- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Haklisiniz, dogrudur biz dun genelleme yapmistik.Ya öyle olmuyor aslında .Benim oy verdiğim her tarif birinci olmuyor.Oy verirken herkesin kriteri farklı.Bazen hiç almaz dediğimiz tarifler birinci bitirebiliyor yada tam tersi.Oy verirken herkes farklı şekilde bakıyor ve oyunu veriyor.
Oyum seni birinci yapmadı belki ama mutlu olmana sevindim.Keşke birincide yapabilseydi..
Kustum gelmiyorum
Yasmin'i tutamıyoruz.Kustum gelmiyorum
Gecen kategori de bizdeKustum gelmiyorum
O değilde sen yine 2.olabilirsin yani olma ihtimali varGecen kategori de bizdeNevreste ile basabas gidiyorduk, sonra bildirim gitti nevos uctu gitti
Cok iyi anliyorum yani suan sendeki ic cokusu
Yenilen pehlivan misali, gurese doymamaya devam edicez
Ee ne diyoduk sonraki kategori ne olacak senceGecen kategori de bizdeNevreste ile basabas gidiyorduk, sonra bildirim gitti nevos uctu gitti
Cok iyi anliyorum yani suan sendeki ic cokusu
Yenilen pehlivan misali, gurese doymamaya devam edicez
Sen beni kalpten goturecen nevoO değilde sen yine 2.olabilirsin yani olma ihtimali var
Kaderim oldu bu 2.lik galibaO değilde sen yine 2.olabilirsin yani olma ihtimali var
Aranızda 4 oy varEe ne diyoduk sonraki kategori ne olacak sence
Sen beni kalpten goturecen nevo
Aynen oyle isteEe ne diyoduk sonraki kategori ne olacak sence
Vurun garibeAranızda 4 oy var
BalıkAynen oyle isteyeni kategoriyi konusmanin vakti geldi geciyor
Sana yaklaştı geçebilirEe ne diyoduk sonraki kategori ne olacak sence
Önümüzdeki kategoriye katılmam ve çok iddialı olmam lazımKaderim oldu bu 2.lik galibabuna da sukur
Mesela onumuzde ki kategori sen 1. Olsan ben de 2. Olsam acayip isime gelir ahahahah
Boyle giderse sonuncu bile ola bilirimSana yaklaştı geçebilir
Anam olmaz hic olmaz. Ben doguya gidiyorum baligi zor bulurum orda, olsa da taze olmaz, cesit olmaz. No no no
Yok o kadar değil:)Boyle giderse sonuncu bile ola bilirim
Durun ulen biz garibanlari da dusunun accukÖnümüzdeki kategoriye katılmam ve çok iddialı olmam lazım
Sen mi garibansınDurun ulen biz garibanlari da dusunun accuk