- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.628
YorumsuzBisey yokmuski onlarda yaw:) espiri yapmis. Bu kk kadinlarindada bazen hic espiri anlayisi yok:)
Bana kimse oy vermez.Sonuncu olmaktan sizi kurtaracağımArtık birinci olsa da biz nasiplencez
Bana kimse oy vermez.Sonuncu olmaktan sizi kurtaracağım
Onunkiler tarif de benimkiler ne , senin tarifin bir şeye benzemiyor mu diyorsunEmira küçük bebesiyle 2 tane tarif bildirdi.Sen de nazlana nazlana yapıyorsun
Onunkiler tarif de benimkiler ne , senin tarifin bir şeye benzemiyor mu diyorsun
Hayır benziyor ama kesin yapacak mısın merak ediyorumOnunkiler tarif de benimkiler ne , senin tarifin bir şeye benzemiyor mu diyorsun
Teşekkür ederim canım.
Caps tuşuna bas en iyisiOnunkiler tarif de benimkiler ne , senin tarifin bir şeye benzemiyor mu diyorsun
Ben zaten Ona yazmıştım, sen nasıl Onun mesajının içine girdin
Sürekli bağırıyor zatenCaps tuşuna bas en iyisi
Ben zaten Ona yazmıştım, sen nasıl Onun mesajının içine girdin
Onu biz sana soruyoruz:)Ben zaten Ona yazmıştım, sen nasıl Onun mesajının içine girdin
Evet işte bir kere verirken avoid dublicate secilmiş sanırım.2. yemek ödüllerini artık veremiyorum disable geliyor o seçenek
Geçen gün de burnunu karıştırıp saga sola silah sıkıyordu, bencede kibleyelimSürekli bağırıyor zatenKibleyelim görsün gününü
Mutlaka tarifini yapsın yoksa öyle yapalım:)Geçen gün de burnunu karıştırıp saga sola silah sıkıyordu, bencede kibleyelim
Sürekli bağırıyor zatenKibleyelim görsün gününü