- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Aynen1 ay kadar, değil mi?
Ama mutlaka yap ,bence şahane olacaklar:)Yapmayacaksan mutlaka haber ver :)Iyi aksamlar,
Benim tarif biraz yine gec gelecek sanirim. 3 gundur evde yoktuk eve yeni geldik, simdi de 1 hafta misafirimiz var. Sonraki 3 gunde nisan var onun kosturmasi derken tarifi ne zaman yapilirim bilmiyorum. Halbuki bu kategori icin hemen yapmak istiyodum
Ben tabi kiBenim gibi şaşalı madalya alan olmuş muydu hiç?
Fazla nazlı biri
Hakikaten öyle yeni kategori açıldıktan 45 dk sonra birdaydim tarif bildirdim en zorlari güzelleri seçilmiş bile ://
İki tane basit basit aldım sırf katılmış olmak için
Ben tabi ki
hiç ihtimal vermiyorum tarif gelmiş bile maşallah herkese çocuğun afiş hazırlama ödevi var bi bitse de meze baksamBelki seçeneklerinin arasında kapılmayan vardır:)
Ay yapmaz olur muyum. Kanim canimin son damlasina kadar savasir yine yaparim.Ama mutlaka yap ,bence şahane olacaklar:)Yapmayacaksan mutlaka haber ver :)
Hayırlııs olsun canım:)Işığı mutlaka ayarlamaya çalış:)Ay yapmaz olur muyum. Kanim canimin son damlasina kadar savasir yine yaparim.Ayin 12 sinden sonra musait olurum. Sadece hemen yapip eklemek istiyordum o olmayacak.
Allah kolaylık versin:)İş bitmiyor canım:)hiç ihtimal vermiyorum tarif gelmiş bile maşallah herkese çocuğun afiş hazırlama ödevi var bi bitse de meze baksam
Dua edeyim de havalar guzel gitsin bol gunesli olsun, yoksa yok yani bizim evde.Hayırlııs olsun canım:)Işığı mutlaka ayarlamaya çalış:)
Sunuma ihtiyaçları yok:)Işığı yakala yeter:)Dua edeyim de havalar guzel gitsin bol gunesli olsun, yoksa yok yani bizim evde.
Kizlar size degisik mezeler yapicam.Sunum fikrim asla yok, yine Allah ne verdiyse o an karar veririm
Bizim buralarda da hava kapaliDua edeyim de havalar guzel gitsin bol gunesli olsun, yoksa yok yani bizim evde.
Kizlar size degisik mezeler yapicam.Sunum fikrim asla yok, yine Allah ne verdiyse o an karar veririm
sen de haklısın, kaç sene onu bekledinZorla aldım yerinden oynatır mıyım
Aynen öyle:)sen de haklısın, kaç sene onu bekledin