- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.909
- 43
Aynen geldiğini hissediyorumKokumu mu aldın hemen, balık bulaştığını halledip az oylamaya bakayım dedim, açar açmaz etiketledin
Çay suyu koyup, gizliden dikizleyeyim sizi
Dikizleme yanımıza gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen geldiğini hissediyorumKokumu mu aldın hemen, balık bulaştığını halledip az oylamaya bakayım dedim, açar açmaz etiketledin
Çay suyu koyup, gizliden dikizleyeyim sizi
Bana gelmeyeceği kesindi
Bana gelmeyeceği kesindi
Ama Lisabella patlıcan yemeklerini seviyor:)
Hastalar abla ikisi de ama şükür iyiler yine de bugunumuze şükürYoğunluğun bitti mi neler yapıyorsun.Çocuklar iyi mi
Aynen çok sevdiğini biliyorum:)Kategori et yemekleri veya ana yemek olan bir kategori olsaydı aklına gelebilirdi:)Böyle diğerleri baskın gelmiştir:)Değil mi canım...Aslında evet en sevdiğim sebzedir ama oy verirken bu kez aklıma patlıcan gelmedi niyeyse
Geçmiş olsun canımBu mevsimde hastalıkla hiç bitmiyor.Hastalar abla ikisi de ama şükür iyiler yine de bugunumuze şükür
Daha sakin bu ara gunlerm
Kazen beyin deyimi ile, “belki bir gün”Öyle deme canım birgün bi bakmışsın sana vermişim
Tavuklu yetişmeye çalışıyor :))Kazen beyin deyimi ile, “belki bir gün”
Benim icin oylama bitmistir.
Mukemmel bir oy aldim
Dun diyorduk ya lisabella kime oy verirse o kazanir garanti diye. Oyle olmasa da ben kendimi kazanmis sayiyorum
İlk yarışmam da oyunuzu alıp mutlu olmuştumYa öyle olmuyor aslında .Benim oy verdiğim her tarif birinci olmuyor.Oy verirken herkesin kriteri farklı.Bazen hiç almaz dediğimiz tarifler birinci bitirebiliyor yada tam tersi.Oy verirken herkes farklı şekilde bakıyor ve oyunu veriyor.
Oyum seni birinci yapmadı belki ama mutlu olmana sevindim.Keşke birincide yapabilseydi..
İlk yarışmam da oyunuzu alıp mutlu olmuştum
Saol ablacm (;Geçmiş olsun canımBu mevsimde hastalıkla hiç bitmiyor.
Biraz evde otur bizde görelim
Öyle canım bizim işimiz hiç bitmiyor.Sabah 6'da kalkıyorum.Akşam 7:30-8 e kadar oturamıyorum.Bazen daha geç oluyor:)Saol ablacm (;
Evdeyim bi kaç gündür ama ev isi bitmiyor maalesef :)
Bizimde öyle valla yaaÖyle canım bizim işimiz hiç bitmiyor.Sabah 6'da kalkıyorum.Akşam 7:30-8 e kadar oturamıyorum.Bazen daha geç oluyor:)
Sen zaten yaşlısın mı diyorsunBizimde öyle valla yaa
Genç yasimda yaslandm hahaha
Malatya, Malatya bulunmaz eşinyasminsay 44 Malatya
Bunu yapmayı seviyorumMalatya, Malatya bulunmaz eşin