Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım senin de olur inşaallah:)Vavvvvvv.Madalyalari saydım biran gözlerim pertledi.MasAllahhhhh
Amin inşaallahMasAllahhh hayırlı evlat olsunlar.Bizlere, vatana,millete
Abicim benim madalyalar geldi:)Teşekkür ederim :)2. yemek ödüllerini artık veremiyorum disable geliyor o seçenek
Bisey yokmuski onlarda yaw:) espiri yapmis. Bu kk kadinlarindada bazen hic espiri anlayisi yok:)Banlandı o beddualar yüzünden, yazamayacağım
Curly Emira'nın da 2. madalyası verilemedi:)Ona da bakabilir misin?Yeni kategori hayırlı olsun ben de tariflerimi ayirttim bakalım inşallah yapabilirim iki bebeyle :)
Canan, Yasemin Kazen in mesajını anladınız mı, disabre neyin diyor, neki o
Ne demek istiyorsunHayırlı olsun yazmayı unuttum abla artık emekli oldun
Aa artik katilamiycan mi? Yoo o ust uste kazananlara degilmiydi?Ne demek istiyorsun
Panelle ilgili birşey mi acep, hiçbir şey anlamadımCanan, Yasemin Kazen in mesajını anladınız mı, disabre neyin diyor, neki o
Katılabilirim ama 1. olma hakkım yok:)Benden kurtulamazsınız:)Aa artik katilamiycan mi? Yoo o ust uste kazananlara degilmiydi?
Tövbe bismillah
Tövbe bismillah
Artık birinci olsa da biz nasiplencezNe demek istiyorsun
Emira küçük bebesiyle 2 tane tarif bildirdi.Sen de nazlana nazlana yapıyorsunEmiraya da madalya istiyoruz