- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Bademcik enfeksiyonunda hemen veriyorlar canım zaten.Çunku antibiyotik almadan maalesef iyileşilmiyor.Bide üşütmüş galiba ,ciğerlerini de dinlemiştir,vermiştir.Bizede her zaman kan tahlili yapmıyorlar.Geçmis olsun şimdidenSelam kızlar oğlum hastaydı doktordan geldik öksürük ateş Burun akıntısı vardı 10 günlük antibiyotik verdi balgam söktürücü filan kan testi yapmadan antibiyotik vermek ne kadar doğru bilemedim sizce doktor anlayabilir mi onu muayeneyle antibiyotiklik olduğunu
Ben yokum diye kaytarıyorlarTamam gel seni bekliyorumHepsini hizaya sok bakalım
evet canım ciğerlerini dinledi kulaklara ve boğazına baktı ilaç içmeyi de sevmiyor şırıngalıymış ilacın bi tanesi onunla kıstırıp veriyorum mecbur iyileşsin yeterkiBademcik enfeksiyonunda hemen veriyorlar canım zaten.Çunku antibiyotik almadan maalesef iyileşilmiyor.Bide üşütmüş galiba ,ciğerlerini de dinlemiştir,vermiştir.Bizede her zaman kan tahlili yapmıyorlar.Geçmis olsun şimdiden
Şuan 6 yaşında olan oğlum 4 aylıkken az daha astım teşhisi koyacaklardu sadece göğsünü dinleyerek hatta yatış vereceklerdi ben tedaviyi kabul etmediğime dair imza attımSelam kızlar oğlum hastaydı doktordan geldik öksürük ateş Burun akıntısı vardı 10 günlük antibiyotik verdi balgam söktürücü filan kan testi yapmadan antibiyotik vermek ne kadar doğru bilemedim sizce doktor anlayabilir mi onu muayeneyle antibiyotiklik olduğunu
Geçmiş olsun canım doktora da güvenemiyoruz artık ne kötü bitkisel şeylerle geçmedi doktora götüreyim dedim artık ilk kez ateşi 39 a çıkınca korktum vermeye başladım bakalım inşallah gereksiz yere vermiyorumdurŞuan 6 yaşında olan oğlum 4 aylıkken az daha astım teşhisi koyacaklardu sadece göğsünü dinleyerek hatta yatış vereceklerdi ben tedaviyi kabul etmediğime dair imza attım
Öyle ağlatmış tiki doktor beni işte astım bebeğin ömür boyu tedavi gerekiyor çok dikkat etmen lazım vs bı bayram günü ağladın sizladim..
Sonra sirkeli gittiğim doktora gittim anlattım ve güldü doktor basit biz grip iyi ki müsaade etmemişsin dedi soğuk algınlığı ilacı ve balgam söktürücü vererek beni gönderdi
Ama zamanlar şunu öğrendik oğlum alerjik mis
Astım boyutunda değil yani testlerini yaptırmadim ama ona göre dikkat ediyorum yatağına giydiğinde falan
Yani diyeceğim o ki çok araştırma yapmadan antibiyotik verme
Öksürük se tek sıkıntı bitkisel hallet ben ateş olduğunda ateş düşürücü veriyorumGeçmiş olsun canım doktora da güvenemiyoruz artık ne kötü bitkisel şeylerle geçmedi doktora götüreyim dedim artık ilk kez ateşi 39 a çıkınca korktum vermeye başladım bakalım inşallah gereksiz yere vermiyorumdur
Uykuya hasrta kaldım:)Gece 12:30-1 de uyuyorum sabah 6:15 te uyanıyorum:)Gunaydin miiyi aksamlar demen lazimdi nevo o saat ne oyle yaa sen hic uyumuyo musun?
Hos ben de 7de kalkiyorum emme seninki benden de erken
Geçmiş olsun aslında vermemesi lazımSelam kızlar oğlum hastaydı doktordan geldik öksürük ateş Burun akıntısı vardı 10 günlük antibiyotik verdi balgam söktürücü filan kan testi yapmadan antibiyotik vermek ne kadar doğru bilemedim sizce doktor anlayabilir mi onu muayeneyle antibiyotiklik olduğunu
Çabuk gel toparlaBen yokum diye kaytarıyorlar
Ellerine sağlık canımHayırlı akşamlar
Kimsecikler yok, sıcacık çay demledim koşun bacılar
Saolasın ablacım :)Ellerine sağlık canım
Canım bildirilen 20 tarif var ama gelir mi bilmiyorum:)Saolasın ablacım :)
Buralar pek bi boş kalmış , içimiz üşüdü bu kategoride sanırım
Kaç tarif kaldı yapılacak ?
6 tarif kalmış :)Canım bildirilen 20 tarif var ama gelir mi bilmiyorum:)
Aynen bu kategori kolay geldi çok tembel oldular6 tarif kalmış :)
Az kaldı ellerini çabuk tutsunlar, kolay kategori kaçmaz
Tontri yine banlı kör talihlim
Bir dahakine zorlayalım da mezelerin kıymetini bilsinlerAynen bu kategori kolay geldi çok tembel oldular
O yetişemezEli dolu gelirse olabilir