorum gelme
Hay Allahim sabah sabah keyif yerinde masallah:))
soğuk mezelermi.owwwwwwwww