- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.695
Bıraktım madalyayı okudum aklım hala birincilikteTemizlik bitti pogaca hamuru da yaptim biraktim mayalanmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bıraktım madalyayı okudum aklım hala birincilikteTemizlik bitti pogaca hamuru da yaptim biraktim mayalanmaya
onu da biraktim zatenBıraktım madalyayı okudum aklım hala birincilikte
Yayil gitsin oğlanlar her yeri yayacak zatı 4 günonu da biraktim zaten
Temizlik bitti pogaca hamuru da yaptim biraktim mayalanmaya
Nevo dan kurtulduk keşke bu da fasulye olaydıAnam su yasmine bi tane daha madalya verin de 3 olsun kurtulalim sundan
hatirlatmaYayil gitsin oğlanlar her yeri yayacak zatı 4 gün
Ne guluyon giz
İste 2 madalya 1 hediye toptan verseler de kurtulsakNevo dan kurtulduk keşke bu da fasulye olaydı
konu değiştirmene hayran kaldım ama çok iyi gidiyordun nazar değdi sanırımNe guluyon giz
Hep nevonun nazarigecen sampiyon dediydi banakonu değiştirmene hayran kaldım ama çok iyi gidiyordun nazar değdi sanırım
Öyle iyi değiştirmiş demek ki ben bişey anlamadımkonu değiştirmene hayran kaldım ama çok iyi gidiyordun nazar değdi sanırım
Yaw bi sey yaptigim yok bunlarin ici fesat anacimÖyle iyi değiştirmiş demek ki ben bişey anlamadım
Yaw bi sey yaptigim yok bunlarin ici fesat anacim
Ufalamazsın artık cebe girmek için
Yasminle konusuyorduk birinciligimi kutlayabilirsiniz aksam okurum demistiYaw bi sey yaptigim yok bunlarin ici fesat anacim
eline sağllıkkk çok hözel olmuşşş.. olaydı da yiyeydik :)Yasmincigimin 1ciligi serefine pogaca yaptimmum koyak da uflesin
Eki Görüntüle 2219861
Birinci yapaydiniz da kargoyla yollayaydimbedavaya birinci ettiniz yasminieline sağllıkkk çok hözel olmuşşş.. olaydı da yiyeydik :)