- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizzz okudum anamne deyim alma mazlumun ahinda cikar mahpusta mahpustaa mi deyim ne deyim.Benim.adamida aliyorlardi bir gece arakadaslariyla antalyada otele giris yapinca bir sure sonra jandarmalar alip goturmus.Otel kayit sisyeminde gbt ye bakimca direkt aliyorlar.Benim cok yakin arkadasima adamin biri saldirmisti.Uzaktanda benim adam goruyor adam 6 aylik cocuk kucaklarinda kizin annesinede kizada hem sozlu hem fiziki saldiriyor. Benim adam supermen uç demis tamam sakin olun vs adam sovmeye devam edince kafa atar sariyerin gencleride olaya dahil bilncsiz kadin dusmani patates olmus ordan da ceza cikmis .zink adami almislar.garibim banada diyemiyo korkusuna bisey derm diyebenim kp de alsalarda kv dem dirdirindan kurtulsa azicik.kacak sigara mi sattirayim ne diyosunOHHHOO yıl oldu kızz siz konuyu kaçırmıssınız
18 çarpı 2 tarif eşittir 36 tarif ediyor
Kim yapıyor gerçekten yaaa, olsada yesekKısırı hangi babayiğit yapacak
Anam nasılda canım çekiyor
Rica ederim şekerimTeşekkürler bilgilendirme için
18 çarpı 2 tarif eşittir 36 tarif ediyor
Ben yapayım çok güzel yaparım.Çokta severim.Kim yapıyor gerçekten yaaa, olsada yesek
Tabi şimdilik kararsızlarda var:)Waow
36 fotoyu alt alta hayal ettimde
Karnim guruldadı
Hadi yaaa bi tarif ver bari, yapim de yiyim. Özele yazBen yapayım çok güzel yaparım.Çokta severim.
Ben yapayım çok güzel yaparım.Çokta severim.
Tamam yazayım.Gelen tarifte güzel ondan mı alsanHadi yaaa bi tarif ver bari, yapim de yiyim. Özele yaz
Tabi şimdilik kararsızlarda var:)
Ben yemek yaparken hiç yorulmam
Sarmaları yaparken yorulmadın mı
Aynen ikili yapsanız güzel olur:)Tek karede birleştirsek iyi olacak tarifleri
Liste baya uzun olacak
Kısır soğuk meze miKısırı hangi babayiğit yapacak
Anam nasılda canım çekiyor
Sence ben aldım diyen çıkar mı?Tarator u kim aldı
Ben yemek yaparken hiç yorulmam
Evet kısır,mercimekli köfte,çiğköfte sayılıyor:)Kısır soğuk meze mi
Kim ki o, kısır yemek için onun tarifini mi bekleyeceğim. Allah bilir ne zaman yapacak, sen seninkini ver. Sonra onunkini de yaparım, kısmetTamam yazayım.Gelen tarifte güzel ondan mı alsan