Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
maşaallah ne güzel yiyebiliyorsun ben elma portakal dışında bi şey yiyememiştim 4 aylık olana kadar :) allah kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek:
Sagol canım, benim ikinci gebeligim. Digerinde de sorun bulantı iştahsızlık gibi bir durum yaşamadım. Sadece baş dönmesi şeker tansiyon düşmesi ve nabzım yükseliyor.
Nefes darlığı çok var bu kadar :)

Sagol canım, benim ikinci gebeligim. Digerinde de sorun bulantı iştahsızlık gibi bir durum yaşamadım. Sadece baş dönmesi şeker tansiyon düşmesi ve nabzım yükseliyor.
Nefes darlığı çok var bu kadar :)
doğuma kadar mı yaşıyorsun bu sıkıntıları?

aynen domates su gibi (kokteyl hariç) patlıcan sünger gibi, biber ve salatalık lastik gibi oluyor. kahvaltı için sadece kokteyl alıyorum ben de
Güneş yok,toprak ısısı vs..Olay sadece ilaç değil:)Biz bu taraflarda daha şanslıyız.Yani organik sebze bulmak daha kolay oluyor.Belki büyük şehirlerde dediğiniz olabilir:)

Güneş yok,toprak ısısı vs..Olay sadece ilaç değil:)Biz bu taraflarda daha şanslıyız.Yani organik sebze bulmak daha kolay oluyor.Belki büyük şehirlerde dediğiniz olabilir:)
eşim sektörün içinde olduğu için o ayarlıyor pazara bile gitmiyoruz biz :)

Ne güzel canım:)
Memlekette olsam kayınvalidem kendi bahçesinde yetiştiriyor.Tatları o kadar farklı oluyor ki:)Domatesin tadı muhteşem oluyor:)
annemlerin bahçesi de öyle farklı bir lezzeti oluyor ama yaz da olsa kışta olsa salatalığa çok karşı eşim günlük ilaçlanıyor ve günlük toplanıyor salatalık ilaç bünyesinde kalıyor diyor
Tamam öyle yapalım:)
inşaallah çıkmaz yasminsay yasminsay :deli:

annemlerin bahçesi de öyle farklı bir lezzeti oluyor ama yaz da olsa kışta olsa salatalığa çok karşı eşim günlük ilaçlanıyor ve günlük toplanıyor salatalık ilaç bünyesinde kalıyor diyor

inşaallah çıkmaz yasminsay yasminsay :deli:
Kayınvaliden ilaçlamıyor:)
Eski sebzelerin tadı yok .Yaz kış eskisi gibi yetiştirilmiyor.Ama yinede her şeyi mevsiminde tüketmek lazım:)

Kayınvaliden ilaçlamıyor:)
Eski sebzelerin tadı yok .Yaz kış eskisi gibi yetiştirilmiyor.Ama yinede her şeyi mevsiminde tüketmek lazım:)
evet o bahçe salatalıkları kesilince bütün evi miss gibi kokutuyor pazardan aldıklarımız yerken insanın ağzında bile kokmuyor malesef

X