benim oyum cansuyaydı canıımm ama şimdi hakkını yemeyelim..yasminim de çoook becerikli.. bedavaya değil yani ...Birinci yapaydiniz da kargoyla yollayaydimbedavaya birinci ettiniz yasmini
Saka yapiyorum tabi kibenim oyum cansuyaydı canıımm ama şimdi hakkını yemeyelim..yasminim de çoook becerikli.. bedavaya değil yani ...
Keşke 5 madalya konulabilse profile, 5’i 1 yerde olurduoraya 2. madalya da iyi yakışacak
Gozun doysun beaKeşke 5 madalya konulabilse profile, 5’i 1 yerde olurdu
Sağolasın canım bacım
Teşekkür ediyorum canım benim, çok naziksin
Yasmin 11 kategori ard arda katılım yaptı, sen ne yaptınBirinci yapaydiniz da kargoyla yollayaydimbedavaya birinci ettiniz yasmini
İlk yarismalara katildiydim ben de nolmus yaniYasmin 11 kategori ard arda katılım yaptı, sen ne yaptın
Yalniz bedava dedigim pogaca felan yapmadi anlamindaydi yanlis anlasilmasin simdiYasmin 11 kategori ard arda katılım yaptı, sen ne yaptın
Ellerine saglık canım
Sagolasin balimEllerine saglık canım
bir açıldın pir açıldın maşallahYasmin 11 kategori ard arda katılım yaptı, sen ne yaptın
2018 in son sitemkar cümlesiBirinci yapaydiniz da kargoyla yollayaydimbedavaya birinci ettiniz yasmini
2018 in son sitemkar cümlesi
O zaman ne olduğunu tahmin edersiniz:)Nevo yeni kategoriyi az biraz citlatsansimdi kategori birden acilinca ben sizin yemekleri sizin kadar bilmedgimden arastirmaya basliyorum o zamana kadar da tarifler tutuluyo bari 3 kategori falan soylesen bunlardan biri olacak diye biz de onceden bi kac tarif belirlesek
Ama ben gercekten yetisemiyorum nevo canO zaman ne olduğunu tahmin edersiniz:)